Érdi kismamák - beszélgessünk (beszélgetés)
Szia Nicho!
Én a 32. hétben járok és már van egy kislányom. Ez a második baba lesz, és őt is Bálintnak fogják hívni. Ti merre felé laktok?
Ági
Szia Marietta!
Mi Postástelepen lakunk és én is szeptember közepére várom a második babámat. Már van egy 19 hónapos kislányom, most kisfiú lesz.
Ti hogy vagytok? Helyileg hol laktok?
Ági
Ha még nem döntötted el, hogy hová mentek uh-ra, és jársz az érdi sztk környékén, a mellette lévő patikában van valami femibionos kupon füzet, abban is van uh-kedvezményes kupon. Az a Sawolyába érvényes, vagy amit kimba is írt a csillagvárba, de az kicsit messzebb van, de egy cég.
Nekem a kisfiamnál kölcsönbe volt mellszívó Awent-es, kézi is volt meg elektromos. Ha nagyon sok tejed lesz érdemesebb a gépit, ha csak a baba által ki nem ürített tejcsi miatt kellene, vagy csak mint ahogy én is fogom most csinálni, csak az első napokban fogom használni míg be nem indul rendesen a tejtermelés, akkor kézi. Most én is csak a kézit fogom kölcsön kapni és mint Kimba is írta a baba a legjobb megoldás rá.
Minél inkább fejed, annál több tej termelődik.....
Nicho,nekem nem ajánlott semmi féle felkészitőt,nem is voltam máshol sem.
Nekem egy UH-s emberke mondta,hogy ha babamoziként reklámozzák,akkor az tényleg csak mozi.Ezért mentem én is Pest másik felébe,mert nem sima mozit akartunk.
Nekem kézi mellszivóm volt,sajnos nekem szükségem is volt rá.De ha minden ok,akkor nem szükséges mellszivó,a kicsi manó a legjobb mellszivó:)
Ha van kedvetek várlak a naplómba is.
Sziasztok!
Köszönöm a válaszokat. :)Én is Lipkánéhoz tartozom. Eddig jó tapasztalatom van vele kapcsolatban (bár csak kb. négyszer találkoztunk eddig), családlátogatáson még nem volt nálunk. Gondolom mostanában az is aktuális lesz.
Nekem is ajánlotta az egyedi, szülésfelkészítő tanfolyamot. Gondolkoztam rajta, de szerintem végül nem megyek. Ti tudtok erről a tanfolyamról valamit?
Az babamozival kapcsolatban még mindig nem sikerült dönteni. Van egy -70%-os kuponom a Kútvölgyi Premium Maternity-nél. 18.000 Ft helyett 7.000 Ft. Felhívtam őket, de kicsit csalódás volt. Azt mondta a nő, hogy ők nem adnak a végén orvosi szakvéleményt, itt tényleg a mozi a lényeg. Én meg úgy gondoltam, ha már megyünk UH, és kifizetünk egy csomó pénzt, akkor nézzék meg rendesen, hogy minden rendben van-e babócával.
Nicho! Megnézem szívesen a képeket. :)
Egyébként voltunk mi is a 20 héten genetikai 4d UH-on a Magzati diagnosztikai központban. Ott 14.000 volt a vizsgálat. Gondoltam, hogy most talán megúszom olcsóbban...Meg volt egy kis rossz tapasztalatom egy ottani dokival.
Nektek milyen típusú mellszívó vált be. Ez még hiányzik nekünk :) Kézi vagy elektromos?
Marietta :)
Szia Maryetta!
Néha én is vagyok, de mint kimba is írta nem túl aktív a fórum. :-)))))
Én most járok a 34. héten, van már egy 2 éves kisfiam, most kislányt várunk. A II. Női klinikán fogok szülni, de nincs sem fogadott orvom, sem szülésznőm.
1 hónappal ezelőttig nekem is Lipkáné Marika volt a védőnőm, de elköltöztünk Érd-Nagyállomás felé így most Stibrányiné Marcsi lett a védőnénink.
Kimba Te is jártál a Marikához erre az Autogén Tréning szerűségre??
UH szempontjából az AG Medicalnál jó szakember van, tényleg minden porcikáját megnézi a babának és el is magyaráz mindent. De ha jó 4D-s képet is szeretnél akkor ne oda menj. Nem tudom miért de a 2 évvel ezelőttihez képest homályosabb képek készülnek...
Maryetta! Jelentkezz a naplóm olvasására és meg tudod nézni az UH képeket, ha érdekelnek...
Én Pesten voltam,20 hetesen.Nme sima babamozi,hanem inkább genetikai 4D volt."Megijesztettek" az AFP eredménynel és igy oda mentünk,hogy megbizonyosodjak hogy minden ok a manóval.
Én a 3.kerületbe voltam,a Csillagvárba,de van a Savoyaba is nekik,csak oda nem tudtam azonnal menni.
Liptákné Marika a védőnőm,nem rossz,talán lehetne jobb is,de nincs nagyon viszonyitási alapom.
Amúgy nagyon kedves,rendes,ha bármi van,segit,de nem járt ki hozzánk.Akkor volt amikor hazajöttünk és utána még egyszer.
Mindig oltáson találkoztam vele,megkérdezi ha minden ok:)
Én érdi sztk-s orvossal szültem,de privátként.
Már nagyon várom, hogy a kezemben tarthassam...
Én a SOTE I-en fogok szülni,ott dolgozik a fogadott orvosom.
Neked ki a védőnőd?
Az elkövetkező pár hétben szeretnénk babamozira menni. Nézegettem a helyeket, de nem igazán tudok dönteni. Van valami ötleted? Az érdi AG Medical 4D UH -ról tudsz valamit? Árban talán jobbak, mint a pesti UH-os helyek. De nem tudom, hogy szakmailag milyenek.
Én az Uzsokiba szültem,császárral.
Tervezett császár volt,késöbb gondok voltak,de nem a manóval hanem velem.
Az természetes hogy félsz,én is rettegtem,de amikor kezedbe tartod akkor bármilyen nehéz is volt,mindent elfelejetesz.
Én amikor megláttam(rámrakták) ugy sirtam mint egy kisgyerek:)
Te hol fogsz szülni?
Örülök, hogy te még itt vagy :)
Ha jól olvastam, akkor te is fiúneves utcában laksz. Mi is :)
Gratulálok a kisfiadhoz! Nekünk, ha minden igaz, akkor kislányunk lesz. Szeptember második felére vagyok kiírva. Irigyellek, hogy már túl vagy a szülésen, én kicsit parázok tőle. Első baba lesz.
Te hol szültél? Milyen élmény maradt a szülés?
És még ezer kérdésem van, de egyelőre ennyi :)
Én itt vagyok..de sosincs senki:(
Sehogy sem akar beindulni.
Nagyon csendesek az érdi kismamák,anyukák:)))
Nekem lassan 6 hónapos a kisfiam.
Sziasztok érdi kismamák!
Van még itt valaki? :)
Új vagyok a fórumon, és szeretnék érdi kismamákkal beszélgetni, tapasztalatot cserélni.
29 hetes kismama vagyok. 3 éve költöztünk Érdre, nem sok mindenkit ismerek még itt, főleg nem kismamákat.
Remélem valaki olvassa még ezt a fórumot :)
Adjatok életjelet magatokról :))
Sziasztok!
Bocsi, hogy csak igy ismeretlenül bekukkantottam hozzátok, de hétfő óta egyszerüen nem találok szavakat a történtekre.
Ilyen, nincs, ilyen nem lehet, ...............hol van ilyenkor a teremtő, hogyan engedheti ezt, hogy két kicsi ártatlan lélek..............
Egyszerüen felfoghatatlan ami történt.
Ismertétek a családot?
Részvétem nekik!
Szörnyű ami a kis ikrekkel történt...Borzalmas.
Kitartás a családnak..bár ezt épp ésszel nem lehet feldolgozni:((((
Szia!
Köszi a választ. Akkor biztos jó most is az eredeti. Bár én is 2010-ben szültem a fiamat, igaz a Kistarcsai kórházban, de oda ki kellett kérni, pedig 2009 májusban esküdtünk....
szia
én 2010. novemberében szültem sote II-n és már akkor sem kellett semmi extra. Bevittük a 3 éves házasságink eredetijét és ennyi volt.
Nem hiszem, hogy azóta változtattak volna.
Sziasztok!
Mi nagyállomás felé lakunk.
Van valaki aki idén a SOTE II. szült? Mi van a házassági anyakönyvi kivonattal? Még mindig nem lehet 300 napnál régebbi? Ki kell kérni, vagy jó az eredeti is?
Nagyon szép a kis Lilien:)
Most fog oda költözni a nővérem,gyakran fogunk arra sétálni.Máshol ugysem nagyon tudunk:(
Szia kimba1 és Többiek!!!
Én magam is már régen írtam itt, mert nagy volt a csend! Nálunk is meg született a kisbabánk március 2.-án, aki kislányka lett és a Lilien nevet kapta!:)
A központban a lakótelepen a tizesekben lakunk!
Szép napot Nektek!!! :)))
Mi a férfineves utcáknál.
Épp most csinálják a csatornát,minden felvan túrva...annyira utálom,alig lehet sétálni.
Igaz most az idő sem engedi,de máskor sem lehet.
Van valakinél kismaba?