Endometriózis! (beszélgetés)
Szia Zsozso!
Sok erőt és kitartást kivánok neked! Hogy megy a katéterezés?
Szia!
Ezek szerint otthon vagy ismét! Kívánok mielőbbi felgyógyulást!!!
Mit saccoltak, meddig kell a katéter?
Sziasztok!
Köszi mindenkinek a bíztatást:-)
Sajnos használnom kell a katétert.
Bízom benne, hogy csak átmeneti.
Nagyon örültem, hogy megismertem Csillagot is.
Méry én is nagyon megszerettelek, remélem tartani fogjuk a kapcsolatot nagyon nagy támasz voltál nekem a kórházban.
:) mindannyian pár hónap múlva majd arról mesélünk, hogy beköltözött hozzánk Kisvukk és hogy milyen jó is ez ;)
Én mára elköszönök!
Mindenki vigyázzon magára és szép napot, jó pihenést! sziasztooook :)
Én is hittem, az is kell! :) örülök, hogy pozitív vagy, sokszor nehéz, főleg ha fájdalom is társul hozzád, de muszáj!!!! Remélem megmarad és meg is termékenyül mind és akkor lesznek fagyasztva tesók is gondolom :)
igen nekem is a fogamzás gátló abbahagyása után jöttek az iszonyat fájdalmak.....
a 3. műtétem nekem is Bp-n volt a Sote II-ben Halász dokinál.
Én most teljesen abban vagyok hogy most és hogy ikrek lesznek :)
Örülök, hogy jól alakul a történeted! A doki nevét elteszem ;) köszönöm!
Remélem mind a 9 szépen meg is marad:) kedden kiderül:)
Én 5 éve kezdtem el gyanakodni, de a fogamzásgátló akkor még karban tartotta... de 3 éve elkezdődött a kálvária...
Szia,
:( te is endoval küzködsz.... jaj ez a fránya betegség, de küzdeni fogunk és muszáj hogy legyűrjük!!! Műtöttek vele többször? Hova jársz dokihoz?
Sziasztok!
A gluténmentesen-egészségesen oldal nagyon jó! Van egy másik blog is ott is nagyon jó receptek vannak fenn: [link]
Illetve Szendi Gábor Tények és tévhitek oldalán is van soksok infó az endóról és a táplálkozásról...
Bocsánat, hogy így bepofátlankodtam a beszélgetésbe, csak pár bejegyzést olvastam el.. én 2 éve tudom, hogy endós vagyok a bajok 3 éve kezdődtek... ha tudok bárkinek szívesen segítek!
Kérek mindenkit,aki érintett az ügyben olvassa el!!!Pár percet szánjatok rá!!!! :)
lehet.. de nagyon rég az endometriózis "ellen van", biztos van azért ismerete. Úgy tudom, hogy ő is érintett volt a betegségben.
Az autoimmun betegségek nem gyógyíthatók és ez a vacak sem. Így számomra elképzelhető, hogy helytálló a megállapítás.
Szia Dina,
Nem tudom sajnos mivel érdemeltük ki sajnos ezt a betegséget, de muszáj küzdenünk! Te is túl leszel a műtéten és reméljük soha nem jön vissza! Sok kitartás és erő kell hozzá az biztos, de én reménykedem abban, hogy fognak valami ellenszert találni, mert ha sikerül is valakinek a gyermek, a nevelés mellett is ugyan így szenvedni nagyon rossz lehet :(
szia,
szerintem próbálkozzatok, sok olyat hallottam hogy így is sikerült és akár igen meg is nyílhatnak valami hatására.... és a megérzés is hihetetlen sokat számít :) mi is a lombik előtt míg volt időnk próbálkoztunk, mert miért ne? hátha megleptem volna a dokit.... :)
szia!
akkor szted gyakorlatice esélytelen ezekkel a vezetékekkel a spontán? mert az se jó, ha pl. odafele átférnek a kisfickók, de visszafelé a megtermékenyített nem...
na nemtom. ösztönből azt érzem, h meg kéne próbálni...
Sziasztok Csajok!!!Mindenkinek Gratulálok akiket mostanában műtöttek,nagyon ügyesek voltatok,jó nektek ti már túl vagytok rajta,kicsit irigykedem is :))
Nekem majd ápr.2-án lesz a műtétem(sok locsolót nem várok :(!!!! )
Nem rég azon gondolkodtam,hogy mi bennünk a közös, mi lehet az összefüggés köztünk,mi mivel vagyunk mások nő társaiktól????Mi miért vagyunk endometriózisosak????Talán az életvitel vagy öröklődés vagy a stressz???Mi lehet bennünk a közös????
Néha teljesen kivagyok bukva,hogy miért történik ez velem,annyi mindenen mentem már keresztül és ez is!!!
Kellemes időtöltés kívánok mindenkinek hosszú hétvégére és jobbulást mindenkinek!!!
További ajánlott fórumok:
- Ki lehet gyógyulni az endometriózisból?
- Használt-e már valaki Visanne gyógyszert endometriózisra? Érdekelne minden, mellékhatások, meggyógyult-e, visszajött-e, hogyan kell szedni..
- Vékony endometrium (méhnyálkahártya) kezelése - tapasztalatok?
- Most derült ki, hogy endometriozisom van.Jó orvost, aki precíz, jó diagnoszta, tudtok esetleg?
- Lehet ez endometriózis?
- Laparoszkópia - endometriózis gyanúval