Endometriózis! (beszélgetés)
Szia,
1. a fizikai munkáról lövésem sincs, de ha megkérdezed Bokor dokit szívesen elmondja, mindenre válaszol! :)
2. igen létezik, szokott elég későn is rendelni
Szia,
ez jó :) már a tudat is dolgozik, hogy hozzá mész :). Hüvely gyűrűt használsz, elmondod neki aztán majd meglátod mi a véleménye róla, gondolom el fogja mondani, csak kérdezz bátran, mindenre szívesen válaszol én úgy vettem észre :).
Szia,
nagyon megindító a történeted! Gratulálok! :) szép kismamis hónapokat kívánok neked! :)
Belső tisztítás
A nő és a férfi is igyon meg naponta egy-egy csésze teát egyik nap csalánlevélből, másik nap diólevélből reggel éhgyomorra, amíg a teafüvek el nem fogynak. (6 hét)
A méhfal megerősítése, a spermaszám növelése:
Az erős méhfal fontos a megtermékenyített pete megtapadásához. Ezért a leendő kismama hat hétig minden reggel és este igyon meg egy-egy mokkáskanálnyi fagyöngytinktúrát. A spermaszám növelése érdekében ez idő alatt a férfi naponta egy nyers fürjtojás sárgáját, egy pohár barna sört, 300 gramm nyers vagy főtt zellert fogyasszon.
Sziasztok!
Megtudná adni valaki privibe a Dr. Szabó István (II.sz. női Klinika)elérhetőségét, mobil, magánrendelés, honlap... bármi
Előre is köszönöm!
Szia Anna!
Én is Bokor dokihoz járok és nekem is hüvelygyűrűm volt... azt mondta, hogy az egyik legjobb védekezési mód...
Én voltam nála így is úgy is, és az sztk-s rendelésen nem fizettem semmit... és nem látszott rajta, hogy neheztelne. (Majd úgy is fizetünk a műtétnél...)
Sziasztok!
Nem tudjátok véletlenül, hogy ezen a héten, vagy a jövő héten mikor van a Sotén Bokor doki? Hiába hívogatom a kórházat.... :(
Lassan elfogy a Visanném, és azt csak ott tudja felírni. Vagy?
Előre is köszi.
Masfel honapja hivogatom oket,most mar hosszadalmasabban isszoba allnak velem,de mikor megtudjak,hogy pestibol mennek at,rogton nincs idopont.
Rogton ugy kezdem,hogy korosi dokihoz szeretnek,ha nincs miert kersezgetnek?
Probalkozom.
Ennyi
koszi a valaszt.
(bocsi nem magyar a billentyuzet)
Szia!
Ez nagyon emberfüggő sztem! Én se fizikai munkát végzek, a műtét után 2 héttel jöttem melóba, de nem is bírtam volna előbb, még akkor is fel volt püffedve a hasam. Csillag viszont nekem mindkét műtét után úgy tűnt mint aki simán bekapálna 100 nm-es területet! :) Sztem ezt akkor fogod érezni ha túl vagy a műtéten!!
Bokor doki mindig éjszakába nyúlóan rendel, én most csodálkozom h 1 órára kaptam időpontot délután! De gondolom reggeltől rendel. :P
Szia!
Hát lehet h értetlenül fog nézni a hüvelygyűrű és az endós összefüggés miatt... Mert én még ilyenről sose hallottam... Tehát a dokik hormonos védekezés helyett a hüvelygyűrűt ajánlották???
Egyébként no para!!!! Mindent mesélj el neki nyugodtan, h ezt is dokik ajánlották, ne félj tőle!! Nagyon cukker doki!!! :)
További ajánlott fórumok:
- Ki lehet gyógyulni az endometriózisból?
- Használt-e már valaki Visanne gyógyszert endometriózisra? Érdekelne minden, mellékhatások, meggyógyult-e, visszajött-e, hogyan kell szedni..
- Vékony endometrium (méhnyálkahártya) kezelése - tapasztalatok?
- Most derült ki, hogy endometriozisom van.Jó orvost, aki precíz, jó diagnoszta, tudtok esetleg?
- Lehet ez endometriózis?
- Laparoszkópia - endometriózis gyanúval