Főoldal » Fórumok » Babák & Mamák fórumok » Endometriózis! fórum

Endometriózis! (beszélgetés)

11297. beuss79 (válaszként erre: 11292. - Kitti8806)
2013. okt. 16. 10:59
Én sem szeretnélek megismerni ,de azt irod én keseritettem meg a mütétedet,hát nem tudom ha meg leirom és mindenki oda figyel a dolgokra egyszer majd hálás lesz mindenki nekem.Privátba például nagyon sok köszönetet kapok,hogy leirom a velem történteket és hálásak,mert akkor ők is oda rendelik a sebészt.Előzzük meg a bajt!Ha már én ano nem voltam elővigyázatos.
11296. beuss79 (válaszként erre: 11293. - Bridget*)
2013. okt. 16. 10:56
Ja vagy ugy ,csak a pozitiv történeteket lehet ide irni ugye?Ez sehol nincs kiirva,hogy mit lehet és mit nem ide irni.Mindenkinek szive -joga azt irni amit érez.Én nekem ez egy jó terápia,hogy a megtörtént rossz emléket kiirom magamból.Én ezzel csak gyógyulok és senki nem veheti el tőllem ezt a gyógyulási folyamatot.
2013. okt. 16. 10:38
Sziasztok! Nekem is pozitív storym van:)Én 3 hete a Sote I-n voltam hisztero és laparoszkópián. Polip volt a méhemben, ezért kellett a hisztero, laparral pedig megnéztek mindent, ekkor derült csak ki, hogy II.fázisú endom volt illetve egy 2 centis cisztám a bal oladli petefészkemen. Azonban csak pozitív véleményt tudok írni, mind a nővérekről mind az orvosokról. És nyoma sincs már a picike vágásoknak. Utána 2-3 napra a hasfeszülés és a vállfájás is elmúlt. Egy hét otthon pihi és mintha mi sem történt volna. Most várom hogy megjöjjön, aztán máris próbálkozni szeretnénk! Én arra lennék kíváncsi, hogy a műtét után spontán összejön-e a baba?:)
11294. KKala (válaszként erre: 11293. - Bridget*)
2013. okt. 16. 10:33

Akkor h a pozitív példa itt legyen, és egy kicsit kompenzáljuk Beuss negatív hullámát:

31. hetet töltöttük tegnap! :) Bokor doki műtött még 2012. márciusában, végbél endóval, és EGYEDÜL simán leszedte, nem vágott, lapar volt, minden probléma mentes. :) Mivel minden szervem ép volt, így spontán próbálkozhattunk 1 évet, de telt az idő így elkezdtük a lombikos kivizsgálást... Már a szuris receptekért mentünk volna, amikor pozitívat teszteltem! :D Ja és Bokornál FOGOK SZÜLNI! Igen megbízom benne, mert törődik velem, figyel rám, és bármikor hívhatom!!

Nem tudjuk milyen nemű, ugyanis nem szeretnénk tudni, majd ott kiderül minden! :) Nagyon várjuk már az érkezését! <3 Csajok, nem szabad feladni!!! Aki szeretne, mindenkinek lesz Babója, én hiszek ebben!!! No és abban is h a várandósság talán gyógyír lehet erre a fránya betegségre! :) Mindenkinek minden jót! :) :)

11293. Bridget*
2013. okt. 16. 10:23

Kedves Mindenki!

Ritkán írok, leginkább csak olvasom a fórumot - és most elvesztettem a fonalat.

Ott tartottunk -"Varga Bea" előtt-, hogy Csillag Kisbabát vár (Nagyon gratula!), M.Ajor Anna műtét előtt van (Kiatartás! Mindenki szorít Neked is!),Miss.Poppynál megszülettek az Ikrek (Dupla Gratula!;)), Lidi, Nagymaya és Többiek (elnézést, hogy nem írok ide mindenkit).....HOGY VAGYTOK? Kinek milyen szuper, csakis pozitív történetei vannak? Milyen kérdéseitek vannak a Többiekhez?

Légyszi-légyszi, legyen ez a fórum olyan mint régen!!!

:)

11292. kitti8806
2013. okt. 16. 10:00

Kedves Varga Bea!

Nem ismerjük egymást (nem is szeretnélek), de el kell most már mondanom a véleményem! (Eddig nem írtam erre a fórumra, és ezután sem fogok!)Nekem TE keserítetted meg a műtétem!!! Én is mint sokan mások azért jövünk fel erre a fórumra, mert ez az alattomos betegség így is tünkre teszi az életünket és erre még itt fenn is a legkisebb reményt is próbálod elvenni tőlünk hónapok óta! Hidd el felfogtuk mi történt Veled és borzasztóan sajnáljuk, de pl. én is rettegve jöttem fel a műtétem előtt erre a fórumra, miattad! Itt reményt, hitet és támogatást kellene nyújtanuk egymásnak!!! Ezzel szemben Te mindenkivel közlöd, hogy aki Bokorral műteti meg magát az rosszul dönt!!! Így is mindenkiben benne van a kétely és az aggály, de te még rá is teszel egy lapáttal. Elmondásod alapján imádkozol, tehát Hiszel... Hagyd meg Nekünk is a Hitet!!! üdv: Bányai Kitti

2013. okt. 16. 09:01
Sziasztok! 3 hete műtöttek laparral polip miatt, de kiderült hogy cisztám és endometriózisom is volt. Nagyon szeretnénk már babát, szerintetek a műtét után spontán össszejöhet? Igazándiból a dokim tanácsolta hogy keressek fel endokrinológust, de én annyira bíznék benne, hogy erre már nem lesz szükség. Van itt olyan akinek a műtét után spontán összejött a baba?
11290. nagymaya
2013. okt. 16. 08:29
Ne mááár! Muszáj szétbarmolni ezt a jó kis fórumot???
11289. e6bcd52f21
2013. okt. 16. 08:23

Sziasztok!

Két hete műtött Bokor doktor. Én nagyon bíztam benne és nem véletlenül. Olyan problémát oldott meg,amit máshol laparoszkóppal nem tudtak volna megcsinálni. Nekem egy nagy mióma nőtt ki a méhen kívülre a belek és a méh közé. A műtéten bent volt dr Lukovich is,de szerencsére nem kellett a bélhez nyúlni. Nekem ,amikor a családtagjaim azt mondták,vigyázzak magamra,mindig azt válaszoltam,vigyáznak rám az orvosok. Én úgy gondolom,rengeteg tanulás,gyakorlat,TUDÁS,van a birtokukban,aminek köszönhetjük a gyógyulásunkat. Bízni kell bennük,hiszen gyógyulni akarunk! Mindenkinek szép napot! A műtét előtt állóknak kitartás!

11288. beuss79 (válaszként erre: 11287. - Nitus1)
2013. okt. 15. 23:21
Nem pocskondiázom !Leirtam mi történt velem.ÜDV varga bea
11287. Nitus1 (válaszként erre: 11280. - Beuss79)
2013. okt. 15. 23:12

Szia Bea.Én inkább olvasom a fórumot,ès ritkán szólok hozzá.

Nagyon sajnálom én is ami Veled történt,(mint sok más fórumuzó),de tényleg csak folyamatosan azt írod,hogy Bokor dr,így meg úgy...... Én egy orvosi műhiba miatt lettem endós,ès nem Bokor dr műtött.De soha meg nem fordult a fejembe,hogy lejárató kampányt folytassak akár az orvos,akár a kórház ellen.Attól,hogy pocskondiázom az orvost,az egészségemet már nem kapom vissza.Anno amikor írtam ide elsőnek,a fórumos társaim,sokat segítettek,jò tanácsokkal láttak el,bátorítottak.Most,ha egy új beteg társunk ide téved,fejvesztve menekül innen,mert az utolsó két oldal csak Rólad szól,ès hogy hogyan jártál,ès ha eddig nem parázot,most már biztos fog.Sok társunk meg éppen ennek az orvosnak köszönheti,hogy tünetmentes lett,vagy éppen a mellette kis szuszogó babóját.Ahogy írták már páran,nem a múlton kell keseregni,azon már nem tudsz-tudunk vàltoztatni,de a jövőt mi alakítjuk,olyanná amilyenné mi szeretnénk.

11286. beuss79
2013. okt. 15. 22:56
O
11285. beuss79
2013. okt. 15. 22:55
TUDUM!üdv Varga BEA
11284. marylu29
2013. okt. 15. 22:50
Biztosan tudod, mit csinálsz...
11283. beuss79
2013. okt. 15. 22:41
Ha igazat mond valaki és azt alá tudja támasztani nincs mitöl félnie.Erre gondoltál?
11282. beuss79 (válaszként erre: 11281. - Marylu29)
2013. okt. 15. 22:30
Kicsit bövebben?
11281. marylu29 (válaszként erre: 11280. - Beuss79)
2013. okt. 15. 22:28
Ugy gondolod, hogy csak a tetteknek lehetnek kõvetkezményei, na és a szavaknak?!
11280. beuss79
2013. okt. 15. 22:17
A finomliszt,vöröshus,cukor,mellözés az megvan,de azért néha bünözök,ha valaki engem igy elrémisztett volna ,ma nem tartok itt.Nem gondoltam volna ,hogy egy orvos lehet ilyen felelötlen.Ma már tudom nem szabad vakon bizni bennük.Üdv Varga Bea
11279. Zsuzskaa87 (válaszként erre: 11275. - Beuss79)
2013. okt. 15. 22:03
Akkor légyszives tedd meg a szükséges lépéseket a problémával kapcsolatosan mert tényleg borzalmas ami veled történt ezt már százan leírtuk, és sajnálunk, de kérlek hagyd a gyógyulni vágyókat, és műtét előtt állókat mert ezzel nem segítesz csak elrémítesz mindenkit, aki mondjuk közel áll a műtéthez és Bokor doktor fog műteni. Neked jó lett volna ha elrémítenek mindentől? mivel ez egy segítő, tanácsadó fórum ezért csak egy tipp a számodra is hátha neked is jót tesz próbálj meg sls mentes dolgokat használi és hátha nem fokozza az endódat.
11278. beuss79
2013. okt. 15. 22:00
Szerintem felhivhatod napközben ,és felteheted neki röviden a kérdéseidet .priviben megadom a számát.ÜDV Varga Bea
11277. beuss79
2013. okt. 15. 21:54
SZOLÁS SZABADSÁG VAN ! üdv Varga Beata
2013. okt. 15. 21:53
Tegnap nem kérdeztem meg az örömtől, hogy van esély, hogy megmarad a belem jelenlegi hossza, meg a sokktól, hogy a doki is örülne, ha babám lenne, de a műtét után mennyi idővel lehet/kell a babagyártással próbálkozni (ha minden rendben volt). Előtte szükséges 6 hónapos hormonadagolás? Igaz, ezt megkérdezhetném a dokitól is 10 nap múlva, de most be vagypok sózva, addig nem tudok várni. :)
11275. beuss79
2013. okt. 15. 21:50
azért nem oknélkül védem magam ,de te tudod.ÜDV Varga Bea
11274. Méry85
2013. okt. 15. 21:47

Ne haragudj, de ez konkrétan nem Bokor doki fan fórum. Sokan vannak itt akiket a Fülöp doki, vagy a Tömösváry műtött.

Ez a fórum azért volt eddig, hogy segítsük egymást,éveken keresztül jól működő kis fórum volt ez.

Sajnálatos dolog az ami veled történt, tudjuk bármelyikünkkel megtörténhetett volna ez, mivel a műtét kockázatos. Viszont a viselkedésed miatt szégyellhetnéd magad, mert ez már nem csak arról szól, hogy figyelmezteted a többieket, hanem konkrétan leszólod azokat akik mernek pozitív tapasztalatot mesélni!!!

Ezen a fórumon nem csak arról van szó, hogy kinek, hogy sikerült a műtéte. Itt szó esik arról, hogy ki, hogy próbálja jobbá tenni a mindennapjait, hiszen ez a betegség krónikus, visszatérő, fájdalmakkal jár.

Vannak különböző alternatív kezelések/ diéták..., tapasztalatokat lehet cserélni...-de ez 1 ideje sajnos elveszett és ez nagyon szomorú...:(

11273. beuss79
2013. okt. 15. 21:35
Át kellene nevezni ezt a forumot Bokor doki fan forumnak .Csak én jártam igy ezzel az isteni orvossal ,ezt valaki elhiszi itt?üdv Varga Bea
11272. FZS84 (válaszként erre: 11255. - M. Ajor Anna)
2013. okt. 15. 21:22
szia, csak kis támogatást szeretnék neked nyújtani, mert a műtétem előtt nekem is nagyon sokat jelentett a sok pozitív történet:) Nálam bél érintettség igazolható volt a műtét előtti tükrözésen, mert a doki bedomborodást látott a bélen, bár az Mr alapján nem volt egyértelmű az összenövés. Kaptam műtét időpontot, ami nem sebész team-es műtétidőpont volt, és úgy maradtunk a dokival, hogy ha sebészt igényel az eltávolítás akkor egy újabb műtétet vállalok. Szerencsére az én esetemben minden jól alakult, mert a doki mindent szuperül eltávolított, a bélre nőtt endot is leszedte probléma nélkül. Hasfelvágás nélkül sikerült megoldania és megtalálni a problémát,úgyhogy én végtelenül hálás vagyok B dokinak. Kitartást és minden jót kívánok.
11271. beuss79
2013. okt. 15. 21:17
Akinek nem tetszik ,hogy itt vagyok annak majd azt irom amit hallani akar csak elötte irja meg privibe mit irjak.igy jo lessz.üdv varga bea
11270. lidi10
2013. okt. 15. 20:18
Nemcsak a soten, hanem máshol is megkülönböztetik, bélszakasz eltávolítás vagy lefejtés a bélről. Én először az RK magánklinikán voltam és ott szinte azonnal megműtöttek volna ugyanúgy ezzel a bélen lévő endoval, azzal, h nem kell belet vágni, max leszedni róla és azt megcsinálják. Pedig ott sebész még készenlétben sincs, ha bármi gond van. Végül nem ott volt a műtétem, pedig az ottani orvost is jó szakembernek tartom endo műtét kapcsán és ő vázolta nekem ezt. Ez ugyanaz, mint amikor bélösszenővést választanak szét, ott se vágnak belet, nincs sebész, attól még sérülhet a bél.
11269. Zsuzskaa87
2013. okt. 15. 20:10
Most ez komoly, hogy erről szól az egész napi fórum? Ez már katasztrófa.... Felnőtt, önálló döntésre képesek emberek vannak itt, majd mindenki tudja mit akar. Jesszus eddig nagyon jókat beszélgettük, segítettük egymást... Engem nem Bokor műtött, de aki eddig bízott és bízik benne most ezt miért kell megdönteni? Térjünk vissza oda ahol még nem a mai dolog volt a téma, jó???? Én ismerek olyan csajszit akit Bokor műtött bélendóval, és újra őt választaná mert minden rendben volt/van, és tökéletes műtétet végzett el rajta.
11268. beuss79 (válaszként erre: 11267. - Méry85)
2013. okt. 15. 19:47
szia !félreértettél valamit.üdv varga bea

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook