Endometriózis! (beszélgetés)
Akkor h a pozitív példa itt legyen, és egy kicsit kompenzáljuk Beuss negatív hullámát:
31. hetet töltöttük tegnap! :) Bokor doki műtött még 2012. márciusában, végbél endóval, és EGYEDÜL simán leszedte, nem vágott, lapar volt, minden probléma mentes. :) Mivel minden szervem ép volt, így spontán próbálkozhattunk 1 évet, de telt az idő így elkezdtük a lombikos kivizsgálást... Már a szuris receptekért mentünk volna, amikor pozitívat teszteltem! :D Ja és Bokornál FOGOK SZÜLNI! Igen megbízom benne, mert törődik velem, figyel rám, és bármikor hívhatom!!
Nem tudjuk milyen nemű, ugyanis nem szeretnénk tudni, majd ott kiderül minden! :) Nagyon várjuk már az érkezését! <3 Csajok, nem szabad feladni!!! Aki szeretne, mindenkinek lesz Babója, én hiszek ebben!!! No és abban is h a várandósság talán gyógyír lehet erre a fránya betegségre! :) Mindenkinek minden jót! :) :)
Kedves Mindenki!
Ritkán írok, leginkább csak olvasom a fórumot - és most elvesztettem a fonalat.
Ott tartottunk -"Varga Bea" előtt-, hogy Csillag Kisbabát vár (Nagyon gratula!), M.Ajor Anna műtét előtt van (Kiatartás! Mindenki szorít Neked is!),Miss.Poppynál megszülettek az Ikrek (Dupla Gratula!;)), Lidi, Nagymaya és Többiek (elnézést, hogy nem írok ide mindenkit).....HOGY VAGYTOK? Kinek milyen szuper, csakis pozitív történetei vannak? Milyen kérdéseitek vannak a Többiekhez?
Légyszi-légyszi, legyen ez a fórum olyan mint régen!!!
:)
Kedves Varga Bea!
Nem ismerjük egymást (nem is szeretnélek), de el kell most már mondanom a véleményem! (Eddig nem írtam erre a fórumra, és ezután sem fogok!)Nekem TE keserítetted meg a műtétem!!! Én is mint sokan mások azért jövünk fel erre a fórumra, mert ez az alattomos betegség így is tünkre teszi az életünket és erre még itt fenn is a legkisebb reményt is próbálod elvenni tőlünk hónapok óta! Hidd el felfogtuk mi történt Veled és borzasztóan sajnáljuk, de pl. én is rettegve jöttem fel a műtétem előtt erre a fórumra, miattad! Itt reményt, hitet és támogatást kellene nyújtanuk egymásnak!!! Ezzel szemben Te mindenkivel közlöd, hogy aki Bokorral műteti meg magát az rosszul dönt!!! Így is mindenkiben benne van a kétely és az aggály, de te még rá is teszel egy lapáttal. Elmondásod alapján imádkozol, tehát Hiszel... Hagyd meg Nekünk is a Hitet!!! üdv: Bányai Kitti
Sziasztok!
Két hete műtött Bokor doktor. Én nagyon bíztam benne és nem véletlenül. Olyan problémát oldott meg,amit máshol laparoszkóppal nem tudtak volna megcsinálni. Nekem egy nagy mióma nőtt ki a méhen kívülre a belek és a méh közé. A műtéten bent volt dr Lukovich is,de szerencsére nem kellett a bélhez nyúlni. Nekem ,amikor a családtagjaim azt mondták,vigyázzak magamra,mindig azt válaszoltam,vigyáznak rám az orvosok. Én úgy gondolom,rengeteg tanulás,gyakorlat,TUDÁS,van a birtokukban,aminek köszönhetjük a gyógyulásunkat. Bízni kell bennük,hiszen gyógyulni akarunk! Mindenkinek szép napot! A műtét előtt állóknak kitartás!
Szia Bea.Én inkább olvasom a fórumot,ès ritkán szólok hozzá.
Nagyon sajnálom én is ami Veled történt,(mint sok más fórumuzó),de tényleg csak folyamatosan azt írod,hogy Bokor dr,így meg úgy...... Én egy orvosi műhiba miatt lettem endós,ès nem Bokor dr műtött.De soha meg nem fordult a fejembe,hogy lejárató kampányt folytassak akár az orvos,akár a kórház ellen.Attól,hogy pocskondiázom az orvost,az egészségemet már nem kapom vissza.Anno amikor írtam ide elsőnek,a fórumos társaim,sokat segítettek,jò tanácsokkal láttak el,bátorítottak.Most,ha egy új beteg társunk ide téved,fejvesztve menekül innen,mert az utolsó két oldal csak Rólad szól,ès hogy hogyan jártál,ès ha eddig nem parázot,most már biztos fog.Sok társunk meg éppen ennek az orvosnak köszönheti,hogy tünetmentes lett,vagy éppen a mellette kis szuszogó babóját.Ahogy írták már páran,nem a múlton kell keseregni,azon már nem tudsz-tudunk vàltoztatni,de a jövőt mi alakítjuk,olyanná amilyenné mi szeretnénk.
Ne haragudj, de ez konkrétan nem Bokor doki fan fórum. Sokan vannak itt akiket a Fülöp doki, vagy a Tömösváry műtött.
Ez a fórum azért volt eddig, hogy segítsük egymást,éveken keresztül jól működő kis fórum volt ez.
Sajnálatos dolog az ami veled történt, tudjuk bármelyikünkkel megtörténhetett volna ez, mivel a műtét kockázatos. Viszont a viselkedésed miatt szégyellhetnéd magad, mert ez már nem csak arról szól, hogy figyelmezteted a többieket, hanem konkrétan leszólod azokat akik mernek pozitív tapasztalatot mesélni!!!
Ezen a fórumon nem csak arról van szó, hogy kinek, hogy sikerült a műtéte. Itt szó esik arról, hogy ki, hogy próbálja jobbá tenni a mindennapjait, hiszen ez a betegség krónikus, visszatérő, fájdalmakkal jár.
Vannak különböző alternatív kezelések/ diéták..., tapasztalatokat lehet cserélni...-de ez 1 ideje sajnos elveszett és ez nagyon szomorú...:(
További ajánlott fórumok:
- Ki lehet gyógyulni az endometriózisból?
- Használt-e már valaki Visanne gyógyszert endometriózisra? Érdekelne minden, mellékhatások, meggyógyult-e, visszajött-e, hogyan kell szedni..
- Vékony endometrium (méhnyálkahártya) kezelése - tapasztalatok?
- Most derült ki, hogy endometriozisom van.Jó orvost, aki precíz, jó diagnoszta, tudtok esetleg?
- Lehet ez endometriózis?
- Laparoszkópia - endometriózis gyanúval