Endometriózis! (beszélgetés)
szia
És mit mondtak nem lesz mütéted?Szerintem minnél hamarabb megkéne müteni,nem?
Szia Zsuzska!
Igen volt a lányom a Fülöp dokinál tegnap éjszaka. A vizsgálat amit említettem talán az holnap lesz. Ő fog neked írni majd. Sok kérdése is lesz. Tündér vagy, hogy érdeklődtél.
Köszönöm: Mariann
Szia!
Túl van a lányod a vizsgálaton? Minden rendben volt? Mi volt a véleménye?
Akkor ezt konkrétan leírták? Szóval ez látszott volna?...
Amúgy hányadik műtéted lesz?
Szia!
Hogy derült ki, hogy megtámadta a hólyagod? Nekem nincs semmi onnan eredő fájdalmam, de az MR-re azt írták, h descendalt hólyag, szóval félek, hogy a bélszakasz kivágáson kívül még egy ilyen hírt is kapok...
Sziasztok újak és régi sorstársak!
Jó régen nem jelentkeztem már, de sajnos most megint aktuális lett a dolog. Tegnap voltam Bokor dokinál, és sajnos ezt az évet sem úszom meg műtét nélkül. Pedig már majdnem sikerült! :) :(
H húgyhólyagom falában van endó. Holnap kell teefonálnom műtéti időpontért. Szerencsére nem kell hónapokat várnom, azt mondta a doki, hogy kb. egy hónap a várólista erre a műtétre. De legalább hamar túl leszek rajta. Viszont félek is ettőla hólyagműtéttől, egy hétig katterem lesz, utána kiveszik, és ha sikerül pisilni, hazaengednek. Csajok! Emlékszem volt már köztetek, akinek volt hólyagműtéte. Leírnátok a tapasztalatokat? Mennyi idő volt a felépülés, és teljes lett a felépülés. Kicsit tartok az inkontinenciától, mivel hólyagműtétnél ez benne van a pakliban.
A másik, ami érdekelne, hogy Bokor dokinál kell fizetni a műtétért? Vagy elég a magánrendelőjében kifizetett műtét előtti és utáni konzultációs díj?
Próbálok visszaolvasni, kivel mi van, de eléggé le vagyok maradva. Próbáltam kicsit eltűnni a "hoxás" életből, kellett egy kis lelki szünet.
Én ezt találtam:
Immunerősítés:
Az egyik etiológiai teória szerint a legyengült immunrendszer elősegíti a betegség kialakulását. Ennek megfelelően műtét után - teljesen kitisztított kismedencét hátrahagyva – érdemes immunerősítő étrend kiegészítők alkalmazása, mint pl.: grapefruit magolaj, aloe-vera termékek, C-vitamin, speciális vitamin és nyomelem komplexek.
További ajánlott fórumok:
- Ki lehet gyógyulni az endometriózisból?
- Használt-e már valaki Visanne gyógyszert endometriózisra? Érdekelne minden, mellékhatások, meggyógyult-e, visszajött-e, hogyan kell szedni..
- Vékony endometrium (méhnyálkahártya) kezelése - tapasztalatok?
- Most derült ki, hogy endometriozisom van.Jó orvost, aki precíz, jó diagnoszta, tudtok esetleg?
- Lehet ez endometriózis?
- Laparoszkópia - endometriózis gyanúval