Endometriózis! (beszélgetés)
Az immunerősítésről itt olvastam:
Értem, hát akkor nem vagy jó helyzetben tényleg, sajnálom :(((((
Remélem, hogy felszívódik nekem ez a vacak ciszta, mert nagyon elegem van, de "látva" a Te esetedet már megingott a reményem...
Milyen módszerekről tudtok, ami tényleg sikeres, hogy műtét után ne jöjjön vissza ez a betegség?
Diéta, Arwen torna, immunerősítés stb., olvastam róluk, de most konkrét sikerekre lennék kíváncsi, amikor ilyesmi működött!
Szia,
Nekem is januárban volt a műtétem és most van egy "sima" cisztám, 4 cm-es visanne mellett. Fülöp szerint ez sokaknál megjelenik a visanne szedése mellett az első hónapokban, elvileg később felszívódik. Az ilyen cisztáknál amúgy is érdemes várni pár hónapot egy esetleges újabb műtét előtt.
Tudom, hogy a lombik miatt nehéz a várakozás...de inkább mint egy újabb műtét. Persze mindenki maga dönti el.
Na ezt jól megírtam.Magamtól kérdeztem!
M. Ajor Anna tőled szerettem volna kérdezni, hogy Te megvetted-e és működik-e dvd?
Szia!
Te végűl megrendelted a dvd-t?Neked jól működik vagy csak én vagyok ilyen szerencsés?
Szia!
megnézted a dvd-t,Neked jó?Én most kaptam meg a 2., de ez még rosszabb mint az elöző.Itt semmit nem játszik le!
Mi a neve ennek az eljarasnak?
Tudnal kuldeni rola valami linket, vagy barmit?
Koszonom szepen!
Vééégre! LÁtod, ilyen lassú a posta...
Én még a bevezetőn kívül nem is néztem meg, holnap meg elutazok, így marad szerda, amikor is elkezdem...
Amúgy mit szólsz hozzá? :)
Szia!
Hát megkaptam, de azt hiszem rossz a dvd mert sem a laptop sem a dvd lejátdzó nem indítja el a bevezető gyakorlatokat!A többi az úgy néz ki elindúl!
Köszönöm a választ és sajnálom hogy ilyen fájdalmaid voltak/vannak. nekem nincsenek ilyen tüneteim...
lenne még egy kérdés azoktól akik GnRH szurit kaptak? az utolsó után megjött 3 hónapra. most viszont megont nem jött meg, volt egy kis görcs de már az is elmúlt....volt valaki így?
További ajánlott fórumok:
- Ki lehet gyógyulni az endometriózisból?
- Használt-e már valaki Visanne gyógyszert endometriózisra? Érdekelne minden, mellékhatások, meggyógyult-e, visszajött-e, hogyan kell szedni..
- Vékony endometrium (méhnyálkahártya) kezelése - tapasztalatok?
- Most derült ki, hogy endometriozisom van.Jó orvost, aki precíz, jó diagnoszta, tudtok esetleg?
- Lehet ez endometriózis?
- Laparoszkópia - endometriózis gyanúval