Endometriózis! (beszélgetés)
Sanos meg tudom erositeni, en mult honapban kaptam tole idopontot 2016 februarjara, bel erintettseg, oep finanszirozasra, es utana johet csak a baba
Most probalak egymasik hasonloan jo orvoshoz menni, talan iden meg tud muteni, ha elvallal :-)
Én a pesti kórház helyzethez nem tudok szólni, én valszín Pécsen műttetem magam.
Mivel kicsit aktívabb a fórum, meg szeretnélek titeket kérdezni titeket, hogy folytattok-e vmilyen diétát, sportot?
Szia!
Októberban a SOTE I-en, én tavaly novemberben kaptam ezt az időpontot.
Szia!
Bocsi,hogy idepofátlankodok,de valaki kérdezte,hogy mikor lesz a műtéted. Erre válaszoltad azt,hogy gondolom augusztus? Mert ha igen,hát őő,nem akarok okoskodni,de hülyeséget sem írni,de legalább egy évet kell várni Bokornál a műtétre,ha ilyen szintű bélkivágós műtéted lesz. Én pl tavaly év végén kérdeztem az időpontot,és jövő február körül tudott csak adni,tehát csak akkor tájt lesz a műtét:( De kívánom,hogy hamarabb kapj,bár akkor végképp nem fogom érteni,hogy mitől függ,kit mikor műtenek meg...
Bokor doki nem csinált a kontrollon UH-t. Ezt nehezményeztem is, meg is kérdeztem, hogy nem csinál? Mire ő közölte, hogy felesleges, úgy is minden rendben.
Megjegyzem, egy másik klinikán ugyanezt mondták az első műtétem után és lám milyen jól sült el....
13059-es hsz-emet olsvasd el. :)
Mit értesz az alatt, hogy milyen volt? Hogy fájt-e? Ha van kérdésed szívesen válaszolok priviben, szerintem itt már mindenki fújja az endo műtét menetét, ne untassuk őket. :)
Sziasztok!
Gondoltam megosztom veletek, hogy egy hónapja volt a műtétem, és azt mondta Bokor doki, hogy ne szedjem a Visanne-t, várjuk meg amíg megjön és akkor spirált akar feltenni.
CSak az a gond, hogy nem jön meg, én meg minden egyes nap azon rettegek, hogy hormon nélkül kiújul az endóm (engem januárban is műtöttek ezzel).
Ráadásul amikor szedtem a Visanne-t semmi gondom nem volt, most meg hőhullámaim vannak és éjszaka nem alszom...
És öt kilóval vagyok több, mint tavaly, tök sok mindent már Norbival helyettesítek és egy grammot sem fogyok... :(((
Szia!
Igen, de remélem "csak" a rossz általánosságot említette. Bízom a legjobbakban. :-)
Neked mikor lesz? És hol?
Én is szeretném kipróbálni a kúrát, bár már csak a műtét után. Sajnos. :-( Hallottam Harkányról is és Parádról is.
A legobbakat nektek! :-)
Szia,
Engem érdekelne milyen gondod volt a visanne-al, hogy inkább váltasz. Akár priviben is :)
Azért vagyok kíváncsi, mert nekem sem működik úgy ahogy kellene :( Igaz még csak 3 hónapja szedem, de akkor sem stimmel valami.
Szia!
Biztos, hogy ezt mondta, hogy "zacsit" kapsz? Nekem is hasonló műtétem lesz, de szinte mindig megoldják sztóma nélkül, talán néhány olyan eset van, ahol nem. Majd azért kérdezz rá szerintem, hogy tudd mire számíthatsz.
További ajánlott fórumok:
- Ki lehet gyógyulni az endometriózisból?
- Használt-e már valaki Visanne gyógyszert endometriózisra? Érdekelne minden, mellékhatások, meggyógyult-e, visszajött-e, hogyan kell szedni..
- Vékony endometrium (méhnyálkahártya) kezelése - tapasztalatok?
- Most derült ki, hogy endometriozisom van.Jó orvost, aki precíz, jó diagnoszta, tudtok esetleg?
- Lehet ez endometriózis?
- Laparoszkópia - endometriózis gyanúval