Elektromos cigaretta (e-cigi) tapasztalatok (beszélgetés)
Bizony a TH az tud hiányozni a nulláspknál... Amit kitaláltál, az jó megoldásnak tűnik.
Ha meg mindenképpen lefelé vinnéd majd a nikotint, akkor érdemes olyan kazánokat/patronokat beszerezni, amik erősebb TH-t adnak gyengébb lötyivel is. Szvsz erre a célra legjobb a dual coil integrált patron, azzal pl. szerintem egy 18-as lötyivel már fuldoklásos tüneteket okoz... Ha mindezt még egy kis mentollal is megfejeled, akkor már tuti akarod majd a kevesebb nikotint :-)
Gondoltam milyen jó lesz majd az e-cigi, nem is kell majd a nikotinos...
csakhogy, lehet isteni íze, meg füstje a nikotin-mentesnek de semmi TH. Így viszont egész nap tudnék pöfékelni. Úgyhogy vennem kell nikotinosat, valami jó erőset és azt bekeverem ezzel a 0-sal.
A gyárilag adott 18 mg-os nem volt rossz, ugyhogy sztem 24 mg-ossal keverem majd be.
Erre nem is gondoltam mindaddig amíg vörösre nem szívtam a fejem, de még mindig nem volt kaparás a torkomba.
Godoltam jól jöhet ez annak, aki gondolkodik 0'-ban.
Nézd meg a töltési technikámat! :)
Tettem ki képet :)
Írhattam volna még az Usa-mix-et (másnéven marlboro)- bár ezt sokan nem szeretik az édes íze miatt, nekem is hat hónap ecigizés után jött csak be az íze. Előtte utáltam.
A camel, pall mall és egyéb cigiről elnevezett aroma nem hasonlít az analóg ízére. Igazából egyik sem, de az emberek hajlamosak társítani.
Ami nem túl édes, vagy egyáltalán nem (tapasztalataim szerint), azok az alább lévő hozzászólásban lévő utalásban vannak.
Míg ezt leírtam, meg is nevezhettem volna őket, de így izgalmasabb. :)
Dohányíz ügyben lentebb van pavoes 4193. hsz.-e.
Javaslom vegyél még még egy eGót! :) De ha lehet, 1100-ast:)
35 év nagy idő. Egy ecigi kevés lesz :)
EGO vagy joye510
Nem mindegy, hogy honnét. Ahol egy (EGO)szett 15000Ft felett van az gyanús.
Mivel ezeknél a típusoknál a patron tölthető, eldöntheted, hogy mennyi legyen a nic-tartalma. Általánosan 0mg, 6mg, 11mg, 18mg, 24mg.
Szia Zupper,
Köszönöm szépen egyetlen válaszod - úgy látszik, vagy nem igazán súlyos probléma az enyém, vagy a legtöbben figyelmen kívül hagyták HSZ-om.
Mindenesetre Neked nagyon köszönöm.
A kérdés azonban még mindig aktuális: hol lehet kevésbé aromás lötyit kapni? Illletve a Sophianae-ízű tényleg kevésbé aromás? Ha pedig az nem az, melyik lenne olyan?
Köszönöm szépen minden segítő szándékú tag válaszát.
Igen. Kell tisztítani, de akár lehet hogy már cserélni is kell a patront :)
Jó útmutatások vannak a Bagóügyek című írásban,Loushanak hála! :)
(google)
Adjsten!
Nekem van egy kis problélmám a cigimmel. Azt szeretném kérdezni, hogy a patronokat, amiket kaptam az egomhoz (2db műanyag, atlátszó), mennyi ideig lehet használni, ki lehet e váltani másfajtára, esetleg külön a szilikon zárókupakot lehet-e valahonnan külön rendelni.
Még csak az egyiket használom 4. napja, folyamatosan töltögetem, és a szilikon kupaknál, ahol a kazán tüskéje beleszúródik, szerintem már ki van tágulva a lyuk és átereszt mellette. Tegnap észrevettem, hogy függőlegesen tartva a cigaretta háza kivülről lötyis lesz.
Ma egy pohár vízben, mikróban kifőztem, már úgyis mindegy a patronnak alapon kipróbáltam, hogy hőálló-e, alakja nem változott, szép tisztára kifőtt.
Úgy emlékszem, hogy ezt már előzőleg kitárgyaltátok.
Előre is köszönöm, jóccakát mindenkinek.
Köszönöm a tanácsot, a rágó az remekül bevált, de azt meg más miatt nem szeretem, viszont rendszeresítettem egy fogkefét a munkahelyemen is.
Köszi: Gergő
További ajánlott fórumok:
- Ismeri valaki az elektromos cigarettat?
- Milyen elektromos mellszívót érdemes venni? Tapasztalatok?
- Az elektromos cigarettát érdemes megvenni, meg tudja szokni egy erős dohányos?
- Pesztonka elektromos orrszívó tapasztalatokat várnék!
- Kinek van tapasztalata elektromos seprűvel kapcsolatban?
- Milyen elektromos cigarettát vegyek?