Főoldal » Fórumok » Szépség & Egészség fórumok » Elektromos cigaretta (e-cigi) tapasztalatok fórum

Elektromos cigaretta (e-cigi) tapasztalatok (beszélgetés)

❮❮ ... 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 ... ❯❯
4271. njnl (válaszként erre: 4267. - Imisz)
2012. febr. 1. 19:38

nekem pl eddig sokkal jobban bejönnek a sima integráltak...

rendeltem belőlük 5 db-t, nem is használom a gyári kazánt és a patronokat, nekem valahogy sokkal jobban bejön az integrált íze...

ebből is látszi, hogy ahány ház...

4270. Reenee
2012. febr. 1. 19:24

Sziasztok!

Tudja valaki, hogy a KR808D-1 patronja kompatibilis a Super 808-al?

4269. Imisz (válaszként erre: 4268. - Pavoes)
2012. febr. 1. 15:50
Na, én még nem vagyok ennyire bátor, hogy ellenálláshuzal meg üvegszál...azt sem tudom hol kapható. örülök, hogy a T2-t ki tudtam főzni, égetni, a tüskét még kivettem de a berakás, hát azt félre tettem és másnap nagy mérgemben sikerült. A sima porlasztót is kifőztem már. Szóval annyira nem merültem bele még de valószínű majd a kényszer lesz az úr. Egyelőre lötyi és porlasztó vásárlásnál maradok, majd ha összegyűlik pár használhatatlan darab amit nem sajnálok szét szedni, na talán akkor...nem vágyok guruságra, csak élvezni akarom, hogy nem zavarom a környezetemet a "dohányzásommal". Bár a szűkebb családban már gurunak számítok:), jönnek tanácsér én meg osztom az észt és a Bagóügyek c. nagyon jó írást:))Többek közt ezért is raktam félre a T2-t, mert egy 60 éves nem akar töltögetni, kifőzni stb. csak szívni és örülök, ha a kis vatelines patront fel tudja tölteni. Még a nyomógombbal is problémája volt, így neki autómatát rendeltem:) Szóval nem sürget az idő, majd belejövök:))
4268. pavoes (válaszként erre: 4267. - Imisz)
2012. febr. 1. 15:05
Anno én is sodortam. Úgy havi kb. 6-7000Ft volt. Most is annyi. Lassan végéhez ért a tökéletes keresése, Így már csak löttyöt, üvegszálat, ellenálláshuzalt és fémszövetet veszek. Tehát, ha a levest nem számolom, havonta egy százasból megvagyok, mert patron helyett felújítás van. Leves kínából, 110ml kb. 4300Ft. Lassan a genesisnél is múlik az újdonság varázsa és akkor napi 4-6ml-re be tudok állni. :)
4267. Imisz (válaszként erre: 4266. - Pavoes)
2012. febr. 1. 14:53
Igen, azért gondolom, hogy kazánfüggő is a dolog, a T2-ben nálam is gyorsabban fogy. De miután a kezdő kis vatelines patronokat is el kell használni nem beszélve az újdonságról, mindenki ki akarja próbálni stb. így ezt használom most. 4-et használok egyszerre, 1-et szívok, 3 feltöltve várja a sorsát de mind sorra kerül egy nap alatt:) és kb. 10-12 csepp egy feltöltés, VG-ből 8 kb. Lassan teljesen tönkremennek a vatelinek, akkor a T2 marad, de nem szeretnék 40ml-nél többet havonta. Így van bekalkulálva a költségvetésbe:)) (sokallotta a család a havi bagókiadásaimat, pedig sodortam) Most pedig büdös sem vagyok, olcsó is vagyok:)))
4266. pavoes (válaszként erre: 4265. - Imisz)
2012. febr. 1. 14:25
Az igen, nekem 60ml nem elég egy hétre. Igaz én Genesis kazánt használok. Nem kicsi a fogyasztása, de megéri. Átlagban a napi nyolc ml elfogy. :D
4265. Imisz (válaszként erre: 4261. - T.Ili)
2012. febr. 1. 13:02

Szia!

Én sem köhög(ök)tem így az eddigi 1 hónap alatt, mint tisztulási folyamat. Viszont az első héten olyan pattanásim lettek, mint tini koromban sem:))2-3db, elmúlt, azóta semmi. Én ezt a tisztulásnak tudtam be. Hízni sem híztam, viszont ha éhes lennék nem evés időben, szipákolok párat és kibírom kajaidőig. Régen ugye rágyujtottam éhség ellen, most is, csak az e-re:)) Úgyhogy aki hízik, az nem az átszokástól! Hisz a napi nikotin mennyisége megvan. Mást meg nem kíván a szervezetem. Így azt mondhatom én nem szoktam le, csak átszoktam:))

Valaki kérdezte lentebb, mennyi lötyi fogy. Jelentem, 5-én lesz 1 hónapja, hogy e-t használok és tegnap bontottam meg a 3-ik 10ml-esemet. Mondhatom, 3 hét=20ml. Bár ez szerintem nagyban függ milyen kazánt, patront használok. Még a szet-hez kapott patronokat töltöm, felváltva PG-VG mikor melyikhez van kedvem, de az is igaz, a fiam is igencsak rájár...

4264. pavoes (válaszként erre: 4263. - T.Ili)
2012. febr. 1. 10:30
... és 16 év múlva elüti egy autó, amiben életét veszti... :)
4263. t.Ili
2012. jan. 31. 22:25

Most találtam :))

Higgye el, az erőfeszítést már 5 perc múlva megköszöni a szervezete

5 perc múlva nő a szív oxigénnel való ellátása,

20 perc múlva csökken a pulzusszám és a vérnyomás, emelkedik a végtagok hőmérséklete, (egyetlen szál cigaretta elszívásával, mérhetően csökken a végtagok és a test hőmérséklete)

24 óra múlva a szívinfarktus veszélye csökken, a szervezet fizikai terhelhetősége nő,

48 óra múlva az íz- és szagérzékelés jelentősen javul, megszűnik a lehelet füstszaga,

3 hónap múlva az agyvérzés veszélye csökken, a köhögés csillapodik,

9 hónap múlva egykori dohányzása már nem jelent veszélyt a születendő gyermekének,

1 év múlva a szívinfarktus és a gyomorfekély veszélye a dohányosokéhoz képest a felére csökken,

5 év múlva a műtéttel nem gyógyítható tüdőrák valószínűsége a felére csökken,

10 év múlva az esélye a nemdohányzókéval kezd azonossá válni a tüdőrák és egyéb daganatok valószínűségére,

15 év múlva a szívinfarktus kockázata megegyezik azokéval, akik soha nem dohányoztak.

4262. Lousha (válaszként erre: 4261. - T.Ili)
2012. jan. 31. 21:58

Nem mondanám, hogy elmerültem a témában...

Én nem köhögtem, nem híztam, nem történt semmi, csak már nem cigiztem, és jobb lett a közérzetem, nem fulladtam ki olyan hamar stb. Másnak mások a tapasztalatai, de azok is eltérően élik meg a dolgokat, akik csak úgy leszoknak a cigiről. Van, aki hízik, van, aki nem, van, aki szörnyű ideges utána még sokáig, van, aki nem. Egyesek úgy érzik, hihetetlenül felerősödik a szaglásuk/ízlelésük, ha már nem cigiznek, én ilyet sosem tapasztaltam.

Ha nem köhécselsz, örülj neki, ha meg aggaszt a hízás, figyelj kicsit rá, mit eszel és állj gyakran a mérlegre. Ha úgy látod, jövögetnek fel a kilók, mozogj kicsit, úgyis jó érzés lesz végre úgy futni pár métert, tornázni pár percet stb., hogy nem köpöd ki a tüdődet :-)

4261. t.Ili (válaszként erre: 4260. - Lousha)
2012. jan. 31. 21:49

Tudsz valamit a váltás utáni tisztulási folyamatról is.?

Várnám,hogy majd köhögök,ahogy tisztul a tüdőm, de semmi..::)

Mit tudsz a testsúly tartásról?

Úgy működik itt is, mintha leszoknánk a cigiről?

4260. Lousha (válaszként erre: 4259. - T.Ili)
2012. jan. 31. 21:37
Szvsz inkább ne. Ha eddig is meg tudta állni minden eszköz nélkül, hogy ne gyújtson rá, akkor kibírhatja az e-cigi kipróbálását is addig, amíg már nem szoptat. Elég ártalmatlan anyagok vannak egy nullás lötyiben, elvileg... De még normál felhasználókon sem történtek hosszú távú vizsgálatok, pláne nem csecsemőkön. Amit nem muszáj, azt ne etessünk meg egy bébivel. Aki dohányzásról vált e-cigire, annak "sok veszítenivalója nincs", aligha lehet károsabb a gőzölés, mint a bagófüst belélegzése. De a bébica esetében ez már nem így néz ki, neki a semmihez képest kerülne valami a szervezetébe; valami, amiről egyelőre elég keveset tudunk.
4259. t.Ili (válaszként erre: 4257. - Birgi74)
2012. jan. 31. 21:29

Valszeg, Te is próbálkozhatsz a nikotinmentessel.

De ezt kérdezd okosabbaktól :)

4258. Lousha (válaszként erre: 4257. - Birgi74)
2012. jan. 31. 21:07
Ahogy mondod, csak nyerni lehet az átszokáson.
4257. birgi74 (válaszként erre: 4256. - Lousha)
2012. jan. 31. 21:00

na igen... :) hehe.

én most éppen szoptatok, de ha már nem, esetleg nem a régi jól bevált cigire térek majd vissza. mert h visszatérek, az sajnos nem kétséges... :oI

addig anyu próbálkozik majd ezzel :)

ha nem is szokok le, de az égésterméket nem szívja az ember magába...már szuper nem? :)

4256. Lousha (válaszként erre: 4255. - Birgi74)
2012. jan. 31. 20:47
Használd egészséggel :-)
4255. birgi74
2012. jan. 31. 20:37
Lousha, köszönöm szépen! :)
4254. 806ce883d5 (válaszként erre: 4243. - Pangea)
2012. jan. 31. 20:30
:DDD
4253. birgi74
2012. jan. 31. 20:21
Hello! edesanyam erdeklodik az ecigi utan, de a neten annyifele adatot, honlapot talaltam, h egyre csak belekeveredek :) szoval metolos cigit sziv, es az ecigi is szeretne, ha mentolos lenne. gondolom, lehet kapni mentolost igaz? de ha jol lattam, nem annyi az egesz, h na itt egy cigialaku valami, beleteszel egy patront aztan szivod, mert ahogy itt olvasgatom, ... a "profik" irasait, kicsit megszeppentem, ugy ropkodnek a tipusok, aramfelvetelek, patronok, stb... szoval mentolos cigi alaku cigit szeretne, nem bonyolult hasznalattal (ugy erzem, h a dohanyzasrol valo leszokas ellensege a bonyolultsag, nem? :)) mert akkor inkabb ragyujtok... segitsetek legyszi :)
4252. samsung11 (válaszként erre: 4248. - T.Ili)
2012. jan. 31. 15:26
melyik ez a cég Debrecenben? leírnád az elérését! Köszi!
4251. radar
2012. jan. 31. 13:19
Illetve, hogy ehhez a tipushoz hol lehet folyadékot szerezni.
4250. radar
2012. jan. 31. 13:16
Sziasztok! A Janty Stickről van valakinek tapasztalata? Eddig csak jókat olvastam róla, ezért eléggé hajlok afelé, hogy ilyet vegyek. Valaki tudna linkelni oldalt, ahol be lehet szerezni?
4249. 06718ca650 (válaszként erre: 4243. - Pangea)
2012. jan. 31. 09:22
persze, és angol vagy francia tudósok készítették a tanulmányt. gondolom. :)
4248. t.Ili (válaszként erre: 4246. - 666661)
2012. jan. 31. 09:07

Furamód épp ott van egy nagyon profi ecigis cég, de ahogy tudom, a helyszínen nincs kiszolgálás, csak postán szállít.

Én gyöngyösieket keresnék :)

4247. bigapu
2012. jan. 31. 06:13
azért a dohánylobbi-ról ne feledkezzünk meg....
4246. 666661
2012. jan. 31. 00:23

Adjsten Mindenkinek!

Ma a 10. napja, hogy ecigizek. Gyakorlatilag folyamatosan, egész nap. Most is. Azóta a hagyományos cigiből naponta csak kettőt szívtam, ma már csak egyet, de azt is simán nélkülözni tudanám. 10 nap nem sok idő, de azért büszke vagyok magamra, hogy így át tudtam állni.

Az ego jó választás volt, az 1100-as akksi 1 napot bír úgy ki, hogy a legnagyobb feszültségen van egész nap (ilyenkor kéken világit a led), csak reggel az első kávémhoz állítom át a leggyengébbre, amelyet azóta is az ágyban fogyasztok. Akkor elég az is.

Egy akksival azonban cumin lennék, mindenképpen ajánlom másoknak is a tartalék akksit.

Fogalmam sincs, mások hogyan oldják meg, de nekem már mind a két patron szilikon zárókupakja meg van sérülve a rendszeres kiszedéstől. Hogy ezt elkerüljem, rendszeresítettem egy fecskendőt tűvel, azóta azzal töltöm bele a lötyit. Így az is hosszabb életttartamal fog bírni.

Ha vannak itt debreceni ecigisek, összefoghatnánk a rendelésekkel. Lassan elfogyik a levem, napokon belül rendelnem kell.

Úgy vettem észre, hogy egy hétre 30ml fogyasztásom van.

Ez sok, vagy átlagos?

Most megyek tölteni, mert kifogyott a sióm.

Joccakát!

4245. samsung11 (válaszként erre: 4227. - Njnl)
2012. jan. 30. 18:18
Köszönöm! Elolvastam! Hasznos volt számomra!
4244. 6168851553 (válaszként erre: 4243. - Pangea)
2012. jan. 30. 17:51
:D:D:D
4243. Pangea (válaszként erre: 4241. - Pavoes)
2012. jan. 30. 15:19

"Az elektromos cigaretta halálos áldozatai Afrikában..."

Európában még titkolják ezeket az adatokat.

Annyit tehetünk, hogy ha valamelyikünk kimúlik miatta itt a topicban, az utána rögtön ír...!

;)

4242. mandy11
2012. jan. 30. 13:09
Sziasztok! A barátomat szeretném meglepni e- cigivel,de nem tudom melyiket válasszam. A Lidl-ben kapható kék Claridge dohányt szerette (sodrott), sokat dohányzik, szal valahogy ezekhez a paraméterekhez szeretnék igazodni... bár... nem bánnám, ha leszokna :) Segítségeteket előre is köszönöm!
❮❮ ... 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 ... ❯❯

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook