Főoldal » Fórumok » Szépség & Egészség fórumok » Elektromos cigaretta (e-cigi) tapasztalatok fórum

Elektromos cigaretta (e-cigi) tapasztalatok (beszélgetés)

❮❮ ... 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 ... ❯❯
4331. popesza (válaszként erre: 4330. - FireDragon)
2012. febr. 11. 14:00

Ténylegegyretöbb ciket találni a neten ami az e-cigi

ellen szól,lehetne már egy korekt vizsgálat.

2012. febr. 11. 13:57
Ez mi és honnan?
4329. popesza
2012. febr. 11. 13:54

Ez már szánalmas...

Mást sem hallani az utóbbi időben, mint pletykákat az elektromos cigarettákről, melyek nagyrésze a dohánylobbi sározása. Mi is viszonteladók vagyunk és higyjék el, senkit sem szeretnénk mérgezni, káros anyagokkal, sem mi, sem a magyarországi forgalmazók. Kezd már elegünk lenni a pletykákból és már jó lenne tiszta vizet önteni a pohárba. Már 3 éve ez megy, kitalálnak valami távoli ország tesztjein alapuló felmérést, melyet károsnak vélnek, majd kiderül mégsem az (lásd propilén glikol) Míért ülnek az illetékesek a papírhalmazokon, miért nem döntik már el, lehet-e forgalmazni, káros-e, vagy valóban segít a leszokásban. Hagyjuk ki a dohánygyárak érdekeit és a korrupt embereket, tessék igazságosan intézkedni. Hozzanak törvényt és határozatot, de könyörgöm tegyenek már valamit. Ne a cigányság integrációjával foglalkozzanak és a nagyon fontos kettős állampolgársággal. Nyílván kötelessége lenne ez valamely hivatalnak, akkor miért nincs határozat? Nem jól végzik a munkájukat és ezért mi gyermekeket mérgezünk elektromos cigarettával ? Tessék már rendet tenni, bevizsgálni és döntést hozni.

2012. febr. 11. 12:43

Még annyi,hogy a Tudósok azt mondanak amiért megfizetik őket :D

Ha én elég pénzt adok nekik akkor simán bebizonyitják hogy pl. a madaraktól származunk vagy hogy 10ezer éve még kopoltyúval lélegeztünk :) :D

4327. FireDragon (válaszként erre: 4324. - Popesza)
2012. febr. 11. 12:40

Hülyeség...hülyeség..hülyeség...

Miért nem dohányosokkal próbáltatták ki??? Nemdohányzóval ha analóg cigit szívatnak még rosszabb tünetek lesznek...

Amúgy meg csodálkoznál ha tudnád,hogy az analóg cigi hány összetevőből áll..és azokból kb 70 rákkeltő..

A te tüneteid meg lehet PG allergiából adódnak,okozhat fogínyvérzést.Próbálkozz VG alapú vagy VG többletű levesekkel..

4326. njnl (válaszként erre: 4324. - Popesza)
2012. febr. 11. 12:29

próbáld meg nem úgy szívni mint a hagyományos cigit!

sokkal lassabban, és gyengébben. mintha csak rendesen levegőt vennél. klasszisokkal könnyebb lesz és talán a szervezeted sem erőlteti meg!

4325. asaa (válaszként erre: 4324. - Popesza)
2012. febr. 11. 12:16

Na, ja. A mobiltelefon meg agydaganatot okoz... vagy mégsem:

2006. ápr. 7 Egy svéd kutatóintézet szerint a rendszeres mobiltelefon-használat jelentősen megnöveli az agydaganat kialakulásának kockázatát.

2009. dec. 30. – A mobiltelefon és az agydaganat közötti kapcsolatra továbbra sincsen egyértelmű bizonyíték, bár egyértelmű cáfolat sem látott még napvilágot.

2011. jún. 1. – A mobiltelefon növelheti az agydaganat kockázatát – állapította meg egyhetes vizsgálata után az Egészségügyi Világszervezet. A WHO az ...

2011. okt. 21. – Nem mutattak ki összefüggést a mobiltelefon huzamos használata és az agydaganatban való megbetegedés kockázata között dán kutatók a ...

stb. stb.

4324. popesza
2012. febr. 11. 10:17

Ezért károsak az elektromos cigik

Az elektromos cigarettákat sok helyen a dohányzás egészséges alternatívájaként kínálják. A Chest című szaklapban megjelent azonban egy cikk, mely szerint ezek a termékek szinte azonnali változásokat okoznak a légutakban, és egyáltalán nem olyan biztonságosak, mint amilyennek hirdetik őket.

Az elektromos cigaretta egy elemmel működő készülék, aminek segítségével a dohányosok folyékony nikotint lélegezhetnek be füst formájában. Az alapelképzelés szerint így anélkül juthatnak a kívánt nikotinhoz, hogy a cigarettafüstben lévő káros anyagok a szervezetükbe jutnának. További előny, hogy füst hiányában a passzív dohányzás sem jelent többé problémát.

A vizsgálatokban 30 nemdohányzó, egészséges önkéntes vett részt. Az önkéntesek közül néhánynak 5 percig kellett az elektromos cigarettákkal füstölni, a többieknek pedig úgy kellett használniuk az eszközöket, hogy a nikotinkapszulát előzőleg eltávolították belőlük. A kutatók már 5 percnyi használat után is jelentős légúti összehúzódásokat és gyulladást észleltek a résztvevőkön vizsgálatok során.

"Ha már ilyen rövid idő után ilyen komoly változások állnak be a szervezetben, mi lehet az elektromos cigaretták hosszú távú hatása?" - teszik fel a kérdést a kutatók. - "Bár egyelőre nincsenek adataink a hosszú távú hatásokról, lehetséges, hogy az elektromos dohánytermékek használata különböző tüdőbetegségeket, például tüdőtágulást okozhat."

A mindössze öt összetevőből (nikotin, víz, propilén glikol, glicerol és aroma) álló termék úgy tűnik, okozhat még kellemetlen meglepetéseket. A Dohányzás Fókuszpont Országos Egészségfejlesztési Intézet honlapján közzétett tájékoztató szerint azonban az e-cigaretta patronja többféle aromát (dohány, mentol, csokoládé, vanília, karamell, kávé stb.) és különböző mennyiségű nikotint tartalmazhat, melyeket többek között glycerinben és propylén glikolban (PG) oldanak fel. A patron további összetevői lehetnek a következő anyagok és kemikáliák: esszenciák, szerves savanyítók, anti-oxidánsok, butyl valerate, isopentyl hexonate, lauryl laurate,benzyl benzoate, methyl octynicate, ethyl heptylate, hexyl hexanoate, geranyl butyrate, menthol, citric acid, water, alcohol, 2,3,5-trimethylpyrazine, 2,3,5,6-tetramethylpyrazine, 2,3-dimethylpyrazine, acetylpyrazine, terpineol, ethyl maltol, guaiacol, acetylpyridine, octalactone. A Kínából importált dohányízesítésű folyadékok pedig a következő anyagokat is tartalmazhatják: megastigmatrienone, beta-damascenone, G2-Acetylpyrazine, 2,5-Dimethyl pyrazine, 1,3-Propanediol, L-Nicotin, linalool.

Bár az elektromos cigarettákat valóban sok helyen kínálják a dohányzásról való leszokást segítő eszközként, a tudósok szerint egyelőre jobb, ha a jól bevált módszerekhez (gyógyszer, nikotinos tapasz, rágógumi) ragaszkodunk.

Értem már miértköpök vért miota e cigizek gyuladt

lehet a légutam.

4323. t.Ili (válaszként erre: 4322. - Lousha)
2012. febr. 10. 18:56

:)))

köszi :)

4322. Lousha (válaszként erre: 4319. - T.Ili)
2012. febr. 10. 18:51
Ha hétfői megkapáshoz késő is, de legalább már nyitva a kedvenc üzleted.
2012. febr. 10. 17:54

Sziasztok!

Én és a férjem is e-cigizünk.Vgo 2.0 integrált patronos.Olvastam itt hogy kifőzitek a patront.Az lenne a kérdésem hogy az integráltat is ki lehet főzni?Hogyan? vagy inkább vegyünk újat?

Előre is köszönöm!

4320. vakrepulo
2012. febr. 10. 13:48

Sziasztok

Nagyon érdekes dolgot tapasztaltam az új integrált patronjaimmal (808-as csatlakozó típus, hagyományos cigi formájú akku).

Ha teljesen rácsavarom az akkura, koppanásig, lazán meghúzva, akkor nem működik. Viszont ha visszább tekerem kb 1 milliméterrel, akkor rendben megy a dolog.

Ezt kipróbáltam 2 akkuval és 2 patronnal mind a 4 összetekerési variációban.

Miért van ez? Áthúz? Leföldel?

Elméletileg az akku és a patron teljesen passzol egymáshoz, ugyan az a gyártmány.

Volt már valakinek ilyen tapasztalata?

Kb 3-4 beírással ezelőtt már panaszkodtam az új patronjaimra, akkor is ez volt a hiba val szín, hogy csak kb 0,5 milliméter volt a hézag, így nem vágta teljesen gallyra csak rosszabbul fűtött.

Vakrep

4319. t.Ili
2012. febr. 10. 11:08

Kedvenc üzletem zárva van :(

Pedig ha ma délig leadom a rendelést,akkor hétfőn már meg is kaptam volna.

A baj,hogy én csak hétfőn tudom az árút átvenni,így várnom kell egy hetet a rendeléssel :(

4318. pavoes (válaszként erre: 4316. - Popesza)
2012. febr. 10. 11:03
Kicsit forrasztgatós meló, és eléggé babra. Nagy idegzet, sok türelem kell hozzá, de megéri.
4317. vakrepulo
2012. febr. 10. 10:02

hali mikor kezdtem egy super808-as töltődobozos szettel kezdtem 6 integrált patronnal

kezdik magukat megadni a patronjaim, kb 5-8 újratöltés után (működnek, csak változik az ízük)

minap bementem az utcán egy zöld dolgokkal foglalkozó boltba és vettem hozzá patront

meglepődve tapasztaltam, hogy az új patronom kevesebb füstöt termel és kevésbé meleg a füst, nagyon illúzió romboló

tudtok magánban olyan üzeltet mondani aki olyan super808-as integrált patront árul (lehetőleg sárgát) amelynek a minősége legalább megegyezik a gyári szettével

köszi

vakrep

4316. popesza
2012. febr. 10. 00:48

Sziasztok az lenne a kérdésem hogy vgo-1300 aksit

szétlehet e szedni,kapcsolos gyengélkedik látam a

webshopokban hogy lehet aksit kapni amit házba kell rakni.

4315. njnl
2012. febr. 9. 13:17
na jó, megnéztem az árakat, nem hiszem, hogy ennyivel jobbak lehetnek...:)
4314. njnl
2012. febr. 9. 13:14

Sziasztok!

amerikai e-liquidről véleményetek, tapasztalatotok? Csili vili, sokat költhetnek a webes felületre, de felér a Lacáék' félével?

Üdv.:

njnl

4313. pavoes (válaszként erre: 4312. - Nrobert84)
2012. febr. 8. 10:02
Az F1-et kerüld el messziről, mert egy silány minőségű vacak. Ennek van egy jó minőségű változata. Keresd úgy, hogy 'raven extreme'.
4312. nrobert84
2012. febr. 8. 09:01

Sziasztok!

Az lenne a kérdésem,hogy már 3 honapja csak e-cigizek. Eddig nagyon bejött,nem is szivtam normál cigit. Most ugy néz ki megadja magát mindkét xl patron amit az ego1300 kezdőkészletbe kaptam. Rendelni akarok,de nem tudom eldönteni milyet rendeljek. F1 kerámia patronra gondoltam,azt hol lehet legolcsobban megvenni? Esetleg valami más jo ötlet az Egomhoz?

Elöre is köszönöm

4311. 902929e538 (válaszként erre: 4310. - Zupper)
2012. febr. 8. 07:58
köszi:)
4310. zupper (válaszként erre: 4305. - 902929e538)
2012. febr. 8. 06:27
evapor - Brenyoék
4309. Lousha (válaszként erre: 4308. - Pangea)
2012. febr. 7. 20:56

Az bizony nem hangzik jól...

Akkor valóban nincs más hátra, mint szólni a boltnak.

4308. Pangea (válaszként erre: 4307. - Lousha)
2012. febr. 7. 20:50

Kontakthibás lett a kapcsolója. Egyre gyakrabban nem kapcsolt be, csak erősebb nyomásra. Aztán már csak egyre erősebbre. Most már alig-alig indul.

(Fel van töltve)

4307. Lousha (válaszként erre: 4306. - Pangea)
2012. febr. 7. 20:27

Sanszos, hogy hibás darabot fogtál ki, van ilyen, akárhonnan rendelsz.

Viszont az aksi garanciás, jelezd a boltnak (mail, telefon), és hamar megoldják.

Amúgy csak kíváncsiságból, mit értesz gallyra menés alatt?

4306. Pangea
2012. febr. 7. 20:15

Üdv!

Egy patron elfüstölése alatt gallyra ment a Joye510 (280 mAh) akku kapcsolója. (Pedig az ajánlott boltól rendeltem.)

Volt már ilyen hiba nálatok?

2012. febr. 7. 11:54
sziasztok ! Olvastunk nagyon sokat, köszönjük:) (pdf) Budapesten melyik bolttal vannak a legjobb tapasztalatok?
4304. 902929e538 (válaszként erre: 4303. - Pangea)
2012. febr. 6. 14:54
elolvasom, köszönöm:)
4303. Pangea (válaszként erre: 4302. - 902929e538)
2012. febr. 6. 14:52

A Bagóügyek.pdf-ben fel van sorolva néhány korrekt üzlet. Ott kellene körülnézni!

(Ide nem írhatunk ki semmi "reklámot")

2012. febr. 6. 14:46
sziasztok.Hol érdemes megvenni az e-cigit? most persze, hogy nem Ázsia Centerre gondolok....
❮❮ ... 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 ... ❯❯

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook