Elektromos cigaretta (e-cigi) tapasztalatok (beszélgetés)
Sziasztok.
Én nem cigizek,de a férjem sajna igen.Mi is néztük ezt a cigit,és engem is érdekelne minél több infó,hogy van e értelme megvenni.
Több szabályozó hivatal figyelmeztet ez e‐cigi egészségkárosító hatásaira!
Az e‐cigaretta patron többféle aromát (dohány, mentol, csokoládé, vanília, karamell, kávé stb.) és különböző mennyiségű nikotint tartalmazhat, melyeket többek között glycerinben és propylén glikolban (PG) oldanak fel. Ez egy petróleum származék és köztudottan az iparban fagyálló szerként alkalmazzák. Az amerikai Környezetevédelmi Ügynökség (Environmental Protection Agency) olyan mérgezőnek tartja a PG‐t, hogy a dolgozókat védőkesztyű, védőruha és szemüveg hordására kötelezi. A szer agy, máj és vese károsodást okozhat.
bzsmama
Bocsánat! Tudom már!
bzsmama
Kedves meredith38!
Mi az a e-cigi?
Köszönöm a válaszod
bzsmama
Elektromos cigaretta (e-cigi) tapasztalatok (Egészség) 4351 hozzászólás
Honnan lehet megtudni, ha az E-SMOKER nevű E-CIGI hibás? (Egészség) 7 hozzászólás
E-cigi: neked milyen van és miért szereted? (Minden más) 1 hozzászólás
Mit tudtok az e-cigiről? (Egészség) 1 hozzászólás
Ismeri valaki az E-cigit? (Minden más) 1 hozzás
Ahogy a Bagóügyekben is írtam, szvsz a sima 510-es kazán, ami a készletekben van, nem nagy élmény Joye 510 aksival. Ráadásul valóban nagyon kicsi a patron is. (Bár ha veszel helyette T2 patront és kitömöd vatelinnel, egy fokkal jobb a helyzet.) Bármilyen integrálttal sokkal jobban muzsikálnak ezek az aksik.
De azt nem igazán értem, ez hol áll ellentétben az itt leírtakkal? Mely leírtakkal egész pontosan?
A T2 enyhén LR, így én Joye 510 aksira is bátran ajánlom. Valamivel hamarabb merül vele az aksi, de nem vészes, és annyira nem is alacsony az ellenállás, hogy igazán károsítsa az aksit. Valamivel persze előbb fog kimúlni, már csak azért is, mert többet töltöd, előbb eléred a 300 töltési ciklus végét, de megéri ez a kicsi veszteség a hatalmas és testes füstért cserébe.
a T2 tank kisebb ellenálása miatt sokkal jobban fogyasztja az aksit mint a sima porlasztó aminek nagyobb az ellenálása? (az igazság az, hogy én a készletembe kaptam 2 porlasztót és csak gondolom, hogy ezek az alap porlasztók és nem a T2-k...)
illetve kaptam még 5 patront, amik eléggé kicsik. Ezért is lehet az, hogy az itt leírtakkal ellentétben, nekem az integrált patronnal sokkal jobban bejött eddig?!
Ezt nem tudom alátámasztani, én az égetéskor találkozom csakis letiltással, pedig egész nap ki sem esik a számból a Joye 510-em.
Nemrég vettem eGo aksit is, semmivel sem nyújt jobb élményt azon kívül, hogy hosszabb ideig nem kell tölteni.
Így akinek fontos a cigiforma, szerintem 2, esetleg 3 280-as Joye 510 aksival teljesen boldog bagós lehet, rá egy T2 tank porlasztó például, és máris minden szép és jó. Ha sokat autózik az illető, vegyen autós adaptert, ha sokat van abszolút áramtól távol, akkor egy PCC-t vagy egy vészhelyzeti töltőt, és máris nem érheti baj.
Valamint vegyen egy-két vatelines integrált patront is, ha a T2-vel, bármi egyébbel nehézségei lennének, legyen egy üzembiztosan működő füstölője.
Attól ez cigi formájú,csak vastagabb,és hosszabb. :D
Viszont nagyon jól adja,és a lényeg,hogy sűrűbben is beleszívhatsz. Míg az 510-esnél hamar letilt.
Hali
nem csaj vagyok (tippelj...), nekem is fontos volt az, hogy cigi formájú legyen. Joy 510-t használok kb 1 hónapja. 2 aksi 1 napig bírja, integrált patronokkal.
Ajánlani tudom.
Üdv. ;)
Engem már nem érdekel,hogy kicsi ciginek nézzen ki :)
Esküszöm az 1100-as eGómra :))hozzá egy tankporlasztó,vagy egy integrált,és akár két napig is kibírja.
Persze mutatóba van yoye 510-esem is, de csak ritkán veszem elő.mert klasszisokkal nagyobb élmény az egóm :))
Ugyan-ugyan :-) Csak viccelődöm. Mindig mulattat, mennyire jellemző ennél a filmnél, hogy mindig elszólja magát valaki, hogy mi volt a csattanó :-) Én anno szerencsére elég korán láttam ahhoz, hogy ne legyek áldozat :-)
Meg mostanra azért már csak látta kb. mindenki... Jó régi film már.
Firedragon: :) Köszi.
Lousha: affene! Pedig én nem is... akartam... És nem is szoktam spoilerezni, de... igazad van. :(
Bocsi.
Az pont az a film, amiről SOSEM szabad nyilvánosan egy szót sem szólni, míg nem tisztáztuk, mindenki látta-e, mert egyetlen ilyen megjegyzéssel hazavághatjuk az élményt :-) (Mellesleg egyben az a film, amiről valahogy mindenki hajalmos spoilerezni... Sztem senki nincs, aki látta, és még nem szúrta el senki más élményét egy meggondolatlan szóval.)
Szóval nat, asszem', megállapíthatunk itt egy eddig nem ismert mellékhatást: az e-cigiseknél kialakulhat érzéketlenség mások filmes szórakozása iránt :-)
Nat
Ha a lelked,ha nem..de most is mint mindig a valót írod ;) Lájk :)
Február 8-án lettem egy éves vaper. Azóta nem gyújtottam rá analógra - de, egyszer próbaképpen egyetlen slukkot kértem, majdnem el is hánytam magam, szörnyű volt.
Nem köpök vért. Nem fájnak a fogaim. Nem gyulladt a torkom. Nem köpöm ki a tüdőmet, ha meg kell erőltetnem magam. Nem alakultak ki rajtam mutációk, nem egy lélegeztetőgépen vagyok és nem az asszisztensem írja ezt, mert nem bénultam le az ecigitől.
Bár lehet, hogy a Hatodik Érzék c. filmhez hasonlatosan csak a lelkem gondolja és írja mindezt, mert közben az első ecigi slukktól már rég meghaltam.
Aláírom: jobb lenne, ha semmit nem szívnék, csak a friss alpesi vagy a Costa del Sol-i tengeri levegőt. De még mindig SOKKAL EGÉSZSÉGESEBB ÉS SEMMIFÉLE TÜNETET NEM OKOZ, ellentétben az analóggal.
Üdv és peace.
Azok az anyagok, amik az ecigiben benne vannak, azok az analógban is megvannak és még plusz többszáz. Semmi nem egészséges a szervezet számára, ami nem tiszta levegő, ehhez nem kell tudósnak sem lenni. A dolog nagyon egyszerű, aki áttért az analógról több lépést is tett.
pl.
- Kevésbé egészségtelen eszközzel leszokott a dohányzásról
- Nem károsítja a környezetét
- Nem csinál bűzt maga körül és magán
- Nem rekeszti ki magát egy csomó helyről
- Egy új hoobinak hódol
De ami a legfontosabb, NEM DOHÁNYZIK!!!
Imisz!
A hozzászólásod minden szinten telitalálat
Ez csak az én véleményem: amíg analógot szívtam sem érdekelt milyen káros, rákkeltő anyagok vannak benne. Pedig tudtam, úton útfélen láttam, hallottam. Akkor most miből gondolja bárki is, hogy érdekel mi van az e-cigiben? Annyi káros összetevő biztosan nincs, mint az analógban! Akkor meg? Aki dohányos az dohányos, legyen benne bármi!
Aki meg le akar szokni az leszokik e-cigi nélkül is...én nem akarok, én szeretek füstölögni:)) Talán, ha soha nem szoktam volna rá nem ezt mondanám de 30 év analóg dohányzás után hadd örüljek már az e-nek:)(vagy legalább a családom, hogy nem bűzölgök)
További ajánlott fórumok:
- Ismeri valaki az elektromos cigarettat?
- Milyen elektromos mellszívót érdemes venni? Tapasztalatok?
- Az elektromos cigarettát érdemes megvenni, meg tudja szokni egy erős dohányos?
- Pesztonka elektromos orrszívó tapasztalatokat várnék!
- Kinek van tapasztalata elektromos seprűvel kapcsolatban?
- Milyen elektromos cigarettát vegyek?