Főoldal » Fórumok » Szépség & Egészség fórumok » Elektromos cigaretta (e-cigi) tapasztalatok fórum

Elektromos cigaretta (e-cigi) tapasztalatok (beszélgetés)

❮❮ ... 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 ... ❯❯
4391. belange (válaszként erre: 4390. - Lousha)
2012. febr. 13. 16:17
köszönöm szépen, megnézem mindenképp :)
4390. Lousha (válaszként erre: 4389. - Belange)
2012. febr. 13. 15:55
Jutyubon hondapapi81 neve alatt megtalálod a gyakorlati tapasztalat videóját.
4389. belange
2012. febr. 13. 15:49

Sziasztok!

Valakinek van tapasztalata a Stingray 360 -al? Kapacitás, azaz mennyi ideig okés az aksi. Ha valaki az analógból napi 1 dobozzal szívott,akkor ez a készülék ki fogja-e elégíteni? Nem a papírforma szerinti leírás érdekelne, hanem konkrét gyakorlati tapasztalat, erősségei, gyengéi, előnyei, hátrányai. Köszi

4388. Imisz (válaszként erre: 4384. - FireDragon)
2012. febr. 13. 13:35
Köszi! Igaz, csak logikusan kell/ene gondolkodni...nem is próbáltam:) Annyit azért tudtam, gyengébb lesz valamivel de az igazsághoz tartozik, nem mértem ki pontosan csak az előzőleg maradt üres lötyis üvegecskébe nyomattam kb. a felet-felet:)
4387. njnl
2012. febr. 13. 13:32

magyar nyelvű receptgyűjteményről tudtok?

találtam más fórumokat, ahová pl. Lousha is írt a próbálkozásairól, de konkrét receptekkel foglalkozik oldal?

4386. t.Ili (válaszként erre: 4385. - Popesza)
2012. febr. 13. 13:06

Inkább rendelnék egy 0-ást,és egy hatost ugyanabból.

Összeöntöd,és meg is van a hármas :)

4385. popesza
2012. febr. 13. 12:46
4382 hozászóláshoz,sajna nemtaláltam olyan webshopot ahonan 6mg-nál alacsonyabb nic tartalmu lötyit lehetne rendelni,de ez a 3mg os megoldás engemis érdekelne,arra gondoltam hogy van itthon natur pg és felhigitom a 6tost gondolom veszítenne a aromájából de lehet hogy élvezhető lenne.
2012. febr. 13. 12:02
18+11=29/2 tehát elvileg 14,5-ös :) ha egyenlő arányban kevered ,akkor összadod és osztod kettővel,ha kettő a kevert lötyik száma :) ha 3 akkor természetesen 3-al osztod.. :)
4383. Imisz
2012. febr. 13. 10:36

Én első körben rendeltem 18-as és 11-es löttyöt, gondoltam ha elfogy az erősebb, jöhet a gyengébb. Egyelőre nem nyerő nálam a 11-es ezért másodszor is mindkettőből rendeltem de most a 11-essel "higitom" a 18-ast. Fele-fele arányban. Nem tudom így milyen erősséget kapok de ha másként nem megy, majd így csökkentem. Azért a végcél nálam is a 0 lenne de úgy látszik nem megy egyik hétről a másikra:) Pedig nekem is állandóan a "számban lóg", mindig a kezem ügyében kell lennie.

Hogy hozzá tud nőni az emberhez? Nem is gondoltam volna:))

4382. natalyel
2012. febr. 13. 07:36

Nincs tipp :). Van olyan, aki pár hónap alatt eljutott a nullásig, mások fél év után sem hajlandóak lejjebb vinni a nic-adagot. Ha még kell, és ízlik, akkor szívd a nicest.

Én egy év után most csökkentem 6mg-ról 3mg-ra. Nem azért, mert ezt találtam ki, hanem mert sokszor éreztem már, hogy a 6-os kicsit erős - de én sokat szívom :). Van még sok hatosom, de az új rendelések már hármassal jönnek.

4381. popesza
2012. febr. 13. 01:04
Sziasztok van olyan itt aki tényleg leszokott nemcsak átszokott,mert én 6mg után nullásra váltottam,de megbolondulok nikotinhiánytól és visszatértem a nices levesre tipp?
4380. Lousha (válaszként erre: 4379. - Njnl)
2012. febr. 12. 20:01
Nincs mit :-)
4379. njnl (válaszként erre: 4374. - Lousha)
2012. febr. 12. 19:58

Áááááááááááhh $) :)

és még azt hittem, hogy képben vagyok a témában... :)

köszi szépen! ;)

4378. Imisz (válaszként erre: 4377. - Desu)
2012. febr. 12. 19:14

szia!

Jól gondolkozol, hogy nem akarsz olcsó hússal híg lét venni. Olvasd el a Lousha által írt "bagóügyek" (így keress rá) c. dokumentumot abban van pár link, utalás, hogy hol tudsz utánanézni a nem bóvli e-ciginek, aztán meglepheted a szüleidet!

Ha nyitottak a témára avasd be őket, olvastass velük fórumokat, talán kedvet kapnak.

Saját tapasztalatom, hogy mióta megvettem az első szettemet (jan. 5.) azóta nem gyújtottam rá analóg cigire és nem is hiányzik!

Sok sikert a le/átszoktatásba!

4377. desu
2012. febr. 12. 17:41

Sziasztok!

Szüleimet kéne rávenni, hogy szokjanak át e-cigire. Ebben van némi önző motiváció is: én nemdohányzó vagyok és nem szeretném már tovább szívni a füstjüket, mert sajnos lakáson belül dohányoznak.

Viszonylag nyitottak a témára, így talán egy próbára rávehetők.

Ezért szeretnék tanácsot kérni, hogy milyen e-cigit érdemes venni és hogyan is működik ez az egész.

Sajnos szüleim sok esetben makacsul ellenállnak bármiféle változtatásnak, így lehetőleg jó lenne elkerülni az esetleg kockázatokat (pl. olcsó termék révén rossz működés). Sanszos, hogy egy rossz tapasztalat visszavetheti őket és soha többet nem lesznek hajlandóak megpróbálni.

És ki tudja, hátha így még a leszokás is menne nekik, de ha nem, legalább kevesebb cuccot szívnak és engem nem terhelnek a füsttel és a benne lévő anyagokkal.

Minden segítségért köszönet.

4376. Imisz (válaszként erre: 4375. - Lousha)
2012. febr. 12. 17:16
Az az igazság, az Ego akksi leginkább a nagyobb mAh miatt izgatott, a feszültség nem elsődleges. (Azért mondom ezt mert nem értek hozzá és nem próbáltam még:D ) hogy tovább bírja...de most még ráérek töltögetni. Kell is mert a fiam is rájár:) muszáj lesz beszerezni neki is ha azt akarom, hogy az enyémet békén hagyja:)
4375. Lousha (válaszként erre: 4371. - Imisz)
2012. febr. 12. 16:41

Az igazsághoz azért hozzátartozik, hogy úgy általában aksi és aksi között is akad különbség. eGóknál ugye nem mindig azonos a feszkó. Egyik stabilizált, másik változtatható stb.

Én speciel egy USB-s eGót vettem, ennek asszem' 3,3-mas stabil feszkója van. Ilyen szempontból ez nem a csúcs.

De a lényeg szerintem, hogy attól, hogy nem 280 mAh, hanem akármennyi van mögötte, nem nagyon lesz más az élmény az eddigiek alapján. Attól már lehet más, hogy mondjuk 4,2 vagy 3,3 Volton dolgozik.

4374. Lousha (válaszként erre: 4372. - Njnl)
2012. febr. 12. 16:39

Félreértettél valamit. Kazán és kazán között óriási különbségek vannak, így amit leírtál, az nem áll ellentétben semmivel :-)

Ami a készletedben volt, az egy sima 510-es kazán. Ez alatt azt kell érteni, hogy fémszivacs híd van benne, vatelines patron van hozzá és normál az ellenállása. Ez viszonylag gyengén füstöl és a töltögetése macerás, ráadásul a vatelin hajlamos megégni.

Ehhez képest egy bármilyen integrált patron csak jobb lehet. Azok közül a sima vatelines az, ami a legegyszerűbb, a legkevésbé piszkálásigényes. Nem a csúcs, de megbízható és jó. Elég olcsó is ahhoz, hogy amikor már vacakol, szívfájdalom nélkül kivágja az ember a kukába.

És ezek után következnek a jobb fajta kazánok, mint pl. a T2, ami egy tank rendszerű kazán, vagyis híd helyett egy üvegszállal bélelt fémtüske van benne, ami egy tartály jellegű patronba vezet, amiben nem vatelin tartja a lötyit, hanem "csak úgy", folyékonyan benne van a lé.

Mindenesetre kezdőként az integrált patronok nagyon jó társak lehetnek, remekül lehet velük füstölögni. Aztán ha majd esetleg kicsit többre vágysz, lehet pl. tankokkal is próbálkozni.

4373. njnl (válaszként erre: 4371. - Imisz)
2012. febr. 12. 16:29
így, hogy Lousha összehasonlította, így már csak én is azért akarok egyet, hogy kíméljem a Joy aksikat. (illetve, hogy megússzam a többnapos horgászat alatti töltögetéseket) :)
4372. njnl (válaszként erre: 4350. - Njnl)
2012. febr. 12. 16:27
Pl abból következtettem ezt ki, hogy te magad is az integrált patront plusz megoldásként tüntetted fel, ha esetleg valami "baj" történe a T2-vel. Én ezt is úgy értelmeztem, hogy a T2 az elsődleges és csak utána következhet az integrált patron. Mások hsz-ból is kb ezt vontam le, bocsi de em volt kedvem már utána olvasni, hogy kijéből és mikor... $)
4371. Imisz
2012. febr. 12. 14:12

Lousha így, hogy írod az Ego-d ugyanazt tudja mint a joye, már nem is csábít. Pedig épp úgy gondolkoztam mint te, annyi jót hallottam, ki kellene próbálni. Lehet mégsem teszem? Veszek inkább + akksit a joye-hoz.

Én nem veszem észre, hogy a T2 kazán jobban szívná az akksit viszont a hideg idő odatesz neki:( Ha megyek valahová jól bebugyolálom és teszem a kabátom belső zsebébe, melegedni:)) Viszont épp tegnap próbáltam ki, az autóban lévő Mp3 lejátszónak van USB kimenete és tölti az akksimat:D Hurrá, így nem kell külön szivargyújtós töltőt vennem!

4370. Lousha (válaszként erre: 4368. - FireDragon)
2012. febr. 12. 12:40

A hossza nem zargat, az én Joye kombóm is 17 centi. Ez a rakéta-vastagság viszont kiábrándító...

Mindegy, itthonra jó, most is ezzel játszom. Így a kicsi aksijaimat kevesebbet kell tölteni, tovább élnek.

2012. febr. 12. 12:11
No, csak összevonták:( Pedig Hoxának is jobb lenne, ha lenne egy hasznosítható tapasztalat-fórum... mindegy, kár.
2012. febr. 12. 12:11

Nem kicsi,az biztos..de megszokható a méret :) Pölö egy 1100-as Standard akksi Raven+kupakkal együtt 17 centi :) Az már nem méreten aluli ;) :)

Én is gondoltam rá,hogy ha lesz fölös pénzem akkor veszek Joye akksit,például a Drip kazánhoz...

4367. Lousha (válaszként erre: 4364. - FireDragon)
2012. febr. 12. 11:53

EO-fórumon leírtam az előzményt. Valóban volt bennem némi kíváncsiság, még ha teljesen elégedett voltam/vagyok is a kis aksijaimmal. Hátha ez még valamivel többet tud...

És mivel volt némi elszórni való, ajándék lóvém, így kivételesen "csak úgy", csak a hecc kedvéért is megtehettem, hogy megveszem, ami érdekel.

Kipróbáltam, megállapítottam, hogy azt tudja, amit a Joye 510. És hogy benga nagy dög :-) HTB-nek soroltam be, itthon jó szolgálatot tesz, egyébként maradnak a Joye 510-ek.

2012. febr. 12. 11:34

Azon gondolkoztam,hogy a forumon rengeteg olyan ember van aki leszokott-átszokott a E-nek köszönhetően.Pedig ugye ez nem bizonyított :)

Viszont én még nem találkoztam olyannal,aki a gyógyszeripar által preferált gyógykészitmények,gyógyszerek esetleg a nikotinos rágó avagy a tapasz segítségével szokott le.....

Pedig erre van tanulmány ;) Gondolom kipróbáltatták ezen csodaszereket nemdohányzókkal ;) :)

4365. pavoes
2012. febr. 12. 11:20

bzsmama!

Most aztán megmondtad a tutit. Amíg böngészve ezt a nagyon okos cikket kerested, addig itt is böngészhettél volna. pl. 4324. hsz és utóélete. Gratulálok a mélyenlátásodhoz és bölcsességedhez.

4364. FireDragon (válaszként erre: 4349. - Lousha)
2012. febr. 12. 11:18
Csak kiváncsi lettél egy Ego-ra,drága Lousha? :)
4363. t.Ili (válaszként erre: 4360. - 1c66320de8)
2012. febr. 12. 11:07

Egyben biztos vagyok!

Az élet,halált okoz!

2012. febr. 12. 11:05

forgalmazásra, mint a hagyományos dohányzás egy biztonságosabb alternatívája, vagy mint dohányzás leszokást támogató termék, az e‐cigaretta használata kockázatot jelent a nikotinfüggőség

és mérgezés kialakulására.”

Az Egészségügyi Világszervezet 2008‐ban kijelentette, hogy nem támogatja az elektronikus cigaretta, mint dohányzás leszokást támogató eszköz legális forgalmazását és felszólította a kereskedőket, hogy távolítsanak el minden olyan reklámanyagukon szereplő megjegyzést, amelyben arra utalnak, hogy a WHO az e‐cigaretta használatát biztonságosnak nyilvánította. A WHO arra hivatkozott, hogy még egyetlen komoly szakmai tanulmány sem támasztotta alá, hogy ez a termék egy megbízható és hatásos eszköz lenne a nikotinpótló terápiák során. Viszont nem vetette el annak a lehetőségét sem, hogy valamikor a jövőben ennek az eszköznek az alkalmazása esetleg majd hatásos eleme lehet a dohányzás leszokás támogatásnak.

A www.eloszto.hu ból szemeztem

Tisztelettel semmilyem cigaretta, nem egészséges. Azzal csak magunkat ámítjuk. Egyszerűen Rá kell szokni a nem dohányzásra! Kívánok mindenkinek erőt a leszokáshoz.

bzsmama

❮❮ ... 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 ... ❯❯

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook