Elegem van a párom nyavalygásából! Mit tegyek? (beszélgetés)
Mindjárt jön egy ügyfelem, akkor picit eltűnök, de még vissza jövök.
Én olyan szívesen adnék valakinek, akinek nagyobb kellene. Mikor uh-s mellvizsgálaton voltam, mert cisztám volt, akkor a főorvosnő rám nézett és ezt mondta : Bas.... meg, maga hogy tud ekkora mellekkel élni ? Na most erre mit mondtam volna. Aztán azonnal írt egy beutalót, mellkisebbítő műtétre, amit azzal indokolt, hogy egy mellem legalább 7,5-8 kg, és ez akkora megterhelés a gerincnek, hogy gerincsérvet válthat ki.
mellkisebbítés nevű fórumon érdeklődj..
nekem ugrottak ott a csajok, mert irigykedtem rájuk. dobjanak már meg 20-20 dkg a mellükből. aztán nekem annyi volt...:D
Igen, ezt már tudom, még dokit is ajánlottak Pesten a MÁV kórházban, aki állítólag nagyon jó szakember.
egy konzultációt megér. kb. 5000-10.000 ft között van egy konzultáció ára.
Hát ajánlom is neki ! Nem hiába szenteltem neki ezt a 17,5 évet. Na jó ez csak poén volt. De azt elvárom, hogy legalább annyira szeressen, mint én őt.
akkor direkt cukkol a párod...:) azaz szeret!!!
A mellemről már nem is beszélve. Írnál a mellműtétről privit ? Hol, milyen körülmények között, ki volt a dokid...... (oersze csak ha nem gond !!!)Azt is kellene műttetni, de ahhoz először a hasplasztikát kellene elvégezni, hogy ne legyen nagyobb a hasam, mint a mellem, műtét után. Ehhez ragaszkodnék.
Nagyon rendes a férjed. Mikor az ominózus megrendelőtől haza jön, akkor mint írtam 2 napig csak őt emlegeti, aztán mikor látja, hogy sík ideg vagyok, akkor benyögi, hogy olyan jó látni, hogy engem ez idegesít és féltékeny vagyok. Na nem kimondottan a nőre, mert van férje, (aki a férjemnek jó ismerőse, sokat dolgozik nekik a cégüknél is) egy 20 év körüli lánya, meg egy tizenéves fia, tehát nem hiszem, hogy pont a férjem kellene neki, de tök bosszantó, hogy nem a férje hívja a munka miatt a férjemet, hanem mindíg ő, mindíg ő megy vele megmutogatni, megbeszélni a dolgokat.... Na mindegy, ha meg akar csalni, úgy is meg fog, bár nem feltételezem, meg annyira nem tud hazudni, hogy még haza sem érne, már tudnám, hogy bűnös.
milyen műtét?
zsírleszívás? beszélj orvossal. ha ennyire zavar, megéri segítséget kérni. én a mellemet csináltattam meg, és azóta kicseréltek és újra nőnek tartom magam.
Szia ! Hát, nem vagy túl messze az igazságtól. Tudod, nem könnyű ilyennek elfogadni magad. Én soha nem voltam nádszál, de ez azért merőben más. Aztán szülések után (elsőnél 12kg, másodiknál 6kg) a kilóim mind lementek, csak átrendeződött a helyzet. Mind a kettőnél hatalmas hasam volt, és így ott maradt egy gyönyörű úszógumi, ami nagyon zavar engem. Szóba jött a műtét, de a férjem nem engedni, mert 600-800 öltésnél már van kockázata egy fertőzésnek, vagy bár minek, és ezért nem engedi, hogy meg műttessem.
érthető...
én megmondtam a férjemnek, hogy kire voltam féltékeny. férjem főnökasszonya volt, aki bp-en dolgozik és a férjemet vinni akarta magával Pestre. (Mi Szegediek vagyunk.)magas fizetés és minden jót kapott volna. férjem pedig visszautasította az állást, mert tudta, hogy ki nem állhatom a csajt.
Jut eszembe, gyógyulj !!!!
Szia ! Van ilyen érzés. Én is szoktam érezni ezt, egy bizonyos nővel kapcsolatban. Ha a férjem hozzájuk megy dolgozni, akkor már előre ki vagyok, mert tudom, hogy úgy fog haza jönni, hogy 2 napig csak azt a nőcit dicsőíti. Hozzá teszem, hogy tényleg egy csinos, szőke, 43-45 körüli nőci én is ismerem. Így jön haza : jaj, képzeld, olyan finom sütit sütött az XY, hozta be tálcán a sütit, aztán megkérdezte, hogy mit kérek inni és hozott mellé citromos ásványvizet.... aztán kérdezte, hogy ízlett-e, kérek-e még..... Na szóval, ilyenkor megy fel a pumpám. Meg szoktam kérdezni, hogy kezet is mosott neked, vagy a vésé után tiszta poros kézzel álltál neki enni ?( mert itthon nem ül le úgy enni, hogy ne mosna kezet, ami ugye nem bűn, nem azért írtam) Múltkor vettem neki egy egész karton citromos ásványvizet, azóta is a spejzban áll, egy kortyot sem ivott belőle. Na ennyit a pasikról.
érzem, téged nagyon zavar a külsőd?
Bocsi hogy eltűntem, nem az érdeklődésemmel van baj, hanem az egészséggel.Szerintem szalmonella:-))))Most is szaladok.örülök mindenkinek, hogy meri vállalni önmagát.Nekem mikor délelőttös a férjem meg egyébként is tudtomra adja hatalmas ásításokkal, hogy ő milyen fáradt és én mennyire unalmas vagyok.nem hiszem hogy létezik mindig fáradt ember, szerintem az csak lusta.Szóval volt egy jó hullám de megint a mélység jön, csak ez mindig tovább tart.Én lettem beteg és ő fekszik most is.Hát ki merne így kezdeményezni?Bezzeg a kis fiatal eladónőnél ha vásárol, nem ásítozik:-))lányok szerintetek miért van az, hogy semmi okom nincs arra, hogy erre a csajra féltékeny legyek, nem is szép, de mégis valami megérzés miatt az vagyok rá.Eddig senkire nem voltam
Soha nem voltam sovány, 80 kg körül voltam, aztán sajnos nem vizsgáltak ki, anélkül írtak ki fogamzásgátlót, amitől felszedtem jó pár kilót. Azóta sem tudom leadni. De tulajdonképpen a férjem is a duci nőket szereti, de azt gondolja, hogy azért ez nem előny a pasiknál. Na de az nem baj, ha az ember kicsit beijeszti, még ha eszem ágában sincs pasit keresni.
Hát ha így gondolja az elég butaság....mert tudok én példát,hogy egy férfiismerősünk titokban feladott egy hirdetést a neten,miszerint dundi,nagy mellű hölgy ismeretségére vágyik.Nős ember,a felesége kb 60 kiló lehet.
Nálunk is így van, főleg amiatt is ilyen biztos magában, hogy én ugye nem egy manöken alkat vagyok, és úgy gondolja, kinek kell az ő sonkás felesége. Ezért járt neki ez a kegyes hazug lecke !
Nem rossz ötlet ez különben!Lehet jó taktika ez hogy blöfföl az ember,mert legalább eszébe jut,hogy bizony igaz is lehet.....lehet eddig meg sem fordult a fejében,hogy bármi negatív fordulat is bekövetkezhet pont az ő nemtörődömsége végett.Az én párom is rohadtul biztos magában szerintem,azt gondolja,hogy minden fix,és ez már nem is változhat....
Tulajdonképpen nem akartam neki ilyen ijesztegetős témát felhozni, csak megkérdezte, hogy ugyan mi lesz, ha nem változnak a dolgok. Akkor jutott eszembe ez a kegyes hazugság, hogy azt vágtam rá, hogy a neten keresgélek egy sex partnert. Mondtam neki, hogy mit gondolsz, ha nem akarok férjhez menni, csak sexelni, akkor egy csomó pasi kapható. Erre szerintem elkezdett gondolkodni, mert felsoroltam néhány partnerkereső oldalt és aznap sokat ült a laptop előtt és szerintem ránézett, hogy léteznek-e ezek az oldalak.
Persze!Jól is tetted,hogy már te sem hagytad szó nélkül a dolgot,de nem is olyannak ismertelek meg így neten keresztül,mint aki be ne olvasna ha valami nem tetszik.Sajnos hogy észbe kell kapatni az embereket,ha maguktól aztán eszükbe sem jut,hogy ahogy a dolgok néha állnak(sokszor ő miattuk)az nagyon nem jó.
Szia Enci !
Hát azon én is kiakadok minden évben, hogy elfelejti a házassági évfordulónkat. A Valentin nap már nem érdekel, mert arra azt mondta, hogy szerinte az tinédzserek szokták tartani, mi meg nem vagyunk azok. Ezt elfogadtam, de a házassági évfordulóra azért emlékezhetne. Idén a 10.lesz, kíváncsi leszek, hogy eszébe jut-e. Hogy vissza rendeződnek-e a dolgok vagy sem, azt nem tudom, de egyik nap kiakadtam, és feltálaltam a problémámat, hogy miért van az, hogy ha ő akar sexelni, akkor nekem akarnom kell, ha én akarok, akkor meg le vagyok pattintva. Mondtam neki gondolkozzon, vagy keresek magamnak partnert. Ezzel sikerült rá ijesztenem. Na de ha ez kellett hozzá, akkor megkapta.
Sziasztok!
Na akkor remélhetőleg nálatok is csak-csak visszazökken minden a normális tartományba....
Én még mindig nem tettem túl magam a párom évfordulós bakiján,mi még stagnálunk.Az azért nagyon gáz volt szerintem:((((((((((
Hála isten, szívből örülök !
Nálunk is volt némi fejmosás egyik nap, ha minden igaz, nálunk is gondolkodóba esett a párom.
Elhiszem,hogy nagyon stresszes neked ez az időszak...évről évre....:((((((((((((((((
Igen,úgylátom csappant az érdeklődés...:))))De azért mi beszélgessünk.Én köszönöm,jól vagyok,természetesen sokat dobott a hangulatomon,hogy rendeződni látszik a probléma.
Szió ! Közben eltűntem ebédelni. Most már vagyok. Köszönöm kérdésed, jobban vagyok, bár hangom egy szál se. Mondjuk nekem ilyen ideg alapon is szokott lenni, ilyenkor bevallási időszakban mindíg előjön.
Szóval azt mondod, hogy megnyugodtak a kedélyek, a sex hallatán ? AZ csak egy dolog, azért még beszélgetni lehet. És egyébként Te hogy vagy ?
Ja....Az gáz lenne.....:)))))))))))))
Hát én is bízom benne,hogy az utóbbi két nap a változás kezdete,nem pedig csak egy hullám......
Köszönöm a jókívánságot!!!
Én is törekszem,hogy tőlem telhetően fenn tartsam ezt.A lényeg hogy úgy néz ki felfogta a változtatás fontosságát,és én is jobban odafigyelek ezután a "jelekre",hogy még időben meg tudjunk beszélni mindent.
Örülök:-) most már remélem rendeződni fognak a dolgaid, szívől kivánom!
Csak legyen holnap is megaztán:) is! Mert különben megint itt lukadunk ki!
Most már senki nem ír,mert megnyugodott mindenki hogy volt sex.....:))))))))))))))))))))))))
További ajánlott fórumok: