Elegem van a párom nyavalygásából! Mit tegyek? (beszélgetés)
Igazad van,tény hogy ha jól érzi magát az ember a bőrében,az sugárzik róla.Bennem úgy gondolom az a baj,hogy hagytam,hogy eluralkodjon rajtam a rosszkedv,és a csalódottság érzése.Minden ilyen kudarcos élménynél vesztettem az önbizalmamból,és elhatalmasodott rajtam a kétség,hogy már nekem sosem fog helyrezökkenni az életem.Ezt a laposságot kellene megszüntetni közöttünk,mert ez most semmilyen.Nem tudom jobb szóval megfogalmazni.
Újból és újból próbálom én is összekapni magam,és mondom magamnak,hogy nem engedem,hogy ez a probléma ráüljön az én mivoltomra,de sajnos bizony ráül.Lehet,nincs megfelelő önkontrollom. mégis
Szió!
Amikor megismertük egymást természetesen dúlt a szerelem,volt,hogy háromszor is sexeltünk hajnalig,és már tök ki voltunk.Szerintem a baba is közrejátszik most,legalábbis terhesség vége óta nem zökkent vissza a szexuális életünk,megszokta azt az időszakot a párom,mikoris nem lehetett még.....vagy nem tudom,de az az ajánlott hat hét kihagyás szinte már hat hónapja tart.Még terhesen is voltak jó kis "csatáink".
Szia!
Nálunk is volt és van ilyen időszak.Csak az segít ha én nem veszem át a stílusát és látja, hogy jó kedvű vagyok, tele energiával, mosolygós és cukkolom egy kicsit a stílusa miatt és elszégyelli magát.Ja és a dícséret.bókolj neki, hogy milyen aranyos amikor így ásítozik és közben borzold meg a haját.viccelődj, hogy takard ki mikor betakaródzik és fogd meg neki ott, stb, ami neked bejön.Amikor én is lehangolt voltam, hetekig csak morogtunk és úgy éltünk, mintha büntetés lenne.szerintem sajnálja saját magát, hogy ő mennyit dolgozik stb.Mondj neki példákat, hogy te is mit meg nem teszel nap mint nap, vagy más valaki példáját.Vagy valakinek a férjét említsd meg, hogy milyen jót beszélgettetek, hogy a kora ellenére milyen vidám, életrevaló és a te párod is ilyen volt, úgy szeretted érte, stb.
Nem dohányzik véletlen+ kávé, mert az kikésztíti az érrendszert.Most szoktam le róla-a kínlódás után végre visszakaptam régi önmagam-erőt érzek magamban stb.
Sziasztok! Tegnap du óta nem volt net.Visszaolvastam.
Olivia, Te nagyon szimpi vagy nekem, így bocsáss meg, de nekem ebből az jön le, ebből az egészből, hogy nő van a dologban. De ismétlem ujra, lehet hogy nekem mániám ez, mert a házasságom 16 éve alatt végig csalt ez a dög.
Szia! Biztosan van aki azt mondja, hogy másképpen kellett volna, de szerintem nem hibáztál.
Én is kaptam már hasonlót a feleségemtől, de azt hiszem 53 évesen 24 évi házasságban nem csoda, ha ez is megtörténik. Mindíg fáradtságra panaszkodott, hisztizett, szapult. A fene gondolta volna, hogy szexhiánya van! De én nem mentem el otthonról. Mertem volna megpróbálni!
Elmondtam, hogy mit tapasztaltam tőle, ő is elsorolta az aktuális gondokat, majd összabújtunk.
Nem tudom, ő mit gondol. Sétál egyet, elgondokodik, végül Neked ad igazat, vagy másra jut. Az mindenképpen igaz, hogy amikor egy férfit így kell (hogy mondjam?) ösztökélni, az nem jó. De valamit tenni kell.
Kíváncsi lennék, mi történt másképpen amikor megismertétek egymást, amikor eljegyeztétek egymást, majd esküvő után, majd az első, második, harmadik gyerek megszületése után. Mióta ilyen passzív? (Ha írtad már, de hülye fejjel nem emlékszem rá, akkor bocs!) Ha nem veszed rossz néven, kíváncsian várom a fejleményeket.
Helló mindenkinek!
Fejlemény nincs,akit érdekel:nem volt SEMMI!
Kiborult a bili ma reggel,már nem bírtam magamban tartani,úgyhogy úgy beolvastam neki,hogy a 2milis haja is lebegett.Talán máshogy kellett volna,de úgy összegyűlt már bennem a feszkó,hogy egyszerűen képtelenség volt higgadtan ecsetelni neki a dolgot.
Csak lesett,és úgy megsértődött,hogy elment itthonról.
:DDDDDDDDDDD
Micsoda pozitív tulajdonságok!
Erre tuti özönlenének a jelentkezők, pláne ha azt is beleírnád, hogy pisilés után még az ülőkét is visszahajtod!
(Bár én nem értem, hogy ez miért fontos, de sok nőt zavar, nem tudom igazából nekem is csak 1 mozdulat lehajtani...)
Jól leállt itt minden!Olíva itt vagy?
Ha nem akkor kívánok szerencsét hogy :hátha ma.....!!!!
:D
most mennem kell.
legközelebb bekukk hétfőn délelött.
jó hétvégét mindenkinek!
:DDD
Az én férjemnek saját kis könyvtára van a wc-ben:)
Ott olvas, ott legalább nyugton hagyja a gyerek, mert egyébként ha itthon van, le se száll róla a kis Vacak, hiába, apu a sztár.
További ajánlott fórumok:
- Mit tegyek, hogy a párom ne érezze úgy, megfullad mellettem?
- Babát szeretnék, párom viszont terel, ha ezt felhozom, mit tegyek?
- 27 éves vagyok, terhes vagyok, a párom nem akarja a bébit, én szeretném...nem tudom mit tegyek...
- A párom egyre többet veszekszik velem. Mit tegyek?
- Olyat talátam a páromnál, amit nem kellett volna. Most mit tegyek?
- Elegem van az főiskolából! Mit tegyek?