Főoldal » Fórumok » Lélek & Szerelem fórumok » Elegem van a párom nyavalygásából! Mit tegyek? fórum

Elegem van a párom nyavalygásából! Mit tegyek? (beszélgetés)

452. 38c2e3aecc (válaszként erre: 430. - Steinné)
2010. jan. 27. 08:55
elképzelte magát?És te kibírod megjegyzések nélkül?
451. 38c2e3aecc (válaszként erre: 434. - 80ASIQ)
2010. jan. 27. 08:54
Szerinted ha valaki szerelmes lesz házasságon belöl miért nem vet véget a házasságának?Egyszer élünk nem?
450. 38c2e3aecc (válaszként erre: 449. - Realbrigitte)
2010. jan. 27. 08:52
Ugyan mi lehet Olívával?
449. realbrigitte (válaszként erre: 448. - Steinné)
2010. jan. 27. 08:28
egy teltkarcsú hölgynek jobb a humora, mint egy állandó diétázó nőnek.
448. steinné (válaszként erre: 445. - Fagyongy67)
2010. jan. 27. 08:25

Jó reggelt Neked !

Hát tudod, nagyon elgondolkodtató, sőt tanulságos, amit megosztottál velünk. Azt kell hogy mondjam, növeltél vele az önbizalom szintemen, ami nem túl magas. Nekem is az a véleményem, amit Te írsz, hogy egy Liptai/Szulák féle nőci vonzóbb, mint egy anorexiás cicababa. Ez egyértelmű. Az én férjem nem is szereti a sovány nőket. Nagy igazság van abban, amit a barátnőd fia mondott. Szerintem is sok olyan pasi van, aki kipróbálná egy duci nővel, csak nem meri felvállalni, mert fél, hogy mit szól a környezete, a barátai..... Az én férjem egyébként azon az állásponton van, hogy szerinte én a konyhában (főzésre gondolok), meg az ágyban felülmúlhatatlan vagyok, az ő számára. Hát nem tudom. Nagyon jó volt olvasni a soraidat, hogy a ducibb nő is élhet ekkora önbizalommal. Köszönöm, hogy nekem is adtál belőle !!!!!!

447. realbrigitte (válaszként erre: 445. - Fagyongy67)
2010. jan. 27. 08:12
a férjemet egyszer megkérdeztem, hogy nem fogja-e zavarni ha később meghízom. azt válaszolta: ha ducin is ápolt és kívánatosnak érzem magam, és nem nyafogok, hanem egy életvidám nő maradok, aki vállalja a teltségét akkor nagyon fog neki tetszeni.
446. steinné (válaszként erre: 444. - Realbrigitte)
2010. jan. 27. 08:05
Nem tudtam, ne haragudj. Erről még nem beszéltünk. Az adatlapodról meg nem derült ki. bocsi !!
2010. jan. 27. 08:05

Sziasztok!

Nem voltam tegnap, így most olvastam vissza, most is csak futólag, de hozzászólnék a témához.

Láthatjátok, hogy én sem a soványság megtestesítője vagyok. Ez a második lányom születése óta van így, - noha anorexiás alkat sosem voltam- az igazán sok súly Lillám után maradt. Természetesen én is szerettem volna mindig manökenalkatú lenni, de legalábbis hasonlítani az idealizált nőre. Kiegészítve ezt azzal, hogy nekem pl. egy Liptais/Szulákos nő szebb, mint egy anorexiás, de ez privát vélemény. Én a fent említetteknél is lényegesen ducibb vagyok. És most jön a de. DE! Szingliségem két éve alatt azt tapasztaltam, hogy a férfiak igenis szeretik ezt a tipust, más kérdés, hogy nem szívesen vállalják fel. Egy bnőm 22 éves fia fogalmazta meg jól: "Rá se rántson Ági néni (!;-) nagy kofferba jó pakolni! ....Csak hát ciki vele utazni:-) Amiért én minden fogyókúrás próbálkozásom, és évek óta tartó önmarcangolásom ellenére nem vagyok a súlyomtól lelkibeteg, az az, hogy a két házasságom között volt egy kapcsolatom. Nevezzük X-nek. X kifejezetten a duci nőket szereti.Mellette megtanultam királynőnek érezni magam, istennőként bánt velem.Mellette úgy éreztem magam, mintha én lennék Claudia Schiffer, és egy ilyen nagyon jól helyre tudja tenni az ember önértékelését. A mostani férjemnek ugyan nincs kifejezetten nőideálja, ő ugy megjárta az exével, hogy számára tényleg az a fontos, ami odabent van, de semmi problémája nincs a duciságommal, és soha nem tett erre megjegyzést. Az exem, no ő igen.Egy idő után úgy érezte( Ő sem volt sovány soha), hogy neki jár a fiatal és jó testű nő. Megkapta.Sőt a házasságunk utolsó időszakában, a válásunk környékén napi szinten cserélte a nőket, őt nagyon a f..ka vezérli. 6-7 évvel a válásunk után azt mondta egy beszélgetéskor, hogy egy cseppet se zavarjon a súlyom. Ő aztán elmondhatja, mindent kipróbált, a 40 kilóstól felfelé. És mindig hiányérzete volt. Akkor szándékosan keresett magénak egy duci nőt, és végre úgy érezte, hogy hazaért. Azonban soha senkivel nem volt olyan jó, mint velem.Lehet, hogy ez nem is a súlyom miatt van, de hazudnék, ha azt mondanám nem volt bennem némi káröröm:-)

Mégis X az, akinek sokat köszönhetek, mellette megtanultam becsülni önmagam, és megérteni, hogy vannak, akiknek mi vagyunk az ellenállhatatlanok.Nem váltunk el haraggal, néha beszélünk, is olyankor mindig újra kicsit istennőnek érzem magam. Száz szónak is egy a vége. Testalkattól függetlenül mi ugyanolyan értékes emberek vagyunk, mint bárki más, és ugyanannyira NŐK is vagyunk.Maximum más a vevőkörünk;-)

444. realbrigitte (válaszként erre: 442. - Steinné)
2010. jan. 27. 07:57

sajnos, én még nem.

kiscsaj 4 hónapos, Gyes-en vagyok.

most kávézok éppen.

443. realbrigitte (válaszként erre: 440. - Steinné)
2010. jan. 27. 07:56

hormon problémákkal nehezen fog menni a diéta.:(

anyukám, erős diétával, kevés mozgással 6 kg-ot bírt leadni. csoda volt az is a hormon gyógyszerek mellett. (sok izületi gyulladása van)

442. steinné (válaszként erre: 439. - Realbrigitte)
2010. jan. 27. 07:52
Jó reggelt Neked is ! Már dolgozol ?
441. steinné (válaszként erre: 435. - 80ASIQ)
2010. jan. 27. 07:52

A férjem valóban a duci nőket szereti, de a plasztikázásnak nem a "soványítás" lenne a lényege, hanem az úszógumi eltüntetése.

A cikket elolvastam, van benne igazság, az biztos. Néha tudni kell hallgatni. (Mondhatnánk : hallgatni arany )

Jó utat Neked, ha már nem tudsz velünk lenni !!!

440. steinné (válaszként erre: 434. - 80ASIQ)
2010. jan. 27. 07:50

Jó reggelt !

Nem egyszerű ezzel a súllyal élni. Az a baj, hogy nem nagyon tudom elfogadni a testemet. Na mindegy. A férjem nem szokta ezt a témát forszírozni, ha a műtétről kezdek beszélni, akkor tiltakozik, hogy a kockázatok miatt nem engedi. Egy jó fogyókúra nekem is jól jönne, de az a baj, hogy ezret próbáltam már de a hormonok miatt nem sokat segített. Futni meg ugye képtelenség ekkora súllyal.

2010. jan. 27. 07:47
szép reggelt!
2010. jan. 27. 07:47
Jó reggelt, szép napot mindenkinek !
437. 80ASIQ (válaszként erre: 436. - 80ASIQ)
2010. jan. 26. 23:38
A cikkhez 6. duska hozzászólásának igazat adok.
436. 80ASIQ
2010. jan. 26. 23:34

[link]

Ha van kedvetek olvassátok el! Hogy ez igaz? Biztosan van benne valami.

435. 80ASIQ (válaszként erre: 433. - Steinné)
2010. jan. 26. 23:27
Gondolkoztam. Férjed direkt a ducikat szereti. Eképpen hogyan értékeled a plasztikázást? Van értelme?
434. 80ASIQ (válaszként erre: 393. - 00495ec28d)
2010. jan. 26. 21:54

Üdv mindenkinek!

Valóban öröm és megnyugvás!

Jómagam a megyét jártam, holnap is azt fogom, Nem tudtam írni, de bevallom, nem is gondoltam arra, hiszen az alapprobéma rendeződni látszik. Negatív kisugárzást meg miért gerjesszek? 1-2 hónap múlva még okosabbak leszünk. A topik meg szem előtt van, mert csináltam egy parancsikont, ami a 80asiq által hozzászólt témákra mutat. Mindezekkel együtt szeretlek benneteket.

--

Érdekes felvetéseket vannak a mai termésben. Nem tagadom, felületesen olvastam, nem mindíg van az embernek (azaz nekem)kedve mélyen belegondolni dolgokba. Az embernek (férjeteknek) tetszik valaki? Lehet ilyen. De azt nem értem, hogyha kell valami a boltból, van is, akkor miért nem veszi észre? Ennyire nem lehet valaki kelekótya! Egy férfi, de lehet, hogy nó is, símán bele tud habarodni valakibe, házasemberként is. Erről nem tehet. Vagy igen? Arról viszont igen, hogy meddig megy el. Nem értek egyet azzal, hogy valakit gondolatban megcsalni annyi mint valóban végrehajtani. De azzal sem, hogy egy érzelem nélküli dugás nem jelent megcsalást. Nálam a tények számítanak. Dugott = megcsalt, nem dugott = nem csalt meg.

Steinné Kedves! Felvetődött a plasztika. Jómagam 123 kg-s vagyok, szeretnék fogyni. Nehéz vagyok és nehéz a cipőpertlimet megkötni! Nem megy a dolog, nincs hozzá akaraterőm. Ennyi.

A helyedben forszíroznám a dolgot, ha van kedved hozzá, illetve nincs is, de mégis motiváltnak érzed megad. Csodálatos lenne könnyebben mozogni!

Remélem nem haragszol rám! :)

2010. jan. 26. 19:03

Sziasztok, mára bezár a bazár, holnap reggel jövök. Mindenkinek szép estét kívánok !

Jó éjt ! Zsuzsi :o)

432. steinné (válaszként erre: 431. - Manilu)
2010. jan. 26. 18:24
Szia ! Nagyon aranyos vagy, hogy ezt itt megírtad nekem. Felnézek a fórumra, hát ha találok választ a kérdésemre.
431. Manilu (válaszként erre: 412. - Steinné)
2010. jan. 26. 18:22

Sziasztok!

Mellplasztikában,és hasplasztikában tudunk segíteni,nagyon kedvező áron,és csodaszépen dolgozik a Doktor Úr.Ha bővebben érdekel,gyere a hasplasztika fórumra,mindenki kedves,és segítőkész .

430. steinné (válaszként erre: 428. - 38c2e3aecc)
2010. jan. 26. 18:15
Szerintem is így van. Vannak olyan megrendelői az én férjemnek is, hogy előtte ő is tovább válogat a melós ruhák között. Én is úgy gondolom, hogy cselekedetben nem csalna meg, de biztos vagyok benne, hogy elképzelte már magát madmazellel egy ágyban.
429. steinné (válaszként erre: 427. - 38c2e3aecc)
2010. jan. 26. 18:13
Ezzel a bizonyos úszógumival már nem lehet mit csinálni, maximum has plasztikával lehetne javítani rajta. Nekem is szülés után maradt itt, mert mind a két gyerekkel nagyon nagy hasam volt.
2010. jan. 26. 17:58
Amúgy én azt vettme észre, hogy ha ebbe a boltba megy a férjem ahol ez a csaj van, jobban belenéz a tükörbe mint máskor.Máskor nem is néz bele:-))tEGNEP IS MONDTAM NEKI HOGY KELL ÜDÍTŐPOR, BODZÁS.hÁT NEM TALÁLT.CIGIT IS VENNIE KELLETT VOLNA MAGÁNAK DE ELFELEJTETTE, MA LÁTTAM, HOGY TELE VAN A BOLT BODZÁS ÜCSIVEL.sZÓVAL MEG VAN ZAVARODVA, HA EZ A CSAJ OTT VAN, DE SOHA NEM ISMERNÉ EL.TUDOM, HOGY NEM CSALNA MEG MOSTANÁBAN VELE, DE ENGEM ZAVAR, HOGY IGY BEFOLYÁSOLJA A VISELKEDÉSÉT.tEGNAP MONDTAM NEKI, HOGY TÖK BÉNA EZ A CSAJ, SZINTE ROSSZUL ESETT NEKI.SZERINTEM A GONDOLATI MEGCSALÁS IS VAN OLYAN MINT A TETTBEN ELKÖVETETT.
427. 38c2e3aecc (válaszként erre: 426. - Steinné)
2010. jan. 26. 17:55

Néha itt vagyok:-)))

nekem is maradt úszógumim, ami nem nagy de valamiféle külön életet él, mintha nem tapadna sehova, csak úgy ott van, ez nem a kinyúlt has miatt van a terhesség miatt?és ez már akármit csnálok sem tűnik el?Sezrintem ha nagyon lefogynék akkor is ott maradna?Amúgy 3 kilóval vagyok több mint terhesség előtt, akkor 65 voltam és 172 cm magas.Szóval az a három kiló a derekamon marad úgy néz ki:-)))

2010. jan. 26. 17:49
Van itt még valaki ?
2010. jan. 26. 16:27
Mindjárt jövök vissza, megjött az ügyfelem.
424. steinné (válaszként erre: 423. - Realbrigitte)
2010. jan. 26. 16:23
Már gondolkoztam rajta, hogy ha csak egy konzultációra elmegyek és érdeklődés szintjén kikérem a doki véleményét a kockázatokról...., akkor azzal még nem vesztenék semmit.
423. realbrigitte (válaszként erre: 421. - Steinné)
2010. jan. 26. 16:19

tény, hogy nekem ilyen tapasztalataim nincsenek.

keress orvost, beszélj vele. az még nem műtét.

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook