Elegem van a párom nyavalygásából! Mit tegyek? (beszélgetés)
Ááááááá tegnasp semmi,....(((((((((((((((((
Azt mondta kint voltak egész nap a fagyban,teljesen ki volt.Na de jól van.Nekem már elég lesz a heti kettő-három is.....
Nagyon fontos a mi esetünkben az ápoltság, ezzel kompenzálunk kvázi. Soha nem felejtem el, egy tömött boltban ácsorogtunk és vártunk a sorunkra ünnepek előtt.Rajtam a kedvenc parfümöm.Egyszercsak egy pasi, amolyan domináns hím tipus, látom szaglászik a levegőben. Aztán nézelődik szanaszét, keresi a szemével a NŐT, akihez az illat tartozik. Nem találja. Végül megpillant egy cicababát.Mögé keveredik,óvatlan pillanatban beleszippant hátulról a hajába.Enyhe fintor, csalódottság.És tovább fürkészik, miközben a sor alig halad.A pasi mögötti polcon bonbonok. Kiállok a soromból, hozzálépek, elnézést kérve kérem, adjon már egy bonbont a háta mögül. Unottan rám néz, nyúl a bonbonért. Visszafordul, átadja, kikerekedik a szeme. Megvan az illat gazdája. De EZÉ a nőé???? Csalódottság a szemében.Nem tudja párosítani:) Én magamban vigyorgok, ő lopva rám-rám pillant:) Hát ennyi.
Sok ember között forgok, és van, hogy látok duci nőket, szép arcúak, szép fogakkal, csinosak, mert ránk is lehet kapni csini ruhát ha nehéz is, szép smink, köröm, stb. Jó kedvre derülök tőle. Szerintem a kulcs itt van. Ja és mosolyogni!! És összezavarodik a világ:)
Köszi jól vagyunk,ma mentek a gyerekek újra oviba-suliba,mert itthon voltak napokig.
Láttam,hogy hiányoltak igen,most tudtam elaltatni a kicsit,meg elintézni a dolgaimat.
Szia! :)
Volt morgyesz?
Fiatalabb koromban, első munkahelyemen női többség volt, ezt mindíg megkérdeztük tőlük. Néha válaszoltak is rá. Néha most is megkérdezem kolléganőimet, de nemigen adnak egyenes választ...
:D
Szia ! Már hiányoltalak !
Köszönöm, alakulóban van, már jobban vagyok. Kezd visszatérni a hangom, meg szopogattam mebu.....t és elég jó volt a torokfájásomra. Bár tegnap egész nap iszonyúan fájt a fejem, de szerintem inkább az egész napos monitornézegetéstől, vagy a hidegfront miatt. Ti Hogy vagytok ? Gyerkőceid ?
Helló,jó reggelt mindenki!!!
Itt vagyok mostmár.Hogy vagytok ma reggel?
Zsuzsi,hogy áll a betegséged?
Szerintem bármely kapcsolatban előfordulhat, hogy valakinek megtetszik valaki, sokat gondol rá, sőt, ha egy a munkahely, akkor sokat is beszélgetnek. Az időtartam, illetve a mérték a lényeg. Ha ez nem megy túl kellemes beszélgetéseken, akkor nem hiszem, hogy baj lenne. Legalábbis nem akkora. Ha jobban egymásba gabalyodnak, netán le is fekszenek egymással akkor lehet gondolkozni a továbbiakon. Tekintetbe venni, hogy mivel jár a válás, gyerekek helyzete.
Egyszer élünk.
Egy kolléganőm 10 évi együttjárás után végül is házasságot kötött a sráccal, de mindíg mondogatta, hogy szerinte nem a papír a lényeg. Már túl van a 30-on, gyereke nincs. 2-3 év után megismerkedett egy "írtó jó" pasival. Elvált símán, végül is, ha nincs gyerek, akkor miért gyötrődne? Kár volt férjhez mennie. Kíváncsi leszek, ezel az írtó jó pasival meddig fog tartani. Sajnos nem lesznek friss híreim róla, mert tavasszal el fog a lány költözni a pasihoz az ország másik felébe. Egyébként csinos nő, én is csorgatom rá a nyálam. Aztán, ha egy másik jó nőt látok, akkor arra. De erről a nyálcsorgatásról nem szabad egy feleségnek beszélni, mert ez tényleg nem más mint elmélet.
Szia ! Jó reggelt Neked !
Dehogy tudom, mindig cukkolom miatta, ha előjön róla a szó.
Szia! Sziasztok!
Most bizonytalan, hogy kimegyek-e vagy sem, mert két kollégámnak van valami elintézendő ügye a megyeszékhelyen. Attól függ, mikor jönnek vissza.
--
Érdemben túl sokat nem tudok hozzátenni. Megerősíteni tudom azt, hogy a duciknak tudtommal igen lelkes rajongótáboruk van. Szerencsés az a nő aki duciságát el tudja fogadni, mert való igaz, hogy egy vidám duci nő jobb társaság mint egy savanyú, de "tökéletes" alkatú.
További ajánlott fórumok:
- Mit tegyek, hogy a párom ne érezze úgy, megfullad mellettem?
- Babát szeretnék, párom viszont terel, ha ezt felhozom, mit tegyek?
- 27 éves vagyok, terhes vagyok, a párom nem akarja a bébit, én szeretném...nem tudom mit tegyek...
- A párom egyre többet veszekszik velem. Mit tegyek?
- Olyat talátam a páromnál, amit nem kellett volna. Most mit tegyek?
- Elegem van az főiskolából! Mit tegyek?