Elegem van a párom nyavalygásából! Mit tegyek? (beszélgetés)
A férj hazaér a munkából és a három gyermekét pizsamában találja a kertben,
a sárban hemperegve játszanak, körülöttük üres kekszes dobozok, chipszes
zacsik, üdítős dobozok mindenhol szanaszét.
A feleség autójának az ajtaja tárva nyitva, csakúgy mint a kert bejárata, a
kutyának nyoma sincs.
Amikor belép a házba még nagyobb rendetlenség fogadja. Egy csillár
leszakadva törötten hever a földön, a szőnyeg a falhoz gyűrve. A nappaliban
a tv teljes hangerővel üvölt és mindenhol szanaszéjjel ruhadarabok és
játékok hevernek. A konyhában a mosogató dugig edényekkel, az asztalon és a
tűzhelyen ételmaradékok, a hűtő ajtaja tárva nyitva, a kutyakaja
szétszórva a földön, egy törött
pohár az asztal alatt, kis kupac homok az ajtó mögött... Egyből rohan fel a
lépcsőn (átgázolva a további játékokon,ruhadarabokon és egyéb akadályokon)
aggódva keresi a feleségét, attól tartva, hogy valami baja esett.
A hálószoba felé vezető úton észreveszi, hogy a
fürdőszoba ajtaja alatt ömlik ki a víz a folyósóra, bent csuromvíz minden,
a
WC papír legöngyölítve, borotvahab és fogkrém a tükörre kenve...
Most már rohan a hálószobába felkészülve a legrosszabbra.
És a feleségét ott találja az ágyban...édesen összekucorodva, egy könyvvel
a
kezében, aki észrevéve, hogy megjött, felnéz és mosolyogva megkérdi tőle
- Szia drágám, hogy telt a napod?
A férj dühösen nézi
- De mi a fene történt ma itt?
A feleség ártatlanul
- Tudod mindennap, amikor hazajössz a munkából, meg szoktad kérdezni hogy
mi a f..szt csinálok egész nap?
Férj még dühösebben
- Persze,... ÉS!
Ekkor a feleség édesen rámosolyog
- HÁT MA NEM CSINÁLTAM SEMMIT!!!! permalink
Magam mindíg csodáltam a nőket, mert tényleg úgy van ahogyan írod. Vallom, hogy a nők szavósabbak. Mikor mennék én szülni pl? Nincs az a pénz! :D
Nem tudom, hogy a nők zöme milyen, de a feleségem is képes volt akár egy hétig is rágódni valamin. Látom rajta, hogy szar a kedve, alig szól, de hiába kérdezem, hogy mi a baja, azt mondja semmi, vagy esetleg fáradt. Aztán egyszer csak kiböki, hogy valami olyat mondtam, amivel megbántottam! Visszagondolva eszembe jutott, hogy tényleg cukkoltam, és velem ellentétben ő nem viccnek vette, hanem megsértődött, de nem árulta el. Jaj! - mondom, hát csak vicceltem! Így meg úgy, stb.
Tisztáztuk, de miért kellett ezen egy hétig rágódni?? Elmondtam neki, hogy szeretek poénkodni, cukkolni, nehogy komolyan vegye! És megkértem hogy legközelebb, ha kétségei vannak azonnal szóljon! Úgy tűnik megértette.
Szia Enci !
Pont ezt mondom. Miért kell megvárni, hogy a másik már agyvérzésig idegeskedjen, miért nem lehet megbeszélni valahol az elején a dolgokat. Hozzá teszem, az én férjem is mindíg azt mondja, hogy nincs baja, de annyira látszik rajta, hogy nem tudja letagadni.
Szia ! Jó reggelt !
Hát mondhatom elég vegyesen telt. De a Nálatok lévő fejleményeknek nagyon örülök. Végre valahára kiderült valami. Ez is előrelépés, na meg az is, hogy biztosan elgondolkodott a párod, ha így meglepett. Mi tegnap megint 2 külön helyszínen ittuk a bort, mivel nem tudtunk kiegyezni, hogy melyik tv műsort nézzük. Na mindegy.
És képzeld 80-as,kaptam este egy doboz bonbont,és pezsgőt is hozott.Nagyon jól esett!Talán elgondolkodott a múltkori "kirohanásomon".Biztos érzi,hogy ez így nem tartható állapot.
Már csak abban bízom,hogy most már ez sűrűsödik,és tartósan.Nem kell természetesen mindig pezsi,vagy csoki,de jól esett a gesztus!!!:))))
Szia!Este volt szex!:))))))))Ezt csak úgy fejleménynek mondom!!!!:))))Sok mindenben igazad van!Mindegy,hogy milyen nehéz a szitu,valahogy meg kell oldani,és segítség híján nekünk magunknak.Amúgy ez a wc-s dolog félre lett értve szerintem.Volt egy hozzászólás amely ben az állt,hogy az illető párja még a wc-n is laptoppal ül,erre írtam,hogy az én párom is hosszú ideig trónol,van,hogy olvas egy újságot,vagy ilyesmi....de ez nem tartozott közvetlenül ide.Nem marokmarcsázni ül be vagy ilyesmi......,:)))
Igazad van,felnevelni így bárkivel lehet gyerekeket,én is mondtam a páromnak,hogy én nem lakótársra vágyom,hanem házastársra.
Mondjuk rossz azért az is ,hogy mi messze lakunk a munkahelyétől,minden áldott nap fél hatkor ér haza,akkor már sem egyedül,sem együtt nincs kikapcsolódási lehetőség,megkezdődik az esti tortúra a gyerekekkel,és kész.Nehéz ......
Teljesen igazad van, TE is ugyanabban a problémás életben élsz mint Ő.De talán mint ahogy Hajni írta nem kellene ilyen komolyan venni és legalább arra a kis időre legyen boldog az ember amíg összebújtok.Mert hiába idegeli magát az anyagiakon, attól nem lesz jobb, így meg csak téged is megkeserít és az miért jobb????
Ha van egy probléma a megoldáson kell agyalni és nem idegelni magunkat rajta.Sokszor az a jó megoldás ha tehetetlen az ember hogy leszarja az egészet és megpróbál minden napnak örülni, minden napban megtalálni valami szépet, ami sokszor a szeretkezés.Miért hagyod, hogy ezt elvegye tőled???kérlek ne legyél már ennyire megértő például a bevonulásával a WC-be.Ez nagyon durva.Én biztos rányitnék.És akkor most komolyan te meg magadhoz nyúlsz?És akkor miért is van együtt két ember, mert a gyereket felnevelni sex nélkül egy barátnővel, testvérrel, vagy anyukával, vagy egyedül is lehet.Kérlek térítsd észre.Nem hiszem, hogy mindent meg kell érteni és el kell fogadni, mert jajj szegény.Mit írtam már egyszer, hogy belesüllyedt az önsajnálatba, ebből ki kell rázni, vagy hagyni, de ne hagyd, hogy téged is belehúzzon, nincs joga hozzá.Szerintem.bocs, ha durva volt.
Én úgy szoktam megoldani a férjem kikapcsolódását, hogy mikor hazaér a munkából, megebédel ha délelőttös és kicsit megpuszilgatja a gyereket aztán mind a két gyerekkel kimegyünk a játszótérre.Akármilyen hideg van, az én kicsimnek kell a napi 2 séta.1-2 óra séta, játék és addig tud kikapcsolódni.Következő nap pedig ő viszi el a gyereket és én mondjuk addig befestem a hajam vagy tornázok, vagy az elmaradt házimunkát megcsinálom.Ha délutános, akkor viszont akkor tudunk beszélgetni mikor hazajön.És délelőtt együtt vagyunk és addig szintén egyedül van, míg én sétálok a picivel a nagy meg suliban van.
meg lehet oldani akkor is, ha kicsi a ház.ott a fürdőkád, a konyha, nyáron az udvar vagy az autó.Egyik éjjel mikor elaludtak a gyerekek, kimentünk a Tiszapartra és a kocsi motorháztetején...Szóval csak akarni kellene a férjednek.Mondd neki, hogy ébresztő.!!!!!!!Igaza van Hajninak mindenben.A megfelelési kényszer szar ügy.Megkaptam én is sokszor már, hogy nem csinálok itthon semmit-volt hogy írtam mit csináltam.Mire a gyerek akkora lesz, hogy kevesebb gond lesz vele addigra anyuka mehet dolgozni, nehogy már pihenjen az életben is valamit.
További ajánlott fórumok:
- Mit tegyek, hogy a párom ne érezze úgy, megfullad mellettem?
- Babát szeretnék, párom viszont terel, ha ezt felhozom, mit tegyek?
- 27 éves vagyok, terhes vagyok, a párom nem akarja a bébit, én szeretném...nem tudom mit tegyek...
- A párom egyre többet veszekszik velem. Mit tegyek?
- Olyat talátam a páromnál, amit nem kellett volna. Most mit tegyek?
- Elegem van az főiskolából! Mit tegyek?