Elegem van a párom nyavalygásából! Mit tegyek? (beszélgetés)
Nem fekete szemes, de felvehetek neked:DDDD. Egyik zöld. Másik barna.
,)
elexem..remek ember.teljes..delejes.))))egy szem ember..egyetlen...ezen helyen..de nem..nem lehetetlen..feketeszemes?????nem felelt erre!!!!!!!!
tetszelgett kelme..mert lehetett egyetlen ezen lelkeknek!!!!!!megremegtetett testeket!!!:DDDDD
Eredj!Mentsd meg....elmebeteg némbert,elveszejtette ép eszét....tengernek ment érted....cettek ettek bele....nem kell neked ezt feltételezte.....
El leszek....keresek egy embert,megtegye velem elméletem,és nem kellesz........
tested nekem kell!!!!!!!!!!!!!!!!!epedezel ???nem kellek neked??:(((((((((((
megyek elveszejtem testem tengerben..s leszek cetek eledele..elexem..elvetette lelkemet:(nem szeret...!!!!!!!!!!!!belebetegszem...!!!!!!!!!!!!!gyere..keresd testem..s megleled egy fergeteges helyen..gyere..gyere..erre..erre!!!!!!!!!!!!
Eme hely szent kehely,melyet nyelvel kényesztess!!!
Elex,felej,szeretsz???????
GYere Te !Elememben leltél!Felkelek,feléd emelkedek,s egy elmebeteg szenvedély felel testemért!Remegek.....
ENDZSEL!Elex jelenleg velem szexel,neked esetleg exed lehet,megelégszel???
XDDDDDDDDDD
elexem..kedvesem..neked lesz fekete eme szervem.neked kell,tessek!!!!!!!!!!!!!!!felvettem neccemet..s lettem fekete gerle!!!:))neked!!!
testemet bevetem neked,,elernyesztelek!!!megszerettelek,s leszek nejed..kedvesed..szerelmed:DDDfergetegeseket szeretkezel velem..egyes esteken:DDD
fekhelyed lesz..meleg???megvetetted nekem ????vegyek fel neked egy lenge leplet fekete neccemhez..keblem legyen fedett..esetleg fedetlen!?!?!rendelkezz velem emberem!!!!kezemet ne engedd el!!!elmegyek veled...vezess!!:)))))))
reggelre vettem neked epret..nem meggyet..de szedret???szerezzek???epresen szeretkezem veled reggel,,s neked lesz reggeled,,fergetegesen heves!!!tested remek..feszes..meredeked termetes..gyere enyelegj velem..s leszek veled cserfes..szerelmetes..s rejtekem felfedem neked..beengedlek..s nem engedlek!!!:)))))))))))
Szia Ági!Látod mibe csöppentél????????
XDDDDDDDD
Lehet engednem kellene....
Kezd meg kezeddel...eheee.....erre.....lejjjebbb....lejjjebbb. bentebb...megemlegetem én érzem Elexem ezen estét kettesben veled........
jÓT NEVETTEM ÉN IS AZ ESZPERENTE SZEXEN.....
Elex elment aztán távozott!!!Ez majdnem két aktus....:-))))))))))
Nem megyek!!!Letelepszek mellettetek!
Elleszek veletek Kedvesem!
XDDDD
:DDD Nah, Te se kapsz többé privi levelet! :DDD
Édesek voltatok, Jóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóó volt! :o))) Köszi! :o))))
Menned kell Elex???????Ne menj Kedves!
Nem megy még egy menet????
További ajánlott fórumok:
- Mit tegyek, hogy a párom ne érezze úgy, megfullad mellettem?
- Babát szeretnék, párom viszont terel, ha ezt felhozom, mit tegyek?
- 27 éves vagyok, terhes vagyok, a párom nem akarja a bébit, én szeretném...nem tudom mit tegyek...
- A párom egyre többet veszekszik velem. Mit tegyek?
- Olyat talátam a páromnál, amit nem kellett volna. Most mit tegyek?
- Elegem van az főiskolából! Mit tegyek?