Elegem van a párom nyavalygásából! Mit tegyek? (beszélgetés)
szia kedveske
ma voltam vásárolni
ebédkét csináltam
és indulni akartam a kertbe, de elkezdett szakadni az eső
így ma elmaradt így tanulok néha
de egyszóval velem sem történt semmi:)
gyerekek otthon vannak már?
Mennem kell a fiamért,este jövök!!!!Viszlát csajok!!!:-))))
Szió!
Erős átlag a kedvem,és semmi említésre méltó velem ma nem történt:-)))
Te hogy vagy??????????Mi jót csináltál ma????
Ejnye te menyecske!Tenned kellene kellemest vele. Lentebb leledz: egy menyecske melynek embere kedves, lejtett egy menetet, .Neked kellene tenned ezt, lejtened, szeretgetned , bekenegetned, venned egy emeletes kekszest, meg enyelegve szexelned vele!!! ;-)
szivacs csajok
mizu?
hogy vagytok?
Menjenek,lehetetlen e tesben élnem életem szex mentesen.
Igen,így volt mitagadás.....tegnap nem büszkélkedtem ezzel:-))))))))))))
Jönnek,mennek itt a hoxán a felhasználók!
Lehet nektek e helyen kellemesen csevegve, neten-szexelve remek este.....ernyedt emberetek meg elmehet levesbe!!!!!!
Nálunk akkora eső volt és egész nap nyomott,szomorkás hangulatom volt...ráadásul kikészít ez a hülye óra tekergetés,tök fáradt vagyok tőle és soha nem tudom melyik óra mutatja a jó időt!!!!:-((((
szerelmeskednem.=szerelmeskednek
Kezelnek, szeretnek, megnevettetnek, nem leledzel keresnek,szerelmeskednem megetted, meg szexelnek:-)) Hehehe, némberek;-)
Kell lelkemnek e hely,mert nem kell elme menhelyre mennem,kezeltek engem!!!!!:-DDD
Ma otthon anyáméknál cseszték szét az agyam...utálom,hogy mindig csak kihasználnak ,én meg balfasz módra hagyom magam!!!!!:-((((
Kell ezen csevejde mert nem lenne, lelkem lenne kevesebb. Nemde?
Néha amikor jókat szórakozunk itt olyan idétlen vigyorral a fejemen fekszem le és ugyanolyannal ébredek ,nap közben is eszembe jut valami poén és csak vigyorgok,mint valami debil!!!!:-))))
Sziasztok!
Kati örülök, hogy jól sikerült az estéd. Olivia a Te urad is szülinapos volt, s Te itt szexelgettél velünk gruppen?.)
Jaj ,ne már csak viccből írtam,örülök mindig ha jó a hangulat!!!!
:)))))))))))))))))))
köszi atitkost:DDjól esett.hogy megesett:))))))))))))))))))))
Nyilván,hogy hiányoltuk!Az este nem is ugyanolyan Kati nélkül,de senki nélkül se....
sziasztok:DD csak beköszöntem!!
Kati..én hiányoltalak!!:)))))))))))
Szerintem mert a kapcsolat elején még a halvérűek is sokat szexelnek,megtévesztve ezzel a másik felet,akinek aztán már késő bánat,ha nem jut annyi mint a legelején..........
Remélem,mert én már unom így ezt egy kicsit.....:-(((((
Hát én se értem,az már biztos!!!Annyiszor,de annyiszor mondtam már neki ,miért nem valami visszafogottabb csajt vett el!!!
Olíva neked már csak egy pár hónapot kell kibírnod,míg a kicsi kikerül a szobátokból...aztán meglásd olyan dürögő fajdkakas lesz,mint régen!!!:-D
Nem Kati!Csöppet sem értem,de biztos vagyok benne,hogy bejön neki,hogy Te tüzesebb tipus vagy!!!Én a férfiakon tudok a legkevésbé eligazodni.....:-(((((((((((
Úgylátszik ez most bejött neki......:-)))))))
Csak eszperente nyelven szexel........XDDDD
Képzeld,egyszer írt nekem a doki a derék fájásomra valami gyógyszert...mellék hatás libidó csökkenés.....mondom az uramnak,na itt van neked kánaán,nem leszek bezsongva,erre ő ki ne merjem váltani ,be ne vegyek egyetlen darabot sem.....azóta sem értem a reakciót,te talán igen??????????
Alex már bekukkantott hozzánk egyszer,de akkor megijedt és elmenekült,lehet csak eszperente nyelven tudjuk maradásra bírni!!!!:-)))Vagy inkább a kis netes gruppen vonza?????:-DDDD
34.töltötte---fiatalka:-))))))))))))
Bár feltűnne ez a tény..........
További ajánlott fórumok: