Elegem van a párom nyavalygásából! Mit tegyek? (beszélgetés)
Igen???????????????Nagyon örülök!!!!!!!:-))))))))))))Szóval jól sült el....
Az én uramnak is tegnap volt,említettem régebben.
Szia Kati!!!:-))))))))))))))))))))
Látod mi folyt itt..........mekegtünk,,,szexeltünk:-)))))))))))
na bakker
most már mindegy
Kedvesem..eledeled meglelted..s megetted??ne tejet..levest lefetyelj..mert ez meleg!!!Gyermeked nevelgesd rendesen..fektesd le--deleljetek,,s te heveredj.. ernyedj el mellette..este kegyen kedved fergeteges..mert eme helyen szex lesz!!:)))Nem lehetsz peches..mert Elexem neten..szexel..veled:DDD
emberem rendes emberegyed...nemes..s lelkes..mely nekem becses..jellemes.ember ez!!!!nem felejtette el neved!!!de..neje lettem..ezt rebegem neked...feleslegesen ne epekedj!!!Elexem..teljes testet bevet..eget..s hegyet megrenget!!!szeretkezhetne vele rengeteg menyecske..nyelvvel,lehet..de testtel nem!!Emberem tetszelgett,mert kedveskedtek vele..gyertek..szerezzetek..remek kedvet..eme emberegyednek..legyen meg kedve..!!
Neje..Endzsel..letesztelte..kedvesem nem megy el messze.......ezen helyen kel elernyesszem..de el nem szenderedhet!!,mert eperrel kecsegtetem!!!vettem eleget s ezzel mennyekbe emelem.Elexemet!!!
Vettem fel egy lenge leplet.s testemre egy fekete neccet:))Leszek esztelen..fekete testes,,mert emberem felgerjesztette lelkem!!:))))))))
Megyek megvetem szerelmetes fekhelyem..benne lehet engem Elexem meglelhet..ernyedt testem csendben hever.. s szenved,,mert Elexem.keze ezen percen.nem testemen..s nem mellemen hever..
de este felperzsel engem..eme feketeszemes jeges medve:DD..s lelkem melengette szerelme jele..mely egyben termetes gerjedelme:DDDD
Lelkem!Erre leledzem,este nem edzem....lefexem.
Emberem elernyed,szendereg,s neten tekergek keresve egyedeket szerelemre..szexre.
E reggelen tettem-vettem gyereket nevelgettem,etettem,nem leltem kedvemet,elérnem eme helyre nem lehetett,.Letelepedtem,keveset netezgetek,leheveredek...elegem lett.megyek,veszek ebédelek,tejet nyelek,s egyszer megjelenek este....
Kedves menyecske, melynek becses neve (olivia) merre leledzel? Merre teszel-veszel? Tekeregsz gyerekkel? Esetleg edzel estre???
Lehet keresek nevet, mely nem "fagyöngy" , lesz esetleg Eszter, Eperke, eseteleg Evettke?? Hehehe:)
Remek kedvet Nektek!
Elex egyetlen ember e helyen, cemende meg rengeteg. Emberek kellenek!! Elex egyetlen ember - nem megy ezerrel. Elex teste elernyed, mert ezer cemende menyecske begerjed szerelmet, szexet keresve. Emberek egyebek, e helyre gyertek, gyertek! Elex kegyes, meg fergeteges, esztelen, de egyszer ereje elreppen, s leszen menyecske melynek teste megremeg, embert keresve esend. Gyertek emberek!!
menjen kedves..huncutkodjon egyet...emlegetett helyen lesz esztelen szex..s nyeldekelhetsz ..eleget..emlegetett nedv nem lesz ellenedre,,tejecske,,szereted..nem??!!:))de kenheted melledre..s leszel feszes testes..ereje teljes!!!:DD
kedvem remek lett veletek..:))
de mennem kell:(((
lekettyentem...
de kedvem nem szegtem!!!elreppenek..s lebeg testem fellegekben.mert Elexem mennybe vezet este!!:)))))))))
megyek..levetem testem.mert Elexem elment:(((
de..este lesz!!!:)))s leszek vele egy ember!!!!remegek!!!testem eleped..ne kecsegtess..szeretgess!!:D
mennem kell:(((((((((((((
legyetek,rendesek..kedvesek..cserfesek!!!:)))))))))))))))
:DDDD látom most már valami csak lement:-) vagy nem)
Igazán remek kedvedben leltelek:-)
:DDDDDDDDDDDD
Teps-teps:))
ejj:))emberem..tetszett neked ..mert letepert lett kelmed???
Keblek remegtek szemedben kedvesem???mellem bevetettem.s szerettelek este,,nem egyszer .ezerszer,,,s este leszek veled!!!!mert kellesz nekem egyetlen Elexem!!!
Rengeteg menyecske kereste kegyed..s kedved....szeretgetve lett tested...neked ezen cselekedet..kedvedre tett???megremegett tested..s lett e gerjedelmed???Tested nedvben lett e???ernyedten hevert e???
Reggel lett..s kezeddel keresed testem fekhelyeden..de nem lelted..elreppentem...elernyesztettelek..elmentem.de kellesz nekem este...szeretkezem veled..eme helyen..nem egyszer..rengetegszer!!!!de emberem..Elexem..nekem nem egyetlen tested.. lelked es kell!!!!ne feledd..este!!:))))))))))))))
További ajánlott fórumok:
- Mit tegyek, hogy a párom ne érezze úgy, megfullad mellettem?
- Babát szeretnék, párom viszont terel, ha ezt felhozom, mit tegyek?
- 27 éves vagyok, terhes vagyok, a párom nem akarja a bébit, én szeretném...nem tudom mit tegyek...
- A párom egyre többet veszekszik velem. Mit tegyek?
- Olyat talátam a páromnál, amit nem kellett volna. Most mit tegyek?
- Elegem van az főiskolából! Mit tegyek?