Elegem van a párom nyavalygásából! Mit tegyek? (beszélgetés)
Egye fene!Szexeljetek!
Megyek!Nem kellek embereknek fene egye meg!
Elegem!!!Ez lehetetlen!!!
Mellem kerek,fenekem feszes,embereknek nem érdekes????
Enyelegjetek,enyelegjetek!!!!
Nekem nem lehet,...epekszem,....lehet lefekszem.
Elkeseredtem,emberem elszenderedett,szex ezen este nem lehetett.Te meg Elex ezen nevetsz????
ez nem perverz..ez..remek cselekedet..szerelmeskedem eme emberegyeddel..elexel:DDDDDDDD
elexem szeme nevet..endzsel..meg mennyekben lehet..fellegekben lebeg..eme kedves,,rendes..szerelmertes..de feketeszemes?????kedvessel:DDD
Szerelmetes emberem:DDDlelkem lelkedbe helyezem..testem..neked rendeltetett!!!!!!!!!megenned,lehet..mert te rendelkezel vele!!!
szemem szemedben teljesen elveszett,,,,eszem elvetted..s eszedet elvettem..szeretkeznem veled..nem lehetetlen!!!nem engedlek el mert egy leszek veled.eme helyen rengeteget!!!!!!!!!!!!!!!emberem..kedvesem leszel e nekem..???egyenesen felelj,,ne kertelj!!!!!!!!szeretkezz velem..s elmehetsz bennem:DDD s tested testemen heverhet ..ernyedten:DDD
Betelned velem lehetetlen!!!!!!!!!!!!!..szenvedned neked mellettem nem kell!!!!!!!!!szeretgetlek..kecsegtetlek..elveszejtelek!!!!!!enyelgek veled egy percet,,nem rengeteget...eleget:DDD
Ez perverz? lehetetlen..
Elex nevetget:))
Gyerekek!Szexeltek????????Nem lehet...........
Perverzek!Megengedhetetlen!!!!
:-))))))))))))))))))
Tiszta vicc,de jó szórakozás!!!!
Én sem vagyok túl ügyes!
Egyetlenem..testem nem fekete..nemm nemm.lehetetlen nekem fekete lennem!!!!!!!!testembe bevettelek,,s testembe bevezetlek,,rejtelmem neked .felfedhetem????legnemesebb szerved..neked lett meredek???nem ernyedt???mert..fegyvered kelyhembe bevetheted..s testnedvek,megkeverednek rendesen.de nem lesz emberegyed bennem:DDDDhegyes vesszejed kezembe veszem ..megnedveztetem:DDDDDDDDDDD
szereted eme esztelen cselekedetet???
testemen..eprezgethetsz,,megengedem..teljesen..tejesen???ehh.egye fene..benne lehetek:DDD
Tetszett kedvesem eme cselekedeted:)))
lehetsz fekhelyemen..de el lehetsz velem tengerben ,,,lebeghetsz velem kettesben!!!testem testeddel egy lehet,,nedved nedvemmel keveredhet:DDDmeleg testnedved ..szeretem:DDD
mert eszemet elvetted teljesen..kedveskedsz nekem eleget..szeretgetsz,,,mellesleg nem veszekedsz..s ezt szeretem tebenned..!!!!gyere .. elmegyek veled ..merre???erre..gyere vezess..s kezem kezedbe teszem,szerelmemet meglelted!!:))))))))))
Ehhhhhhhhhh nem megyek,kezdtem eleget,de nem lehet....
netezget,ebben lelve kedvet,ez nekem megengedhetetlen cselekedet!Elegem lesz!
emberemmel enyelegtem egyet,de merre lehet???elveszett lett??megyek megkeresem!! s testem bevetem,eme emberegyed..lehet.fekete szemes???nekem tetszene:DDD
remek emberem lehetne:DD
Kedves menyecske!!!neked megy ez,,nem mekegsz remekelsz!!:))))
kedved lehetne fergetegesebb???
menj..vesd be tested,,hemperegj egyet kedveseddel szeretkezzetek!!!!!de ne hetyegjetek!!!szerelmeskedjetek!!!nem egyszer..rengetegszer!!:DDDDD
XDDDDDDDDDDD
éN KÉSZ VAGYOK TŐLED!!!!
XDDDDDDDDDDDD
szexhez nekem lenne kedvem..de emberem nem lelem eme cselekedethez:DDDneked lenne kedved fekhelyemhez???lenne fergeteges ested velem!!:DDDDDDD
kedvesen rebegtetem szememet neked..kezem kezedbe teszem.s leplemet levetem ..leteperlek..s eszedet veszem:))))))hevesen nem ellenkezel!!!!csendesen el leszel!!!:DDD
Ez remek Kedvesem!!!!
Nekem elmegy,kedvem elégséges!
Eszeperente nyelven nem remekelek,csak mekegek!
Hát ennek fényében akkor már nem is kyívánok jó estét,de szia Ági!!!
Remélem azért nem túl nagy a baj köztetek!!!!
Telihold a baja ezeknek a kanoknak????????
szia!!
komolyan mondod:((((((((((((((((((((((((((mi a baj???min kaptatok össze,??
Jó estét, sziasztok!
Mizujs? Nálunk ma nem a fagyi volt a domináns,ma úgy mond szo.ás volt nálunk, nagyon összevesztünk:-(
Nagyon örvendek!!!!:-))))))))
Hogy telik kegyednek az este????
Kis aszociációs játék.....mármint a fagyi.......mindenki gondoljon amire akar ezzel kapcsolatban.
Habár ha fagyiról van szó,olyan kár másra gondolni!!!!!:-)))))))))
További ajánlott fórumok:
- Mit tegyek, hogy a párom ne érezze úgy, megfullad mellettem?
- Babát szeretnék, párom viszont terel, ha ezt felhozom, mit tegyek?
- 27 éves vagyok, terhes vagyok, a párom nem akarja a bébit, én szeretném...nem tudom mit tegyek...
- A párom egyre többet veszekszik velem. Mit tegyek?
- Olyat talátam a páromnál, amit nem kellett volna. Most mit tegyek?
- Elegem van az főiskolából! Mit tegyek?