Elegem van a párom nyavalygásából! Mit tegyek? (beszélgetés)
köszönöm..jó pangás van ott:DDD
nem fagyiznak:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
tudjátok a fagyi mit jelent..???????burkolt felhívás orálra.hhhhhihi.komoly!!!!!!!!!!!!!!!!!!:))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))úgyhogy ha valakinél majd sok ilyen jelecskét láttok..az szeret fagyizni.HHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII
gondolom túlzottan bedurvult..nem láttad hogy mondta.hogy a családjáért ..hú hogy is fogalmazott pontosan..mindegy ..de vérre megy..ez volt a lényege...
már mikor szóba kerül a család..nem szabad!!!
igen..erre értettem én is azt ,hogy felvállalta mit tart egy kapcsolatban fontosnak...és hogy ő mit ítél el...könyörgöm..senki sem egyforma!!!!mi szeretjük az orális szexet..nem kényszerít senki se rá,az ember csinálja a saját örömére..legalábbis én ezt vallom..nekem is pont olyan élvezetet nyújt,mint a páromnak!!!!!
hát ha ők megvannak nélküle..áldásom rájuk...azt ,hogy ki mit csinál egymással..az csakis arra a két emberre tartozik..itt esetleg megtárgyaljuk..de kinek mondod el az életben ,hogy imádod a pasid ..nem akarok csúnyán fogalmazni..szóval a f@rkát...????
azt ,hogy engem a csaj mínősitett,hogy az animál a mérce..durva volt!!!!
hagyjuk már a azt a túl nagy önérzetességet,,ugyan hagyjuk....méltóságon aluli..akkor meg egyáltalán nem kell szerelmeskedni..mert a rohadt életbe..az nem méltóságon aluli,hogy valaki benned van???ja..vagy esetleg ránézni is tilos???hol élünk????a testiség igen fontos dolog..csak egyensúlyban kell tartani az érzelmekkel!!!kompenzálnia kell a kettőnek egymást.és akkor boldogság van..nem szexcentikusság..és nem túlzott idealizmus...
sokszor feltettem magamban azt a kérdést..mikor azt mondta nekem ,hogy imádlak...melyiket is szeretném..hogy szeressen..vagy ,hogy imádjon???
imádattal szeretni??szerintem ez az ideális...
Én teljesen megértem Ferencet,és ha engem seggfejeztek volna le meg sértegettek volna,én is biztosan olyat találtam volna írni,hogy töröltek volna a biztos,még a körülményekhez képest Ferenc finoman is fogalmazott......
.......az hogy konzervatív nézetekett vall,és nem tartja alkalmasnak társnak azt a nőt aki megcsinál a szexben mindent,ezt én sem találtam elfogadhatónak,de szépen írtam le,nem sértegettem,mert ez az ő nézete,nem is kell,hogy megváltoztassuk.Milyen dolog az,hogy bemegyek egy fórumba becsmérelni bárkit is.....intelligens emberek nem tesznek ilyet.Dehát tele van ez az oldal is agyhalottakkal.....
tudod...biztosan fiatalabb a felesége..és mi jogon ítélkezik valaki???????
igen..alpáriság...nem idevaló.arra ott a valóság..
vagy esetleg nem tudja kiélni magát senkin???
jellemhiba..és erre..mentség nincs..mert a jólneveltség tanulható..de a jellemtelenség ????
sok nő frusztrált..és Ferencnél rátapintott a fájó pontra!!!!fogást keresett és talált!!!
basszus..annyira durva volt???mert leluvnyázta..mert a feleségét kezdte szóba hozni:(((((((((((
mindegy korral nem tréfálkozunk..gyerekkel meg pláne!!!!gondolom.nála ez fájó pont..viccelni,hogy az unoka..közben a gyereked..nekem egyébként meg se fordult a fejemben,hogy az a pici baba ne a gyereke lenne..nekem ez evidens volt!!!
Jaj köszönöm szépen.....örülök,hogy tetszik.....
Gondoltam már rád,mert régen voltál erre megint!!!:-))))))))))))))
Szóval nyelni kell!!!!!!!!Jól van,én semmi jónak nem vagyok elrontója...............
XDDDDDDDDDDD
Köszi az egérkét! :)
Nagyon aranyos! Jók az új képeid! Tetszel!!
--
Van orális szexes topik. Előkotorjam? Lehet, hogy azzal lett összevonva. Amúgy, naná, hogy le KELL nyelni! :D
JAAAAAAAA!:-))))))))))))))
Végre már.........akkor megoldódott a kérdés!!!!!
Megnyugvással tölt el.....
XDDDDDDD
Jó reggelt!!!!Én úgy bealudtam este,és olyan gyorsan,hogy fantasztikus!Nem volt erőm sem ideülni......tavaszi fáradtság????Nem tudom.
A kicsi fogzik,nem hagy soha nyugtot nekem,kiszívja az energiát belőlem teljesen...........:-S
További ajánlott fórumok:
- Mit tegyek, hogy a párom ne érezze úgy, megfullad mellettem?
- Babát szeretnék, párom viszont terel, ha ezt felhozom, mit tegyek?
- 27 éves vagyok, terhes vagyok, a párom nem akarja a bébit, én szeretném...nem tudom mit tegyek...
- A párom egyre többet veszekszik velem. Mit tegyek?
- Olyat talátam a páromnál, amit nem kellett volna. Most mit tegyek?
- Elegem van az főiskolából! Mit tegyek?