Elegem van a párom nyavalygásából! Mit tegyek? (beszélgetés)
Mit gondolsz..orális szexnél a nő a spermát lenyelje vagy se? whiteangel*, 2010-03-29 09:42
igen [15]
nem [27]
nem ez a lényeg..az orális szex anélkül is jó... [134]
Szavazatok száma: 176
sziasztok!!
figyeljetek már.. a spermanyelősfórum csak nekem nincs meg???hová lett????????????
Jó reggelt mindenkinek! OLivia Drágám nem írtad alá a jelenléti ívet se este, se most reggel:)
álmodj szépeket Kati!!:)))))))))
én is megyek
jóéjt nektek
Kati és Angaylka
Kedveseim elfáradtam,holnap hosszú napom lesz...megyek lefekszem...remélem nem fog horkolni az édes jó párocskám,mert akkor gatyagumi rángatást rendezek!!!!Jó éjszakát!!!!!:-)))))
Sajnos manapság majd mindenki ebben az országban egy őrült hullám vasúton csücsül és a rohadékból még kiszállni sem lehet....csak száguldasz le és fel és le és fel......
az csak pillanatnyi elmezavar:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD--sec perc alatt felhúzom magamat..más nem tud..csakis én:)))))))))))))
Nem ma lesz,mert béndzsó vagyok és kell hozzá a fiúk segedelme!!!! :-)))))
Remélem is,annyi élet van benned és oly rossz,amikor magad alatt vagy !!!!!:-))))
Megkuksiztalak....hasonlítasz Olívára,hosszú fekete haj.....:-))).....majd én is fogok feltenni,de csak egy rövid időre és priviben jelzem nektek!!!!!:-)))))
ó de kedves vagy Kati..köszönöm...de ezerrel pörgök csak néha megzuhanok 2mp-re:))de feléledtem!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:)))))))))))))))
befejeztem
olyan jó idő volt kint hogy meg is száradtak a ruhák
Hol tartasz a vasalással????Nekem ez az egyik legutálatosabb házi munkám!!!!
jaj de jó
lehet, hogy ő is tervezett valamit
tettem fel képet
Az imént járt erre éppen,megpuszilta a buksimat és kérdezte mikor megyek már aludni.
Holnapra tartogatom magam,tudod,szülinap,hastánc s miegymás......:-))))
igen, igazad lehet
te terveztél valamit?
vagy apa alszik már?
A csabai kolbit mi is karmoljuk!!!!Szerintem nem a kolbász van rá hatással,hanem a személy akitől kapja!:-DDDDDDD
hah ,csak azt hiszed
P. attól gerjed
tuti vannak olyan álmai, hogy fel vagyok öltözve kölbász szoknyába meg ilyenek
imádja
állandóan csak azt enné
nemhiába Békéscsabai
kolbászkirályváros
Te kis huncut!!!!Tudatosan papiztattad????Fahéj,vanilia,chilli,zeller s egyéb nyalánkság!!!!A kolbi nem szerepel a vágy keltő élelmiszerek listáján!!!!!:-DDDDD
Nevet kéne változtatnod,szerintem te Főnix madár vagy.....ezer fokkal lángolsz,elporladsz,elhamvadsz......és a hamuból újra feltámad teljes pompájában a gyönyörűségesen fénylő Főnix!!!!!!:-))))
remélem nem
mert éjszakára tervem van vele:)
:((((((((((((((((
ez a szokásos..semmi különös...
Angyalkám te is elég nyomott hangulatban vagy,Móni rád ragasztotta a bánatát????
További ajánlott fórumok: