Elegem van a párom nyavalygásából! Mit tegyek? (beszélgetés)
Törjed drágám a kis buksikád..szólj ha kell egy kis segítség a töréshez:DDD
állok rendelkezésedre:))))))))))))))))
kemény kobak????akkor csáklyázunk !!! kell a lékeléshez:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Helló helló!
Még mindig senki......
Hát ez van....nem jövök két este,és mikor itt vagyok senki nincs itt.....ez a bosszútok,mi???????????
XDDDDDD
Helló lányok ,fiúk!!!!!!
Mi az ábra????
Fagylaltozunk,fagylaltozunk?????
XDDDDDDDDDDDDDD
szia 36:)))))))))
annak is vala eszmei mondanivalója:)))
ugye nem veszekedtek itt némi fagyin???
de most már áruljátok el: mit is jelent a fagyi? titkosan vagy nyivánosan akár
én meg sütiket kaptam, meggyel a tetején: annak is van jelentése?
semmi probléma..ez vagyok ÉN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Olívának annyi köze hozzá,hogy ha esetleg vitatkozni akarunk ne itt tegyük..semmi egyéb!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
nekem semmi bajom veled
Oliviának meg abszolút nem tudom miköze ehhez
na mindedj
csak ez a sok jel már kborít
és nem ez az egyetlen fórum
ja..csak egy szót..ha problémád van..velem..privátban írd kérlek..attól sokkal jobban kedvelem Olívát,hogy kellemetlenséget okozzak neki...
nem kell szólni hozzám..addig is megfértünk.itt anélkül ,hogy szóltunk volna egymáshoz...
köszönettel:whiteangel*
Szia Drága!
A 7602-es hsz széthúzta az oldalt. Még néhány hsz és lapozás után rendbejön.
baszki mi ez a szar?
mi lett a fórummal?
minek ez a sok fölösleges jel
én nem értem
felhívás keringőre:DDhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiihhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii..jajjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj..anyámmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm.............hhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiihhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhii,,de ezt csak mi tudjuk!!:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
pszt..egy szót se senkinek!!meglátjuk ki szeret a legjobban fagyizni:DDDD
ja..szia:DD
Boldogságosat!!:DDDD
Sziasztok!
Szerintem meg a Ferenc azért lépett le, mert véletlenül kiderült, hogy két névvel van fenn. Amiben szintén nem látok kivetni valót, mert lehet bárkinek olyan témája amit nem mer vagy nem akar felvállalni arccal.
Én egyszer beszélgettem régebben Ferenccel egy fórumban, és nagyon unszimpatikus volt, ez egy agressziv pasi lehet.De mindegy is.
Teljesen egyetértek veled!!!!!!!!!!!!!!!!
Az a csaj is egy katasztrófa.....hogy lehetett már párhuzamot vonni az animál szex és a szeretett férfi farka között?Hát ha ennyire undorodik a párja farkától,kérdezem én hogy mit élvez a szexen tulajdonképpen????????????
Teljesen nem normális,és nem azért mert nem csinál semmit az ágyban,hanem ledegradálja azokat akik igen,és azt gondolja,hogy az ő életformája az a mérce.....senkié nem mérce,és ez a szerencse....ítélje meg mindenki,hogy éli az életét!!!
én jól szórakoztam!!az biztos:DDD
mennyi embert ismerhetünk így meg...a nézeteket..a gondolkodásmódot..az igényeket,,,az erkölcsiséget...mindent!!!
További ajánlott fórumok:
- Mit tegyek, hogy a párom ne érezze úgy, megfullad mellettem?
- Babát szeretnék, párom viszont terel, ha ezt felhozom, mit tegyek?
- 27 éves vagyok, terhes vagyok, a párom nem akarja a bébit, én szeretném...nem tudom mit tegyek...
- A párom egyre többet veszekszik velem. Mit tegyek?
- Olyat talátam a páromnál, amit nem kellett volna. Most mit tegyek?
- Elegem van az főiskolából! Mit tegyek?