Egy kiscsaj el akarja venni a pasim (beszélgetés)
én megkérdezném, hogy mi köti még a másik nőhöz? és miért nem veled él?
persze, egyfolytában gondolkodom,mégis mindig arra jutok, hogy nem tudok, meg nem is akarok kiszállni ebből a kapcsolatból. sajna szerelmes vagyok, de nagyon. tehát nem a szex miatt vagyok vele, érzelmek is vannak nem is kevés mindkét részről.
kétszer akart öngyilkos lenni , míg a pasi mindig újabb állomásokat tűzött ki a válásra - majd ha a gyerekei iskolások, leérettségiznek stb. -mire végül szakítottak....közben tesóm testileg ,lelkileg tönkre ment és nincs gyermeke....mondjuk szerencsére fél éve van egy rendes barátja...
nem kaland vagyok neki. ezt én biztosra tudom. meg nem is trófeagyűjtő,abból a korból már kinőtt. nem dobom, mert nagyon imádom.
a gyerekei miatt nem lép. az idő mindent megold
hogy lett vége a tesód kapcsolatának?
Azt szoktam mondani, ha megnyerte ,hadd vigye..
így van...értelmetlen,fárasztó és nem tesz boldoggá...ha meg a pasi ragaszkodik hozzá akkor, akkor meg azért felesleges rágódni hadd ugráljanak körülötte a nők, kit érdekel
Ja, ezt én sem így gondoltam... De ha 2 éve a szeretője vagy és ő még mindig nem jött el otthonról, akkor valamiért fontos neki az a kapcsolat is... Persze, ha szereted, akkor nem fog érdekelni a logika... És ha "van időd", és Neked ez így megfelelő, akkor lehetsz boldog... De azért gondold át...
Ha eltudja venni, hagy vigye!
Bocsi nem olvastam vissza!
Akkor annak csak a kaland kell... Van ilyen "trófeagyűjtő"... Vagy hazudik... De akkor én is dobnám... Pedig pasi vagyok.
Abban természetesen igazad van, hogy a mindennapos küzdelemnek nincs értelme... Én nem ilyen szélsőségekre gondoltam.
Ez egy más helyzet, mint amiről a téma indító ír, de a véleményem ugyan az-ha rájönnék kirúgnám, a pasi és a Te helyedben valószínű nem tudnám a kettős játékot játszani- nehogy félreérts, nem ítélkezni, vagy megsérteni akartalak, ez csak vélemény.
Egyébként Tesóm 15 évig volt egy ilyenben.....szar vége lett...
Hiányzik az izgalom az életéből...és egy titkos lamur,igen csak izgalmas tud lenni.....:)
kit rúgnál ki? ja, a pasit? :)
de a feleség nem tud rólam.
mármint én vagyok 2 éve a szeretője.
napról napra jobban imádjuk egymást
ha egyáltalán ezt az érzést még lehet fokozni
úgy rúgnám ki, hogy lába se érné a földet......mit keresnék egy olyan kapcsolatban, ahol a másiknak két éve szüksége van másra is.....
mi van akkor,ha a pasi elmondása szerint, otthon minden ok, az ágyban is, és mégis félre lép, szeretőt tart, akivel már 2 éves a kapcsolatuk.
Én azt vallom(egy 29 éves kapcsolat után), hogy ugyan tenni kell azért, hogy a kapcsolat jó legyen , de ha nap nap után küzdeni kell, és résen lenni, akkor a fene megette az egészet.
Ha meg a pasi nem reagál a "kihívásokra" akkor meg Moncsy feleslegesen rágja Magát!
Szerintem pasitól függ, hogy ki, miként reagálja le ezt a dolgot... Én mindig többre becsültem azt, aki küzd a szerelméért, mint azt, aki felszívja magát és a könnyebb utat választva szakít... Mindemellett azt is tudni kell, hogy "csak az éhes embert csábíthatja a friss hús"... Meg kell nézni mi az amit hiányolhat a kapcsolatból és tenni ellene... Az "igazság" ilyen téren nem sokat számít egy kapcsolatban, mert az "logikus"... Az érzelmekben pedig nincs logika...
szia Monycska! Ha erőlködni kell, hogy megtartsd, akkor hagyd a fenébe....gondold át...egész életedbe erőlködni akarsz?
szia. kiváncsian várom, meg szerintem a többiek is, hogy mi történt ma, sikerült e beszélned vele.
Kis taknyostól nem tartanék, pláne, hogy jó nő vagy, bármelyik pasi örülne egy ilyen csajnak ezt tudnod kell magadról és a barátod is tisztába kell legyen vele, hogy mit veszítene! Ne foglalkozz vele, és a pasid sem fog...gondolom!
Ha a barátod nem válaszol neki,akkor szerintem előbb utóbb megunja....
Hááát biztos szeret a pasid,csak legyezgeti hiúságát h a kislány fut utána.....
Ha erre a kislányra fanyalodik az kissé pedofil má,vagy ahogy mondják:nem pedofil,csak kissé türelmetlen:)
Megnéztelek,csini nő vagy.....és viselkedj nőként....egy igazi nőt egy taknyos tini,nem tud kiütni a ringből!
A párodnak valószínű h tetszik h téged bosszant h van vetélytárs....légy közönyös ez iránt....sőt én tudatnám vele h ez nem "menő"....hisz csak egy csitri van oda érte:S
Pont ezt akartam írni!! A fórumnyitó is 15 éves szinten van, ha ebből ilyen ügyet csinál.
hmm.. talán... kikapott a fradi? :DD
Én két éve vagyok a barátommal. Tavaly ősszel egy munkatársa, aki jóval idősebb nála, szerette volna közelebbről megismerni, hogy szépen mondjam. Mire a barátom nemhogy rögtön felvilágosította volna,hogy mi a helyzet, még találkozott vele, merthogy úgy fair neki elmondani, nem a munkahelyen.(ne kérdezd miért, én sem értem) Majdnem megőrültem, mert tudtam, mikor, hol találkoznak, de a hölgy normálisan fogadta a dolgot, persze én azóta is ideges leszek ha eszembe jut. A tanulság, hogy nem tudsz mit csinálni, csak bízni és reménykedni :(
Egy másik ember nem a tulajdonunk, és mi nem vagyunk az övé, nem olyan, mint a ruháM és az ágyaM, amit kizárólagosan birtokolhatunk.
Megkapni lehet, birtokolni soha! Állomás vagytok egymás életében az elkövetkezendő néhány évben.
Nem ő lesz az a "pasi", akivel összeházasodtok, otthont teremtetek és a gyermeked apja lesz. Ez persze fordítva is érvényes!
További ajánlott fórumok: