Egy kiscsaj el akarja venni a pasim (beszélgetés)
Teljesen lelomboztál. A férjem olyan hallgatag ma, pont meg akartalak kérdezni, hogy szerinted mi lehet a gond... :S Lehet, hogy amíg nem voltam itthon, őt is kihívta valaki... ?
Remélem, nem lesz nagyobb gond... :)
Ez a legjobb hsz, amit napok óta olvastam.
Egyébként benne van minden.
Bocs, de ekkora hülyeséget... :S A kiscsaj 15 éves, de a fórumnyitó is hasonló szinten van... mint a tinik... "az enyém, nem az enyém... "... ovis stílus, nem is tinis.
"Egy kiscsaj el akarja venni a pasim"
Add oda neki.
:)
na ez gáz. mi a fenét akarhat úgy mégis egy 15 éves csaj? a pasid vagy hülye, vagy érdekelte a kiscsaj valamilyen szinten. na melyik jobb?
tudod, én elbeszélgetnék elég komolyan az emberrel fórumozás helyett. speckó rákérdeznék, hogy pontosan mi oka volt a személyes találkozó iránti igényének. tőlünk ugyanis nem fogod megtudni, csak tőle!
Ha szeret a barátod úgysem megy el,ha pedig elmegy nem szeret!Akkor még jó hogy ez kiderül!Magadhoz nem tudod láncolni ha ő nem akarja,ha meg megpróbálod mindenek ellenére akkor is te nyeled le e fájdalmat mert csalni fog!
Beszéld meg vele a dolgot!Gyanítom ha 3 éve vagytok akkor ő téged szeret,és csak téged zavarnak a zavaró dolgok!
Őt hidegen hagyja mindenki más(érzelmileg)!Minden jót :)
Elvenni azt lehet,aki hagyja magát.
Leállitani csak a barátod tudná.
További ajánlott fórumok:
- Hallottátok, hogy el akarják venni a családi pótlékot a magas keresetűektől?
- Mik az esélyeim ha a férjem és szülei anyagiakkal akarják elvenni a gyerekeket?!
- 5 éves kisfiamnak ki akarják venni az orrmanduláját.Ha van tapasztalatotok kérlek segítsetek.Picit izgulok, hogy jól döntünk e, ha engedjük!
- El akarja venni a gyermekem, mit tegyek?
- Kisfiam (2.5 éves) nem akarja bevenni a kanalas orvosságot. Mit tegyek?
- El akarják venni a kisbabám