Egy kiscsaj el akarja venni a pasim (beszélgetés)
Nem kell magadra venni..no..!
Egyszóval nem általánosítottam,azt mondtam,ha olyan a férfi..nem azt,hogy az összes férfi..nem mindegy ám..!!
De ne vedd magadra!
Persze azon is múlik,de hiszek abban,ha nem működik valami akkor hagyjuk el egymást és ne alázzuk a másikat meg..!!
Szerinted nem???
Akkor a férfi a hibás,ha ahelyett,hogy javítana a helyzeten,más után kacsingat..!!
(mostmár nem csak a pár dolgát firtatjuk,hanem belemegyünk a mit miértekbe..amibe nem akartam belemenni,de beszélhetünk róla..nincsenek tabuk..))))))))
Az is egy válasz ,hogy ha találkozol vele mondjuk az utcán nem mosolyogsz és köszönsz,vagy hogy megkéred hagyjon titeket békén.
Zárd le az egészet,kezeld helyén a dolgokat.
Van egy kislány aki rajong a férjedért és ennyi.
Miért olvasod-sátok el egyáltalán mit is ír?
Vagy bizonytalan vagy a férjedbe?Azt hiszed hogy hatással lehet rá a lány?Nem bízol benne?
Na ez az,ezt mondom én is...))
Lehet,hogy a pasinak is jól esik a szitu???????????
Más választ nagyon nem találunk..!!!
Mert,ha a kiscsaj érzi a bíztatást akkor zsuppsz..leállíthatatlan lesz..mert érzi,jó helyen kopogtat..!
Így van,mert azt hiszi,majd a féltékenység szétszedi a kapcsolatotokat és akkor már,ővé a terep..))
Remélem jól kijöttök ebből a zavaros ügyből..!!
"legutobbi pl az volt h kukldott nekem egy levelet h az en baratom ezt neki irta volt benne egy szerelmes vers. . meg teli szerelmes kepekkel , idezetekkel. . . már annyira idegesitoo amit csinal. ."
Szerintem ez mindent elárul.
Beszéltek vele,idegeskedtek,olvassátok a leveleit.....
Egyszóval figyeltek rá.
Így sose fogja abba hagyni.
Ja az más!!
Akkor a pasid mondja meg a csajnak kerek perec,hogy nem kell neki,ha beég észhez tér..)
Ha nem szólj a szüleinek vagy valami...)))
Én ezt tenném,én is voltam 15,de ennyire érthetetlen nem!
Drága!Akinek nem inge ne vegye magára...))
Tudod,nem hiszem,hogy aki szereti,vagy tiszteli a feleségét/élettársát/barátnőjét azt ellehet csaklizni a másiktól..
Ez nem így megy!!!
A pasin múlik,ha belemegy a játékba,miért a 15 éves hibája????
Nem hiszem,hogy aki tényleg szerelmes azt behálózhatják,ha meg igen akkor azt üsse kő,mert nem az az igazi..a csajnak..
Épp most beszélgettünk arról máshol,hogy egy gyerek addig hisztizik amíg van rá figyelem,közönség ,reakció.......
Amíg idegesít,amíg zaklatásnak veszed,amíg elolvassátok az üzeneteit,addig a "show must go on"
:DDDD
Ezekszerint nincs(szerintem van)!!!!!!!!
Nem a kiscsaj hibája,hogyha "eltudja szeretni a pasit a nőtől"...))))))))))oo
Dehát mindenki más szemszögből nézi az ügyet!!))
Szerintem ha betud zavarni a képbe egy 15 éves csaj,akkor ott nem stimmel valami a szerelmesekkel,nagyon nem...))
Szerintem nem a kiscsaj hibája,ha elcsábítja a férfit,hanem a férfié..a többi mit ,miértbe inkább nem megyek bele...)))))))!!
További ajánlott fórumok:
- Hallottátok, hogy el akarják venni a családi pótlékot a magas keresetűektől?
- Mik az esélyeim ha a férjem és szülei anyagiakkal akarják elvenni a gyerekeket?!
- 5 éves kisfiamnak ki akarják venni az orrmanduláját.Ha van tapasztalatotok kérlek segítsetek.Picit izgulok, hogy jól döntünk e, ha engedjük!
- El akarja venni a gyermekem, mit tegyek?
- Kisfiam (2.5 éves) nem akarja bevenni a kanalas orvosságot. Mit tegyek?
- El akarják venni a kisbabám