Egy kiscsaj el akarja venni a pasim (beszélgetés)
ez a kényelem -választania kell -ezzel mind hármotoknak tartozik!!!!!!!!
fordítsuk meg-Te Vagy a feleség, kiderül, hogy a férjednek évek óta viszonya van-nem lenne megalázó, hogy nem érdemeltél annyit, hogy eléd álljon az az ember,akivel éltél x évet,gyerekeket szültál neki?
az én férjem monogám típus.....egyébként egy pasiért se tenném tűzbe a kezem....
igen, ha mondjuk egy hirtelen alkalmat szex szempontjából kihasználna az nem érdekelne túlzottan....
de ha már viszonyra lenne szüksége, akkor annak a házasságnak már értelme nem lenne....tehát megbocsájtanék - és otthagynám....
visszaolvastam a 111-est, de így se értem amit írsz, bocs ha buta vagyok...
én abban a hsz-ben arra gondoltam, hogy annyit megérdemel egy társ, akivel addig éltem az életemet, hogy elé álljak, és azt mondjam van valakim...
Nincs megadott szám a találkozásokat illetően...))
Szerintem,ha 2 ember odavan a másikért akkor amikor csak szabadok találkoznak a másikkal...))
Ha ez nem így van ,akkor komolytalan a dolog,ha elveszi egy 15 éves a párodat,akkor üsse kő-nem ő az igazi....))))
Persze,ez nem ilyen egyszerű,de próbáld így felfogni,akkor nem sérülsz lelkileg annyira)))
Csumi...)
más a téma kedvesem ennyi az egész. :)
van amiben egyetértek veled és van amiben nem. ez van, ebben egyetértek vewled
igen, csak én nem azt mondtam teljesen amiben igazat adtál....ha a férjemnek nem tudnám megadni amire szüksége van, akkor semmi bajom nem lenne azzal, ha új szerelembe kezdene, de legyen őszinte....azzal ne alázzon meg, hogy kiderül, évekig a hátam megett csinálta.....hidd el van mikor egyszerűen évek után hiányzik valami a házasságból,láttam ilyeneket a környezetemben, és ettől egyik se volt szemét ember...
másik, hogy sose a harmadik a hibás és nem is lehet jelzőkkel illetni, ha a házasság jó szóba se kerülhetne!!!!!azért lép be valaki, mert már nem jó
igen, csak ha már tönkremegy,álljanak egymás elé, ne alázzák meg egymást azzal, hogy becsapják....gondolj bele továbbra is szülőpár maradnak.....
mondjuk hál'Istennek nálunk annyiból jó a helyzet, hogy a gyerekeink pozitív példát látnak
Majdnem mindenben egyet értünk......a kapcsolatra figyelni kell, nem egy tíz gyermek után is meg kell mutatni a férjemnek, hogy épp oly fontos nekem, mint mielőtt elvett. Viszont én is szívesen érzem, hogy nem csak egy népes gyereksereg anyját látja bennem....
Abban az egyben cáfollak, hogy ha mégse tudnám vagy akarnám elkerülni, hogy a házasság jó maradjon, akkor igen is annyi tiszteletet a közös múltra tekintettel elvárnék, hogy elém álljon a férjem:"van valakim,Őt szeretem, oldjuk meg a helyzetet"
Abban is igazad van, hogy némelyik nő szülés után,sőt a terhesség elejétől idióta módon ássa a házasság sírját...
Én minden esetre a most terhes lányomnak hetente elmondom, hogy a Párja épp oly fontos kell legyen, mint a születendő kis manó...
Párkapcsolatban amit önmagadnak megengedsz azt a társadnak is szabad,amit neki nem tudsz elnézni azt önmagadnak is tartsd elfogadhatatlannak.
Ezért veled értek egyet.De a téma már csak az okozat.
Alapban ugyebár a nő az aki ismerkedni akar,aki engedi, hogy beletúrjanak a bugyijába-és mindegy milyen okból de fenntartja státuszát.
/ha a feleség lennék nem a "szerető" jelzőt használnám/
További ajánlott fórumok:
- Hallottátok, hogy el akarják venni a családi pótlékot a magas keresetűektől?
- Mik az esélyeim ha a férjem és szülei anyagiakkal akarják elvenni a gyerekeket?!
- 5 éves kisfiamnak ki akarják venni az orrmanduláját.Ha van tapasztalatotok kérlek segítsetek.Picit izgulok, hogy jól döntünk e, ha engedjük!
- El akarja venni a gyermekem, mit tegyek?
- Kisfiam (2.5 éves) nem akarja bevenni a kanalas orvosságot. Mit tegyek?
- El akarják venni a kisbabám