Egy kiscsaj el akarja venni a pasim (beszélgetés)
szia! Sztem rossznak küldted a választ ill. rosszul értelmeztél-nálunk nincs semmilyen viszony én 29 éve élek boldog házasságban...
valaki azt hiszem Fedo kérdésére írtam, hogy lehet, hogy ha egy alkalom szült botlás előfordulna azt meg lehetne bocsájtani.....
Van mas magyarazat is. Ismerek olyan ferfit (novel meg nem talalkoztam, aki igy gondolna), aki fulig szerelmes a nobe, akivel egyutt el, DE tobb nore vagyik szexualisan, de azt is szeretne, hogy a no, aki vele el, mas ferfiakkal is osszebujjon.
De errol beszelnek, es ezt latom tiszta megoldasnak, elmondjak mit akarnak, es dulore jutnak, hogy hogyan tovabb. Nyilvan megvannak, mert vagy 7 eve egyutt elnek... es mondhatom, hogy szertetben, habar szexualisan mashogy gondolkoznak, de megsincs kozottuk megcsalas, vagy a masik hata mogotti hetyeges :).
Ezt hogy erted, hogy "jó kapcsolatban esetleg csak egy-egy alkalom szülte félrelépés fordulhat elő - mondjuk minden 30 évben egy.......azt nyilván meg is lehetne bocsájtani...."
Ez megbocsajthatatlan akarmennyi evrol is van szo. Ha szeretem a masikat, marpedig azert vagyok vele, akkor elsodleges szempontnak tarom, hogy neki ne legyen semmi kellemetlen, kinos, rossz... stb, tehat nem csalom meg, megha a kisertes hatalmas is. Ha meg nem szeretem, akkor inkabb elvalnak utjaink es ki-ki megy amerre gondolja.
A felrelepes csak a felrelepo felnek kellemes, a megcsaltnak sehogy sem.
Evvel annyit akartam csak mondani, hogy megbocsajthatatlan a felrelepes. Igaz nem olvastam vegig a forumot, de ha nalatok ket eve tart a kifele kacsintgatas, akkor en nem maradnek a helyedben.
Ezen felul leteznek nyitott kapcsolatok, de azt elore lefixaljak a felek, hogy ki merre es mit. De akkor maris nem felrelepesrol beszelunk...
Azt hittem jól fogalmazok -próbálom világosabban
ami 2 évig, de akár hetekig is tart, az nem félrelépés, hanem VISZONY,nem lehet a dologgal együtt élni, legalább is én nem tudnék, mert azt "mondaná" nekem a történet, hogy nem vagyok elég a Páromnak..
Sziasztok! Most láttam meg azt a fórumot és pár gondolatot elindított a fejemben Fedo esete. Igaz Moncsikáé lenne itt a terep,de ahhoz nem tudok hozzászólni.
Az én véleményme szerint nagyon önző viselkedés ez a férj részéről. Két nőt tesz tönkre egyszerre,mert nyílván a feleség is érzi otthon,hogy eltávolodik tőle a férje,maximum nem akarja észrevenni. Én sosem bíznék ilyen emberben,még ha annyira szerelmes is vagyok belé, hiszen ezt most megcsinálja, megcsalja a feleségét veled.. és egyszer nem fog téged is megcsalni valaki mással?
A gyerekek mögé el lehet bújni, és ez a leggyengébbek módszere. Annyi bátorság nincs az illetőnek, hogyha esetleg otthon nem jó a szex,akkor elmondja min szeretne változtatni. Biztos, hogy ez a becsületes, biztos,hogy így kell felnőtt, családos embernek viselkednie? Biztos, hogy az iylen ember felnőtt,aki ennyire önző?
További ajánlott fórumok:
- Hallottátok, hogy el akarják venni a családi pótlékot a magas keresetűektől?
- Mik az esélyeim ha a férjem és szülei anyagiakkal akarják elvenni a gyerekeket?!
- 5 éves kisfiamnak ki akarják venni az orrmanduláját.Ha van tapasztalatotok kérlek segítsetek.Picit izgulok, hogy jól döntünk e, ha engedjük!
- El akarja venni a gyermekem, mit tegyek?
- Kisfiam (2.5 éves) nem akarja bevenni a kanalas orvosságot. Mit tegyek?
- El akarják venni a kisbabám