Éden Hotel (beszélgetés)
Kata választott utoljára (a védettség nélküliek közül) és mint Ádám rávilágított, nem maradhat senki pár nélkül a fiúk közül... vagyis ha lezsírozzák Szöszivel hogy ha mögé állnak ketten
Alíz ->feltételezhetően mivel nincs más lehetősége
Kata -> a túlélésért vagyis a játékban maradásért.
Akkor ő Katával szeretné folytatni máris versenyben maradhatott volna és így Szandra csakis Ádám mögé tudott volna állni és nem ért volna semmit a védettségével. :)
Kata valóban maradhatott volna,ha ő választ utoljára,de sajnos nem így volt.
Úgy gondolom,hogy ez a ...át szeretné venni Ádám helyét. Ezért próbál maga mellé állítani embereket.
Pöszike meg nevetséges volt. Ahogy előadta magát,hogy Alíz mennyire összetörne,ha ő kiesne. :D
Vicces. Egy kicsit el van szállva.
Nekem tetszett Szandra választása, karakán egyénként meg merte bontani a "régi" szövetségeket és meg is nyerte azt a csatát a "keménymaggal" (Ádám, Kata, Niki, Kristóf) szemben.
Kata egyetlen esélye Szöszi lett volna, de ezt nem vették észre vagy nem használták ki, pedig Ádám még le is sakkozta az elvet, csak nem jó felállással. :)
A régieknek meg van/volt az az előnyük/lehetőségük, hogy szövetségi rendszert építsenek ki, aki nem így tett az magára vessen.
Pl.: Kriszta-Levi, ugyan Levi "megcsalta/elhagyta" Krisztát, de végül is az amin eddig keresztülmentek egymás segítségével valamennyi hűséget csak kicsiholt belőlük (együttesen).
Vagy példának okáért ott van Szöszi, aki ugyan taktikázni próbál, de ő is belátja, hogy a jelenlegi helyzetben a párja (Aliz) kevés neki a biztos bent maradáshoz, hiszen van aki "kijelentette", hogy ő (vagyis Aliz) a következő feláldozható személy.
Szia!
Most olvastam,hogy állítólag Danny fog kiesni. Remélem így lesz,mert,ha ezek összefognak azzal a ...nőnek nevezett hulladékkal,akkor erősek lehetnek együtt. Meg amúgy is inkább Kristóf maradjon.
Hát én nemrég kezdtem el nézni csak ezt a műsort (15-16. adás volt az amit teljesen végig is néztem) így kicsit lemaradtam a játék lényegéről, összefoglalná ezt valaki?
Amúgy tetszik a játék, mert itt tényleg hétről hétre, napról napra szövetkezni és intrikázni kell a bent maradásért. :)
Jaj és még v.mi, ha tényleg kiesik ma a Kristóf és a Niki-Ádám egy pár lesznek az oké, hogy ők ketten erősek lesznek, de kit állítanak még maguk mellé, hogy a Szandrát kiűzzék????
Talán Jenny-Gábor párost+Kriszta-Levi párost (bár Levi, mint az ingaóra olyan!!))
+nyítni kell az újak felé és reménykedni, hogy nem megint v.mi r....-ot küldenek, hanem értelmes csajt aki Ádámékkal szimpatizál és nem a Szandrával!!!
Szia!!!
Én is ezt írtam!!! Totál ezt vettem ki, hogy ma a Kristóf megy!!!Bár ne lenne így!!
Szai!
Sajna szerintem nem az újak közül fog v.ki kiesni!
Olvasd el a 234. hozzászólásom, ott kifejtettem mi lesz szerintem a mai dráma!!!
Szia!
Nekem is Ádám a kedvencem!
Szandra-Szöszi duóról egy véleményen vagyunk!
Én is Ádámékkal szimpatizálok,de,ha jól vettem ki az előzetesből akkor ma Kristóf haza megy. Szerintem megint megjátszák azt amit Dani kiesésekor. Amúgy a régiek is kaphattak volna védettség az előző részekben,ha felajánlották volna az újnak a párjukat.
Ez az alien-fejű rib@nc eltűnhetne már,mert rettentően irritál!!!
Nekem is Ádám a favoritom, de most hogy Szandra és Szöszi kavargat, én érdekesebbnek tartom a műsort. És Ádám megint villanthat, ha megoldja a helyzetet.
Ez kb olyan, mint egy Kaszparov Fisher sakk játszma ;)
Teljesen igazad van, az a célja a csajnak, hogy aztán ő irányíthasson.
Amúgy az nem tetszik neki, h Ádámék alakították eddig valamilyen szinten a hotel életét, de a r*bi ugyanezt teszi, csak ez nem tűnik fel a vaksi fiúknak és Alíznak.
Ha ma nem esik ki Ádám, vagy Kristóf, akkor sztem ezt a párválasztást megússzák, mert ott van Niki és Jenny.
Talán a jövőhéten kiejtik Szandrát, mert ezen a héten a fiúk vannak többségben...
Nekem egyébként nagyon bejött, hogy Szandra megkeverte a lapokat, mert én kicsit untam a kiszámíthatóságot :(
Szóval ez a lobbanékony kis roma csaj maradhatna még 3-4 hétig, legalább!
Nekem a Nikitől viszket a tenyerem, sokkal sunyibb és számítóbb, mint Szandra.
Várom az estét ;)
Húúú teljesen igazad van!! Én is azértnéztem, mert normális emberek voltak bennt! Az miért elítélendő, hogy az Istvánt kirakták?? Hát könyörgöm milyen stílusa volt?? Mindenki megbotránkozott!!!
Sajna a Szandrát nem fogják tudni kirakni, mert ő most összefog az egyik új fiúval és maard! Csak egy olyan verzióban, ha v.melyik lány védettséget kap és a Szandrát kiejti!!!
Esélytelen!!
Sajna ma v.mi nagyon rosszra kell készülni és érzésem szerint a Kristóf fog menni, MIVEL ilyen jelenetet vágtak be, hogy az Ádám fekszik az ágyon a Niki vigasztalja és az Ádám kérdezi, mit tervel már megint ki az a K...a!!
A Szandra pedig közli az új fiúkkal, hogy már csak 2 embert kell eltávolítania!! A hétfői adásban pedig végig azt mondta, hogy 3 embernek kell innen távozni!!
Nagyon remélem nem lesz igazam!!!!!!!
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ mekkora hülye vagyok, hogy nekiálltam nézni ezt a műsort!!!
Tegnap úgy fölidegesítettem magam, hogy csak na!!
Azt a "szakadár retket" ahogy Ádám nevezi Szandrát legszívesebben kiszedtem volna a tévéből és jól megtéptem volna!!
Egyszerűen mit képzel magáról ez a csaj?? Annyira fölényes és számító, hogy az már gusztustalan!!!!
Ádámnak sajna kevés esélye van ha Alízra támaszkodik... Inkább a Nikivel kellene kooperálnia és hagyni, hogy Jenny Kristóffal legyen.
Szerintetek ki fog repülni ma este? Szerintem megint az egyik új fiú.
Azért azt ne felejtsétek el, hogy kik ellen szövetkeztek Ádámék... István, Tünde...
Én eddig nagyon szerettem ezt a műsort, de Szandrát nem tudom elviselni. Pont az tetszett, hogy értelmes, jó fej emberek voltak benn. de egyre több az elviselhetelen ember, akik nagyon nem szerethetők. Ha üresfejű, bosszúszomjas kurvákat akarnék nézni, a Való Világ. Én nagyon szeretném ha Szandra menne. De erre várni kell...
Sziasztok!
Kezdődik!!!!!!!! Le ne maradjatok! :)