Éden Hotel (beszélgetés)
Tényleg elég undorítóan csinálja a dolgokat. Persze sakkozzon joga van hozzá,de ne így!
Re87 elég nagylelkű vagy. Én még 500-at se adnék érte! :)
:D
Jó látni,hogy nem csak engem irritál ez a Q!
Ki tudja, lehet, hogy a végén itt izgulok Ádámért! :)
Persze, sakkozni próbál, de ha Ádám megteheti, akkor más is. Nem? Félreértés ne essék, én ezzel nem Szandrát védem!
Én is akarom!!:)
Bizony beleütögetném azt a nagy lufti fejét a járdaszegélybe:).
Krisztián elég hamar átlátott ezen a Q-ván. :)
Nem épp hízelgő, ahogy most nyilatkozik róla. :)
Először én sem csíptem a "kemény magot",de változott a véleményem. :) Nekem Ádám a legszimpibb. :)
Viszont,ha belegondolsz a szandra ugyanúgy sakkozni próbál.
Ja, és úgy veszem észre, hogy hármójukon kívül (Ádám, Kristóf, Niki) már majdnem mindenki fel van háborodva a sakkozásukon.
Egyébként nem idegesítem ám rajta magam, csak úgy higgadtan, nekem ezek a meglátásaim. Aztán ki tudja, lehet, hogy még változik a véleményem. :)
Nekem is így jöttek le a dolgok és teljesen egyet értek veled! Szerintem Ádám jól csinálja!
Ez egy stratégiai játék és neki van esze,amit használ is hozzá!
Szandrától nekem is viszket a tenyerem :) Nem vagyok egy agresszív ember,de őt bizony kiszedném a tv-ből (ha lehetne)és megtekergetném a nyakát! :)
De miért áll Kristóf Alíz mellé, mikor neki ott a párja, Niki??? Ja, hogy ő Ádámnak kell?! Kristóf meg keressen mást! :S
Ezek közül a mondatok közül néhányat korábban használt, főleg lányokkal szemben, nem csak ennél az "alízos" dolognál.
Szandra nagyon gáz, de azért örülök, hogy bekevert Ádáméknál.
Nálam másként jöttek le ezek a mondatok, amiket kiemeltél. Ádám feltételes módban beszélt Kristófnak arról, hogy ha Kristóf áll Aliz mellé és ő kiejtené, akkor abban az esetben mit vágna Ádám a hazug csaj fejének, aki biztosította őket arról, hogy az Ő oldalukra áll.
Mindegy, ízlések és pofonok. Nekem Ádám a kedvencem és Szandrától van minden alkalommal tenyérviszketésem és úgy meglegyinteném legszívesebben, hogy vérezne a kis nózija. :)
Sziasztok!
Én azt nem értem, hogy itt agyalnak, hogy ki hogyan merre helyezkedjen, veszekednek ezerrel, közben meg tulajdonképpen Ádám maradt pár nélkül a legutóbbi ceremónia után, mégis valahogy magától érthetődő, hogy ő Nikivel folytatja, "nyugodtan" várhatja a következő párválasztót. Hm... Bocsi, tudom, most sokan furán fognak rám nézni, de én a kezdetektől nem szimpatizálok Ádámmal (ez nem azt jelenti, hogy az összes többivel igen!). Ez van. "Te most húzzál innen!" "Takarodj innen a büdös p...-ba!" "Ezzel aláírod a halálos ítéleted!" "Neked annyi lesz, ha ezt megcsinálod!" "Ő feláldozható ember." stb. Ki a f.szom ő???!!! A beszéde is irritál.
Persze,de,ha sikerül Jennyt Gábor mellől elcsalnia miért ne tenné??
Mindenki keresi a megoldást,hogy hogyan sikerülhet bennmaradni,még akkor is ha ez nem fer módon lehetséges csak!!!
Ez a játék erről szól,főleg mostmár,hogy durvul a helyzet! :-)
Igazából mindenki viselkedésébe bele lehet kötni,de akkor is nekem személy szerint az Ádámék tábora a szimpatikus,és remélem sokáig bennmaradnak még!!