Éden Hotel (beszélgetés)
A párosok:
Kriszta-Gabi
Ádám- Niki
Szandra-Krisztián
Jenny-Kristóf
Alíz-Levi
Pöszike kiröppent :)
Szia!
Én is egyértelműen Danit láttam és ez lesz benne a csavar, hogy akkor kinek lesz a párja??!!!
Jaj+ki fog védettséget kapni, mert erről beszélt a Szandra+Krisztián, hogy v.ki kapott!!!
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ láttátok az előzetest???
Visszahozzák a Danit??!!
Szerintem is ilyesmi lehet...
Csak én nem vettem észre valamit, amiből azt gondoljátok, hogy Ádám megy haza?
Szerintem amikor azt írják Ádám kiesik, akkor Szöszire gondolnak, mert Ő is Ádám :D
Levit sajnálnám kiejteni, olyan aranyos ahogy naponta másba lobban szerelemre :)
:))) én is agyonverném ezt a gusztustalan patkányfejú Szandrát.
Amúgy utálta mindenki ott is!
Pénzért bármire képes R..C, de jól lejáratja magát ezzel a viselkedéssel, de olyan hülye ostoba hogy nem veszi észre!A magyarázkodása még szánalmasabb, igen az életben is egy 15 ezres Q..-máshoz nem is ért!
Az előzetesben ott van Levi is Gabi mellett mikor Kristófot osztja.
Szerintem Pöszikénk repül.
A ma esti párok szerintem:
Szandra-Krisztián
Kriszta-Gábor, Levi
Niki-Ádám
Jenifer-Kristóf
Alíz-Szöszi
Ez alapján Levente megy ma haza. Az előzetesből is erre lehet következtetni. Főleg ahogy Ádám osztja Gábort hogy ez miért kellett mit ártott ő neked?
Szia!!! :)
Nem váltam "Ádám-rajongóvá"! ;) :D
Sziasztok!
Ez az írás igen lényegretörő és korrekt, fantasztikus megfogalmazással!!:-))
Amúgy én Mikmikuval értek egyet, amennyiben még nem vált Ádám rajongóvá! Nem nagyon tudom tolerálni azokat a megnyilvánulásait a "királynak", miszerint Ő a mindenható és csak az a jó amit Ő mond!! Ebből a szempontból tetszett Szandra húzása, szerintem jogos volt, hogy Ádám mögé állt. Amúgy az Ő viselkedése sem tetszik, félreértés ne essék, de jól taktikázott. Pillanatnyilag ez a Krisztián gyerek normálisnak tűnik, de még nem láttunk belőle annyit, hogy ezt biztosan állíthatnám. A legszörnyűbb szerintem ez a Szöszi, na hát attól feláll a nemlétező szőr is a hátamon!! Remélem ma ő távozik!!
Nem értem Gábort. Csak mert Jenni beszélget Kristóffal már teljesen le is írja a csajt..??Beszélgessen ő is Jennivel.. Ezt csak azért írtam, mert kb. innen indult Gabi, Kristóf és Ádám vitáj. És nem hiszi el, hogy Ádámék mellette vannak.. :S Lehet, hogy abban a szituban más sem hinné el, hiszen az ő sorsáról van szó.
Ha Krisztának van egy kis esze, szövetkezik Gabival.
Megdőlni látszik korábbi elképzelésem a párválasztással kapcsolatban :)
Krisztián sztem Q-hoz fog állni és a következő alkalommal 2 lábbal rúgja ki az édenből. Legalábbis remélem.
Helló Mindenkinek!!!
Te jó ég mennyit írtatok tegnap este óta!!
Na én is azt a tábort erősítem aki kitekerné Szandra nyakát!!!
+Ádám fan vagyok, én teljesen bírom ahogy szerveszkedik és osztja a lapokat!!
Nekem is olyan érzésem volt az előzetes alapján, hogy a Levente megy!! De én már tévedtem!!
A Gábor most jól bekavardt a szövetségükbe, de ő szerintem Kriszta párja lesz és lenyugodnak a kedélyek!
A Krisztiánt Ádámék szerintem maguk mellé tudják állítani és jövő héten röpül a Szandra!!!
Istenem ez a fazon nagyon tud írni :D
Érdemes elolvasni, piszok jóóóóóóóóó ;)