Dunaújvárosiak ide! (beszélgetés)
Hááát,valami olyasmi,de azért jobban odafigyelhetnének.
Mi még nem voltunk,de nem is hiszem,hogy megyünk.Vagy nem tudom...
Én azért ellátogattam a dunaújvárosi élményfürdőbe a télen, még a próbaüzem alatt (februárban) de nem voltam elájulva:(( Annyi a jó, hogy meleg a víz, mivel én utálom a hideg vizet, azért sem járok usziba.
Már akkor potyogtak le a mozaikkövek a lépcsőről, bár ezek csak kis hibák. Ez olyasmi, mint amikor egy új építésű háznál, kiesik a konektor a falból vagy lóg a kapcsoló... Nem?
Én már évek óta nem járok strandra, valahogy nem is vágyakozom. Mindig is félelemmel nézem azokat a nagy csúzdákat, örökké valami tragédia lebeg a szemem előtt, pedig még sosem történt velünk semmi ilyesmi. Viszont a tv, net, újságok gondoskodik róla, hogy értesüljünk dolgokról.
Ugyanígy érzek a vidámparkokkal kapcsolatban is:( Amikor leszakadt a körhinta...sosem tudni hol van elkopva egy alkatrész, vagy kirepedve esetleg a csúszda, mivel műanyag. Sajnos nem feltételezem, hogy tüzetesen átellenőrzik mindennap, mivel nagy meló, és idő!!! Ami a legnagyobb ellenség. És már csak a hibákból tanulnak a cégek, de akkor már késő.
Épp most 18-án terveztük, hogy elmegyünk az ifi szervezésében Ráckevére (ott is valami élményfürdő van, bár még nem hallottam onnan tragédiát) de valahogy mégsem vitt rá a lélek. Inkább elmentünk az Állatkerbe:) És milyen jól tettük:D Egy élmény volt a 7 évesnek főleg, de a 13 évesnek is:) Én pl. 11 éve voltam utoljára a Bp-i Állatkertben. Máshol (Veszprém, Pécs stb.) meg még egyáltalán nem jártam.
Tegnap néztem a híradót, bár biztosan benne lesz a mai Naplóban is. (ez kicsit off lesz: ilyenkor ha történik valami még a csapból is az folyik)
Azt nyilatkozta valami csaj (talán valami fürdő igazgató) hogy vállalják a felelősséget. Még szép. Bár majd rákenik valami "melósra" aki viszi a balhét:(( soha nem a főnökség szorul. Kirúgtak már főnököt valahonnan, amikor valami tragikus történt egy cégnél, mert én még ilyenről nem hallottam:o
ez eléggé részletes leírás, de nagyon érthető. Szörnyű, komolyan, egyszerűen nem térek észhez.
Mi lett volna, ha az én gyerekemmel történik???
Hiába adnak 20 milliós kártérítést, a gyerekét nem hozzák vissza:( Inkább megelőzni kellett volna a bajt, de akkor valamiért senki nem tett semmit. Egy ilyen strandon folyamatosnak kéne lennie az ellenőrzéseknek!!! Ilyenre hivatkoznak, hogy idő előtt elöregedett az anyag? Miről beszélnek? 2008. decemberben adták át, nagyon elöregedhetett fél év alatt!
Köszi aranyos vagy!
Már nagyon sok lehetőség felmerült, hogy attól függ merre találok valamit. Lehet, hogy költözök majd a városból. :(
Pesten számviteli szakra irattak be anyuék, az hiszem üzletemberképző akadémia néven fut.
Az a baj, hogy nem ide vagyok még állandó lakcímre lejelentkezve, és nem ide tartozok a munkanélküliben. Vagyis csak részben baj, mert mondjuk otthon nem kellett órákat bent lennem, hogy sorra kerüljek. Meg amennyien vannak ott nem tud mindenkinek munkát adni. A múltkor bementem megnézni a kifüggesztett állásokat, szinte csak férfiak számára voltak munkák, ők meg kevesebben vannak, akik keresnek.
Na majd csak lesz valahogy.
A szuperinfoból a héten vagy 5 számot felhivtam, de abból 3 fű alatt, vagy vállalkozóival alkalmaz, 1 szám átmenetileg ki van kapcsolva a forgalomból, 1-nek meg az volt a gondja, hogy én miért tiltom le a számom, mikor vadidegent hivok, meg, hogy én azt hogy is gondolom, meg hát ő igazából munka melletti másodállásra gondoltam a hirdetést. A hirdetés ennyi volt, hogy "kommunikativ, kreativ, vezetői beállitottságú munkatársakat keresek" Én a szuoerinfoban már csalódtam, semmi érdemleges munka nincs benne.
Én munkanélkülit is csak 26 000-t kaptam a teljes hónapra, mert összesen eddig volt fél év munkaviszonyom, és csak 3 hónapig kapom a pénzt. Szeptembertől már be vagyok iratkozva suliba, még mielőtt elmentem volna munkanélkülire előtte intéztem, 2 éves, és privát úton. Na meg fizetős sajna.
szia Vicuska!
Sajna én sem tudok semmit. Az öcsém barátnője valami olyasmit mesélt, hogy a munkanélkülinél ajánlottak fel valami olyasmit, hogy végezhet valami sulit és addig kapja a minimálbért. De a tanfolyamok nagyon férfias szakmák.... Ilyen írányban esetleg nem érdeklődtél? A munkanélküliben nem mondtak semmit se?
Sajnos én nem tudok segíteni. Csak olyan ismerőseim vannak, akik keresgélnek évek óta, de nem találnak:( Nem tudom mi lenne velem, ha nem lenne munkám, hiszen itt a család. Bár mi szerencsésnek mondhatjuk magunkat, mindketten dolgozunk.
böngészd a net-en a szuperinfo-t ott rengeteg hirdetés van, bár nem tudom milyen végzettsége(i)d van(nak). Mert ugyebár az sem mindegy.
Szvsz manapság álláshoz jutni csak ismerős útján lehet:(
Sziasztok csajok!
Nem tudtok valami munkát a városban. 2-3 héten belü kell valamit találnom, mert 10-én lejár a munkanélkülim. :(
Nekem az nem tetszett, hogy csak szinte új dolgokat vesz be. Azért mert kicsit használt, játszósnak, miért nem jó, vagy oviba váltásnak?
Tudjuk, hogy egy kis gyerkőc hogy össze tudja kenni a ruháját, naponta többször átöltözünk. Lenne egy kosár a boltban, ami csak ilyen, és abból lehetne válogatni, mint a turiban,
100-200 ft darabjáért olyan sok lenne?
Vagy én lennék rossz kereskedő:))
:)Leírod mi volt a baj?
Én most jöttem meg a nyaralásból tegnap,most olvasom vissza a történteket.
SZép jó reggelt!
1500-ért kölcsönöztünk az idén. Máshol elérik a gyermek jelmezek a 3500 ft-os árat is:(
Persze, attól, hogy az ember ismeri.... Régebben, úgy tudtam, kimosta kijavította a ruhákat és úgy árulta , nagyon odafigyelt Anita. De, ugye változhatnak az idők....
Jaj, nem úgy gondoltam ezt, lehet, hogy nem jól fogalmaztam:)
Én is jól ismerem a tulajt, együtt jártunk suliba, még barátkoztunk is anno:D
Nekem nagyon drágának tűnik:(( Bár én sem találok ott már ruhát a fiúknak, mert nagyok az ottani méretekhez. (140-esig vesz át, nekünk már a picim is 146-ost hord)
Jelmezeket azt nem is néztem, februárban lehet, hogy majd nekem is kéne, mennyiért lehet kölcsönözni? El is felejtettem.
Most csak 2 cipőt adtam be hozzá eladásra.