Dunaújvárosiak ide! (beszélgetés)
Úgy látom kry84 - próbálkozunk kettecskén - életbentartani ezt a fórumot:))
Jártam a Fanni bababiziben. Nincs túl jó véleményem, a többit priviben, akit érdekel írjon, szívesen válaszolok.
mondjuk az utóbbi hetekben csináltam gyümölcslevest (meggyből, citromkarikákkal) gyümölcsmártást főtt csirkével, grízzel.
paprikáskrumplit, tarhonyáshúst, rakott kelkáposztát, bablevest.
Hátha találsz valamit ezek közül:)
Viszont kéne újabb "olcsó és finom" ötlet:D
Csajok! ez a főzés téma kikészít:((
Mi a fenét főzzek, ami nem kerül sokba és mindenki megeszi??? Ja és nem pepecselős kaja:S
Más bajom nincs:DDDD
a múltkor (még télen) jártam az élményfürdőben, nagyon tetszett, mert sok a medence, és a gyerkőc ott jól elfoglalta magát.
Az usziba sajnos nem tudok mit kezdeni azzal az egy medencével, az is 270 cm:((
Nem tudom, ha valakinek nincs autója, akkor hová mehet kisgyerekkel strandolni.
A szabadstrandon egyébként kint is van a tábla, hogy fürödni tilos!
A kisfiam 7 éves, a nagy 13, de ő már szinte soha nem jön velünk. Bár legtöbbször mi is itthon vagyunk.
Igen, kotorják az alját a szabadstrandnak és aránylag tiszta is, bár senki nem fürdött:S
Én nem szeretem a vadvizeket, kivéve a Szelidi-tó, Balaton és Velencei-tó. Máshol még nem jártam.
Bár most vidéken vagyunk, így élvezzük a kertes ház előnyeit;)
Nem szoktátok nézni az M2-t? Mostanában (kb. jó egy hete vettem észre) este 21 órától olyan jó filmek vannak rajta, de mindennap! Teljesen meglepett, mivel a kereskedelmi csatornákat utálom (igénytelen műsorokkal próbálják szórakoztatni az embereket) így van, hogy 2-3 hónapig sem nézek tv-t.
sziasztok!
Mit szoktatok csinálni ilyenkor a gyerekekkel a városban? Strandolni jártok? Élményfürdőbe 800,- ft, usziba mennyi a belépő?
Kb. 1,5 hete lent jártunk kisfiammal a szabadstrandon, én nosztalgiáztam, ő meg élvezte az állatvilágot:) Olyan furcsa, kihalt volt az egész:( fotóztunk gyönyörű pillangót, szitakötőt, békát.
Akkor majd augusztusban megyünk:)
Hol dolgozol?Be lehet vinni magaddal?
Nem, dehogy, csak szólj melyik nap lenne:) Mi augusztusban leszünk itthon, akkor bezár az ovi.
Nem tudom hogy oldom meg az egész hónapot, mert dolgoznom is kell. Max. néha beviszem magammal:S
Örülök neki:)
Az én lányom már május vége óta nem jár oviba.De lehet,hogy már írtam.Ha nem lesz sűrű program mostanában,akkor elmegyünk hozzátok,ahogy ígértem.Vagy már tárgytalan?
Köszönöm kérdésed, jól:) Tünetmentes.
Csak az ovit nem nagyon kedveli változatlanul. Bár azért el van. Délután jókat játszunk, megyünk "csavarogni" (séta, játszótér) mindig találkozunk gyerekes ismerősökkel, kutyásokkal, gyorsan elmegy a nap.
Szia!Jó volt,csak az idő volt rossz:((
Majd megnézem,mert jövőhónapban is utazunk és addigra meg kell csináltatni.Egyet én is tudok,a Vigadó környékén,csak az nem biztos,hogy megvan még.
Hogy van a kisfiad?
Szia!
Milyen utad/tok volt?
A Kossuth L. u. piac felőli oldalán van zipzárjavító (ha jól emlékszem Torontáliné)
Én mindig oda viszem.
Jajj,de örülök nektek!:))
Holnap elutazok,majd csak hétfőn leszek,de akkor is este érek haza:(
Addig is vigyázzatok magatokra!
Nagyon klassz lett a lelet:) gyönyörű az EEG-je. Ismét elhagyunk egy gyógyszert. 1 hónap múlva kell megint mennünk, ha nincs gond.
sajnos az oviba már nincsenek foglalkozások, így valami külső segítséget kell igénybe vennem (családsegítőbe megérdeklődöm vagy a nevelési tanácsadóba) mivel szeptemberben megy suliba, de szüksége lenne addig is fejlesztésre a doktornő szerint. Pestre kéne akkor hetente járni, de nem akarom, 4 órát kéne érte utazni, hogy 1 órácskát foglalkozzanak vele. Igaz, hogy TB-re megy, de nem érzem, hogy problémás a gyerkőcöm. Ha szakember jól le tudja kötni, nem lesz vele baj
Azt tudjuk, hogy mi a baja: abcence (abszensz) epilepszia - kisrohamos (rengeteg fajtája van az epinek)
De ezen kívül semmit nem tudunk, tudnak. Pl. Mitől jött elő (mivel nem veleszületett)?
Miért most?
Mikor fog meggyógyulni?
Mindenhol sötét foltok vannak a témában. az orvosok is csak tapogatóznak, próbálkoznak, kinek milyen gyógyszer válik be, azon kísérleteznek.
Most május 22. óta tünetmentes ismét:))
Bíztatnak, hogy kinőheti, és bízom is benne:)
A Budai Gyermekkórházba járunk.
Annyira le van lassulva az utóbbi időben a net vagy a gépem:o hogy elment a kedvem a netezéstől:( Inkább tegnap is filmeket néztem. Azért néha be-bekukkantok.
Szép vasárnapot! Nagyon szép idő van/lesz:)