Főoldal » Fórumok » Egyéb témák » Dunaújvárosiak ide! fórum

Dunaújvárosiak ide! (beszélgetés)

❮❮ ... 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 ... ❯❯
788. Icus (válaszként erre: 783. - Kry84)
2009. szept. 8. 08:32
A kelt tészták elkészítéséhez kell egy bizonyos "aura":) Na ez nekem van:) Az anyukám sosem tudott a lángoson kivűl más kelt tésztát elkészíteni, egyszerűen nem sikerült neki. Ekkor mondta a szomszéd néni, az aura dolgot:)
787. Icus (válaszként erre: 782. - Mama_gold)
2009. szept. 8. 08:30
Nemvagyok egy házi és konyhatündér :) Már mondtam :) De, amikor kedvem van!! Na akkor alkotok:) Igazából olyan házatszeretnék ahol a konyha egy légtérben van az ebédlővel, nappalival:) Sokkal könnyebb olyankor tevékenykedni, amikor a család ott "lélegzik" körülöttem, mint amikor egyedül vagyok a luk konyhában:( Egész délelött egyedül kinn izzadok a fiúk pedig félóra alatt mindent felfalnak:)
2009. szept. 7. 22:39
Én kelt tésztát szeretek a legjobban csinálni. Totál egyszerű, és amig megkel a tészta, addig el tudom takaritani a romokat. Mondjuk én mindent szívesen sütök, nagyon szeretek sütni, és bármit megcsinálok. Húsvétra sütöttem anyuéknak fonott kalácsot, nagyon finom lett, és jól is nézett ki. Sőt én csinálok olyat, hogy "hirtelen felindulásból" fánkot, vagy buktát sütök.
785. kry84 (válaszként erre: 784. - Mama_gold)
2009. szept. 7. 22:02

Én kalácsot csináltam,de amikor kivettem,ugyanolyan volt,mint amikor beraktam...inkább nem pazarlok ilyenre,mikor vannak egyszerű finom receptek is:)

Ja,meg pogácsát tudok sütni,de azt se sűrűn csinálok.

784. mama_gold (válaszként erre: 783. - Kry84)
2009. szept. 7. 22:01

1x csináltam buktát, azt segítséggel, akkor sikerült, de azóta sem próbáltam.

Inkább csinálok egy kuglófot:)

783. kry84 (válaszként erre: 782. - Mama_gold)
2009. szept. 7. 21:57
Leginkább én is kevert tésztákat csinálok,mert a kelesztéssel gondom van:(
782. mama_gold (válaszként erre: 779. - Icus)
2009. szept. 7. 21:54

nagyon pro cukrász vagy:D

Én nagyon ritkán sütök, nem is nagyon tudok inkább csak kevert tésztákat, keltet egyáltalán. Bár muffint már csináltam (van is egy jó receptem) de nem vagyok oda érte:S

Most megyek lassan hív az ágyikó, kicsikém már szunyál 1 órája:)) olyan boldogság ez nekem!

Icus: köszi, hogy írtál:) majd válaszolok ám.

781. kry84 (válaszként erre: 779. - Icus)
2009. szept. 7. 18:24
Köszönöm szépen neked is:)Majd körbenézek,mert ha nem muszáj nem veszem meg a drágát.:)
780. Icus (válaszként erre: 776. - Ani001)
2009. szept. 7. 17:03
Így van! n is étcsokit veszek és vagy durva reszelőn reszelem le, vagy csak egyszerűen durvára darabolom. A finom sajtreszelővel az a baj, hogy elolvad a csoki, már keverés közben:(
779. Icus (válaszként erre: 773. - Kry84)
2009. szept. 7. 17:01
NAgyon körbe kell nézni, mert az ár változó! Interspart, Tescot nem ajánlom, mert nagyon drága:( Én legutoljára a KIK-ben vettem. A kolléganőm, vagy a ROSSMANBAN, vagy a DM-ben veszi. Az ár 2-20!!FT/db-ig is váltakozhat:(
778. Icus (válaszként erre: 772. - Mama_gold)
2009. szept. 7. 16:59
Nekünk kispárnánk van a suliba:) Ebéd után egy kicsit ledölnek a padra a gyerekek:) Van aki el is alszik. Bár, hogy már harmadikosok, most már nem igénylik a délutáni alvást:)
777. kry84 (válaszként erre: 776. - Ani001)
2009. szept. 6. 14:59
Köszönöm szépen:)
776. ani001 (válaszként erre: 773. - Kry84)
2009. szept. 6. 14:54

Szia!

Rossmann-ban talán 199 ft, ott a legolcsóbb. És nem is gagyi minőség:)Csoki darabkához a legegyszerűbb, ha te darabolod össze a táblás csokit. Finom is, és olcsóbb is:)

775. kry84 (válaszként erre: 774. - Vicuska013)
2009. szept. 6. 14:40
Szia,köszi!És azt nem tudod,hogy hány darab és mennyi?
774. vicuska013 (válaszként erre: 773. - Kry84)
2009. szept. 6. 14:34

Szia!

Én láttam az Intersparban olyan papirt,mondjuk nem mondom, hogy olcsó. A Tescoban nem tudom van-e, de lehet, hogy ott is találsz. De az ISP az tuti.

773. kry84
2009. szept. 6. 13:44
Sziasztok!Nem tudjátok,hogy itt a városban hol lehet kapni muffinhoz olyan papírt,amibe beletöltjük?Meg olyan csokidarabkát,ami bele kell?
772. mama_gold (válaszként erre: 771. - Icus)
2009. szept. 6. 11:36

Én nagyon bírom a koncerteket, csak hát ugye mióta a gyerekek meg vannak, ritkán jutok el. Max. valami eseményre ha meghívnak valakit, talán tavaly a vasasnapon volt Fenyő Miki:))

Színházat imádom, régen oda is sokat jártam, mára már az sem elérhető (anyagi okai vannak természetesen)

A számítógép nem befolyásolja az epijét, mert ő nem nagyrohamos. A doktornő is azt mondta lehet neki gépezni, de ugye nem éjszakába nyúlóan:))

Most hogy sulis lett, talán már apa is komolyabban veszi az esti fekvést, de Bálintom is fáradékonyabb, tegnap már fél 10 körül ment feküdni magától:))

Az iskolában is elbóbiskolt a napközibe, még a nyál is kifolyt a szájából, mesélte a tanárnéni:D

Direkt van bent nekik egy ágyikó, mert volt olyan másodikos diákja, aki rendszeresen elaludt délutánonként. Szóval nagyon emberbaráti az iskola.

771. Icus (válaszként erre: 768. - Mama_gold)
2009. szept. 4. 18:45

Én még nem voltaM ILYEN KONCERTEKEN. Néha elmegyünk az Urammal színházba, de csak vígjátékokra, mert én azt szeretem:) De, az idén nem is voltuk, mert nam találtam olyat ami tetszene:(

Ien nálunk én vagyok a szigor! A férjemre is rászólok, ha engedékenyebb. De, a lefekvés kérdésében egyetértünk. Tök mindegy, hogy feltud kelni vagy sem akkor is 9kor alvás. Mert hosszútávon fáradt lesz és nem tud figyelni a suliba. A 18 éves fiam is tudomásul veszi és ehhez tartja magát. Hétvégén mehet a gépezés, de hétköznap nem.

Neked a kicsifiadnak nem is jó a villódzó fény! Neked nagyon észen kell lenned!

770. kry84 (válaszként erre: 769. - Icus)
2009. szept. 4. 18:36
Persze,rajtunk kívül gondoltam,hogy nem jár ide senki.:)
769. Icus (válaszként erre: 767. - Kry84)
2009. szept. 4. 18:33

A kutyán kivül azért mi itt vagyunk:)

De tényleg döbbenetes, hogy ebben a városban semmi sincs!:(

768. mama_gold (válaszként erre: 766. - Icus)
2009. szept. 4. 17:52

Te vagy a lefekvésnél a főnök? Mert nálunk sajnos nem működik:(( Én hozok egy döntést, férjem állandóan megvétózza. mindig azt hangoztatja, hogy nem követem a fokozatosság elvét. Nem lehet, csak úgy megvonni tőle.

Miért megvonás, ha egy nap nem játszhat, mert nem úgy viselkedett??? Meg ugye nem volt nagy wc-n. Én olyankor is addig nem engedem oda, míg nem produkál valamit.

Újvárosba 21-ig gépezhet, de úgy, hogy előtte már fürdés, vacsi meg van.

Férjem szerintem túl engedékeny. A nagyfiam is 23-ig fent lehet. Azt mondja, hogy miért ne, ha reggel fel tud kelni?

Én meg azt vallom,hogy fáradt, ingerlékeny lesz, nem tud úgy odafigyelni.

A lényeg, hogy nem értünk egyet. pedig ezek főkérdések.

Most 31-én volt koncert záró a Bartók mögött, sajnos nem tudtam bemenni:(( Pedig nagyon szívesen meghallgattam volna a Csík zenekart!

Most lesz a Dal napja is talán jövőhéten

Ilyesmit nem szerettek?

De tény, hogy nem sok érdekes program van.

Én pl. imádom a táncházat, az is csak pár hónapig van egy évben.

767. kry84
2009. szept. 4. 16:55

Sziasztok!Látom Icus nehezményezed,hogy a kutya se jár ide...igazad van,olyan a fórum,mint a város:(

Mostanában ahogy látom,csak mi hárman járunk ide,de én sem nagyon tudok mit írni.Ebben a városban sosincs semmi,ha meg éppen van,akkor biztos közbe jön valami,hogy ne tudjunk elmenni.

766. Icus (válaszként erre: 765. - Mama_gold)
2009. szept. 4. 13:39

Ment privi:)

Szóval 60ezres város!:) De,nincs egy normális program, nincs egy normális lehetőség....Itt csak műszak váltáskor van élet:(

A suli miatt nállunk is 9-kor alvás van.A Döme csak 8.-ig gépezhet. Nem is tetszik neki. Mondtam jővő héttől, pedig nincs is játékk hét közben:( Na ezen aztán teljes kiakadás van:( Reggel ugye mi korán kelünk én félhétkor viszem suliba, hogy 7-re még beérjek. Most pedzegeti had legyen egyedüljárós reggel is ne csak délután ( Iskola otthonos 8-16-ig van suli). De reggel nem merjük az apjával engedni, mert eltévézne aztán nem menne suliba:(

Mondtam neki, ha Vecsére leköltözünk, akkor még korábban kell kellnie. Erre azt mondja: Nem baj:)

Vagy mondom, járhatsz a vecsei suliba is bicajjal:) Erre a válasz: Én ugyan nem, akkor inkább mindennap áttekerek a hídon és bicajjal járok suliba:) Tehát ez már biztos a városi sulit nem akarja elhagyni:)

2009. szept. 4. 13:27

Én mióta megkezdődött az iskola a picinek is, alig jövök, inkább nem ülök a géphez, hogy ő se tegye:( 21-kor már fekvés:)

Majd hétvégén bepótolok.

Hát igen, 60ezres városhozképest elég csekély a jelenlét. Vagy csak olvasgatnak és jókat röhögnek rajtunk, de nem szólnak hozzá:DD

764. Icus
2009. szept. 4. 13:09
Helo Lányok !! Hol vagytok?:)
763. Icus
2009. szept. 4. 08:32
Szép jó reggelt!! Nem vagyunk valami sokan!!! Mi is állandóan privizünk:) Na akkor minek ez a fórum? Olyan mint Dunaújváros:( Lapos:(
762. kry84 (válaszként erre: 761. - Mama_gold)
2009. szept. 3. 10:52
Lehet,hogy nekünk lesz,mert az uram dvd mániás.Ha lesz akkor szólok.Írtam privit.
761. mama_gold (válaszként erre: 760. - Kry84)
2009. szept. 3. 10:16

cd vagy dvd tárolására kellene:))

a többi privibe megy.

760. kry84 (válaszként erre: 758. - Mama_gold)
2009. szept. 2. 11:27

Hogy hívják?Lehet hogy ismeri a férjem:)

Milyen üres hengerre gondolsz?

2009. szept. 1. 20:56

lányok, üres hengert nem tudjátok honnan lehetne szerezni?

Van, aki esetleg kidobja???

❮❮ ... 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 ... ❯❯

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook