Diéta és torna 2011. augusztus 1-től (beszélgetés)
Előbbit a koktélra értettem:o)
Én meg fogalmam sincs, mit is ennék. Délutánra csak kitalálom, mit főzzek.
Viszont ma mostmár tényleg felsőtestet akarok edznei picit, a múltkor már tök állat volt a karom. Most meg csak a bevásárlószatyroktól izmosodom max. Tnap szép lett volna, ha betojik a lift, 2 db tizenkilós szatyival a 6.-ra.Volt már olyan, az aztán a költségtakarékos kardió:o)
Én 11 óra után szoktam vacsizni, igaz éjjelig fent vagyok. Viszont, ha éjfélkor edzek akkor is iszok egy fehérjeturmixot, amit én készítek. Így könnyebben beépül az izomba a protein.
Én amúgy sokszor eszek keveset.... Na jó.... ma szilvás gombóc lesz az ebéd. Szóval sokszor eszek majd sokat :)
Jjajj,de jó:o) Ez tetszik, végre valaki!
Általában azt mondják, hogy 6 után ne együnk. Hát, erre én képtelen vagyok. Akkor fölkelek éjszaka arra, hogy korog a gyomrom.
Tnap munka után elvégeztem a dolgaimat, főzés, tak, stb, aztán nekiálltam még a film előtt. Volt ugra-bugra (fáj is a vádlim) has, csípő, popsi.
Baucsek Norbi aszongya' : " edzés előtt 2 órával nem árt nem enni és utána 2 órával szintén nem árt nem enni, ezért a vacsorát akár ki is hagyhatjuk" Na, ez nem működött:o)
Szép napocskát mindenkinek!
Lányok Próbálok jönni holnap,és aktívabb lenni,de ma is gondom van az aprónéppel!
Üdv az újaknak!Pocaklakóra,kiskölökre vigyázni,és Tornára fel!Pusszancs!
További ajánlott fórumok:
- 2009. augusztus 31-től fogyjunk együtt!
- Augusztus 24-től 90 napos diéta
- Ti sem vihetitek óvodás gyereketeket június 1-től augusztus 31-ig óvodába csak azért, mert GYES-en vagytok kistesóval?
- Hétfőtől, Augusztus 31-től fogyi: utolsó pár kilótól való megszabadulás
- Szerintetek mennyit fogyhat az ember ezzel a módszerrel augusztus végéig? Semmi divat diéta!
- Ha július 1-től táppénzre megyek, veszélyeztetett terhesként és megigénylem a táppénzt, akkor azt augusztusban megkapom?