Diéta és torna 2011. augusztus 1-től (beszélgetés)
Szia!
Mennyit szeretnél fogyni?
Szia Ivett!
Együtt könnyebbe lesz. Mennyit szeretnél fogyni? Mi a kiindulási súlyod, hány cm vagy?
Milyen munkát végzel? Ha főtt ételt nem is tudsz magaddal vinni, de talán valami salátát igen vagy gyümölcssalit. Vihetsz magaddal esetleg teljes kiörlésű zsemlét bele egy szelet csirkemellsonkát és zöldségeket (akár sárgarépát is), sajtot.
Amikor én gyárba voltam 8-12 órába, akkor mindig vittem magammal 3 szendvicset. Benne: saláta (amikor volt), reszelt sárgarépa, csirkemell sonka, paprika, paradicsom... néha tojás is, mert ott volt hűtő.
Ha a pároddal jól esik a vacsora ne érezd bűnnek. Egyél csak keveset. Előtte és utána is igyál így előbb érzed a jóllakottságot. Van, hogy az ember hiába él együtt a párjával, de vacsora közben tudnak megbeszélni bizonyos dolgokat. Kicsivel utána, ha úgy érzed tornázhatsz is, olyat, ami nem keveri fel a gyomrod.
Sziasztok!
Nekem az étrendemen kell változtatni, mert én egész nap nem eszek szinte semmit, max.1-2 joghurtot,vagy 1 szelet csokit és vacsorára (ez van, hogy este 8-9 óra) akkor szoktam enni rendes kaját...:s szóval ez így nagyon nem jó.
Mozogni mozgok, hétfőnként aerobicra járok, hétközben gyógytornázok + munkakutyázom (van két 30-35 kg-s kutyám, velük rendszeres foglalkozok, irtó pörgösek, tele vannak energiával).
Nem tudom, hogy az étrendemen hogy változtassak és miket egyek..sajnos munkahelyemen nem tudok főtt kaját enni, és az egész nap rohanós. Este meg hazaér a férjem és akkor olyan jól esik leülni és közösen megvacsorázni..
Üdv az újaknak.
Hát ééén. Én nem tornáztam. Liza korán kelt és 10-kor visszaaltattam, majd csatlakoztam hozzá, Most ébredtünk fel. :)
Lassan majd nekiállok valamit edzeni, mert nagyon, de nagyon lusta vagyok ma. Lehet az idő teszi vagy nem tudom.
Torta? Hm.... Nálam csak a joghurtos, a puncs jöhet szóba, na meg a gyümölcs. A többire rá sem nézek.
Viszont anyu most dobott be 9 szem tejkaramellát. A kis szemét. Na azt kezdtem el enni :S
Úgy látom nekem az evés nem fog változni. :S
Tudtad, hogy a torta pl. csak psychológiailag vonzó? A kinézete miatt. Múltkor olvastam valahol. A randa tortákat elég kevesen szeretik.
7végén dorbézolsz, aztán majd jól megírod,mit tornáztál utána!
persze, gyere csak:)
Sztem nem vagy (mostmár biztos nem!) egyedül, úgyhogy támogatunk ezerrel! :)
Szia!
Rám az utóbbi pár hónapban szaladt fel ez az 5 kg, és nagyon zavar, úgyhogy szeretném megállítani ezt a folyamatot, vagyis visszafordítani :))
Én 60 kg vagyok, és 55-56 voltam eddig, úgyhogy csak azt szeretném visszanyerni.
hello! és te mennyiről indulsz?
Lányok is itt szoktak lenni, de úgy látszik mindegyik elment edzeni:o)
sziasztok!
Én is szeretnék csatlakozni, én 5 kg -tól szeretnék megszabadulni minél előbb..
hello! üdv a klubban.
mennyiről indulsz?
További ajánlott fórumok:
- 2009. augusztus 31-től fogyjunk együtt!
- Augusztus 24-től 90 napos diéta
- Ti sem vihetitek óvodás gyereketeket június 1-től augusztus 31-ig óvodába csak azért, mert GYES-en vagytok kistesóval?
- Hétfőtől, Augusztus 31-től fogyi: utolsó pár kilótól való megszabadulás
- Szerintetek mennyit fogyhat az ember ezzel a módszerrel augusztus végéig? Semmi divat diéta!
- Ha július 1-től táppénzre megyek, veszélyeztetett terhesként és megigénylem a táppénzt, akkor azt augusztusban megkapom?