Diéta és torna 2011. augusztus 1-től (beszélgetés)
Puding:D tejföl:D kefír:D
reggelire joghurttal szoktam enni, de nem akarok többször enni joghurtot... mással meg nem tudom elképzelni.
Akkor rakd bele valamibe, úgy pláne nem gáz, de én önmagában is lenyelem:D
érdekes, én nagyon nem tudok megbarátkozni vele! összetapad a számban és blleee... ma okés volt a déli adag, este lehet túl nagyot akartam nyelni
Jaj, nem olyan szörnyű az a búzakorpa:D nekem semmi bajom vele:D
hát a hunyadi az naggyon brutál... az íze iszonyat, de tényleg hatásos... elsőre nehéz lehúzni... de a búzakorpa se marad el sokkal mögötte XD
Jaj, azt én is hallottam már, bár még nem próbáltam:D meg a langyos citromos víz..meg a szűztea:D
Köszike..... beszerzek egyet és kiprószálom :)
hát de ha semmi nem használ neki!
meg a hunyadi vizet is ajánlom, nekem az nagyon gyorsan hat és alapos. fél litert lehúzni, biztos futás 1-2 óra múlva, Sopianae, próbáld ki
Jesszus, az rengeteg:D én egy fél teától is szaladtam másnap egész nap:D
hát azt írja szükség esetnén napi 3x alkalmazd, pl 2 tea, egy kapszula
hát én minden jót összeeszek,ezért kell futom... búzakorpa mixelve a mályvatea készítményekkel eléggé brutkó :D meg persze a joghurt...
Nekem szombat óta olyan rossz a hasam, biztos, mert akkor sokat ettem, de azóta minden reggel szaladni kell, pedig csokit sem eszek, és nekem attól szokott fájni, meg a cukorkáktól, de mostanában nem eszek ilyeneket. Szombaton voltunk felköszönteni unokatesómat és vettünk neki csokit is, és én azt a fajtát szeretem és vettem magamnak is, és nem kellett, apa is, anya is, barátom is evett belőle, én meg csak alig ettem belőle. :D
Sziasztok!
Nekem elég húzós napjaim vannak. Ma kick boxoztam, illetve hasazok még majd és tárogatok.
Szombaton falunapra megyünk. Enni nem fogok sokat, maximum viszek magammal 1 csomag puffasztott rizst, aztán csókolom... Reggeltől estig ott leszünk. Maximum majd csak este tornázok majd, ha lesz hozzá energiám.
Súlyt még mindig nem mértem, de max, ha 1kg lement.
Én miért nem futok semmitől sem a wc-re?? Már 4 napja nem voltam. Pedig ittam langyos citromos vizet is. Ettem barackot langyos tejjel....
gratula! :) remélem nem sokára én is jó hírrel szolgálhatok
Sziasztok!
Tegnap anyukámmal voltam vásárolni, és nagyon elfáradtam, ezért nem volt torna tegnap, egész délután majdnem elaludtam.
sziasztok,megjöttem,jósokat visszaszedtem egy hét alatt a nyaraláson,elég durva, nahmindegykezdemujra:D
már elfogyott a borsóm XD
jó hírek. 68.1 XD mondjuk reggel hazafutás volt, a mályva megtette hatását. de nekem kb így hat a szűztea is.
Köszi, neked is:D vigyázz a wasabis borsóval:DD jóéjt.
most megyek aludni :) szia holnap, nassolásmentes szép napot :D
áh :D nemtudom. majd kinőjük ezt is egyszer.
:DDDD az se rossz:DD szerinted akkor ezzel forduljak orvoshoz?:DD
jesszus... ez olyan mint a bizti őr kávémániás nálunk, lehuzta a beléptető kártyáját a kávégépnél és várta a kávét XDD
kolbászos rántotta, te jó ég..én azért biztos belenyalintottam volna:DDDDD
De tényleg totál belebuzultam..tegnap mielőtt betestápolóztam a lábam, megnéztem, h mennyi kcal van benne..ez a vég:DDDD
te már nagyon át vagy állva látom. mondjul én ma örömmel tituláltam hogy nem csorgott a nyálam a kolbászos rántotta maradékjára
:DD igen, és ezt persze este..:D jézus, belegondolni is rossz:D
jajj ne is mondd, van egy rockkocsma ahol valami 150 a zsírosdeszka lilahagymával XD sörrel a legjobb
További ajánlott fórumok: