Diéta és torna 2011. augusztus 1-től (beszélgetés)
Akivel Balcsira megyünk este vele nem lesz semmi. Ezt megbeszéltük és csak, mint barátok megyünk le sétálni.
Egész véletlenül ismertem meg badún. Ráírtam, h jó a mocija És hogy nincs e kedve a csapatunkhoz szegődni... Ahhoz képest éjjel kettőig beszélünk, ma is óránként írja az sms-t meló közben és szeretné mire elkészül a háza megismernénk egymást annyira, hogy odaköltözzünk hozzá. Na de én már nem hiszek a hercegnős mesékbe.
azt meg le kő sz@rni...
ígérgetni mindenki tud.
szeretjük a hondát:o)
és most mi van? az storno és van 2 új jelölt...?
annnyám, próbállak követni:o)
Jajjj hát ezzel csak talizok...
Bicós? Ígéretek földje. Elvileg ma találkoztunk volna, de nem ért rá Keveset beszélgetünk és nagyon ecsetelgeti, hogy a haverjának tetszek...:S
Köv héten találkozok egy zalaegerszegi mozdonyvezetővel. Vele el tudnám képzelni az életem. Majd csak lesz valakim...
Én már éhes vagyok, de nem eszek csak iszok. majd hatkor eszek puffasztott rizst és banán turmixot.
Séta az nekem megvolt kb 4-5km a fodrászhoz gyerekkel a kezembe. A babakocsit eladtuk és mivel sok a kutya és egyéb állat, amiknél meg kellene állnunk így kézbe vittem a 10kg-t + bokasúly.
Ma még vacsi után megyünk sétálni, mert találkám van egy kaposvári sráccal és lehet megyünk Balcsi partra sétálni.
Hát szeretem, mert lefoglal, de nem muszály. Senki nem kényszerít. Szeretnék jó alakot, vagyis természetes melleket, amihez fekvőtámasz kell és tárogatás.
ha már izmos mellem lesz (sokára) és hasam, akkor a többi izmom is fejleszteni kellene.
jajj hazaértem.... nemsoká megyek pecázni, kb 5 kor...
a mai kajám nem volt tól sok, egy joghurt korpával, 1 kávé, 3 korpovit keksz, ebédre kinaiban vettem zöldségeket és tofut, de csak a felét tudtam megenni. szrintem ma már csak max kekszet fogok enni
Sziasztok
Én omlettet Lizivel:
2 tojás, só, bors, oregáno, liszt, tej, paprika, paradicsom, hagyma, feta sajt a tetejére...
Szia:D
Mi volt a reggeli?:D
hááát, azt mondják, akkor jó,amikor már nincs, valaki meg azt, jó, ha van...
A múltkorinál éreztem ,mennyi mindent mozgat a bicaj, mikor előtte intenzív popsi,comb volt.
Kivi leszek a 7fői mérlegelésre, de cm-ben egyre jobb (érzésem szt)
Jó reggelt lányok!:o)
Képzeljétek, izomláznak semmi jele. Pedig tekertem ám, lelkiismeretesen:o)
További ajánlott fórumok:
- 2009. augusztus 31-től fogyjunk együtt!
- Augusztus 24-től 90 napos diéta
- Ti sem vihetitek óvodás gyereketeket június 1-től augusztus 31-ig óvodába csak azért, mert GYES-en vagytok kistesóval?
- Hétfőtől, Augusztus 31-től fogyi: utolsó pár kilótól való megszabadulás
- Szerintetek mennyit fogyhat az ember ezzel a módszerrel augusztus végéig? Semmi divat diéta!
- Ha július 1-től táppénzre megyek, veszélyeztetett terhesként és megigénylem a táppénzt, akkor azt augusztusban megkapom?