Főoldal » Fórumok » Szépség & Egészség fórumok » Champix, a segítő!! fórum

Champix, a segítő!! (beszélgetés)

2010. márc. 1. 08:48
Ha én erre még 6 kilót ráhízok, sírva is fakadok! :)
2010. márc. 1. 08:36

Rákerestem erre a hízás dologra, egész bíztató amit ír:

"Nem kényszerképzet! Aki abbahagyja a dohányzást, hízik. Nem is keveset, mert a nikotin már nem hat étvágyfékezőként és anyagcsere-serkentőként. A nők átlagosan 8,6, míg a férfiak 7,7 kg-t híznak. Ennek ellenére a dohányzásról való leszokással párhuzamosan nem kell szigorú diétába kezdeni. A kétfrontos harcot nem lehet megnyerni! Ehelyett érdemes a következőkre figyelni:

Kontrollálva kell enni! Érdemes átállni a szétválasztó étrendre. Előnye, hogy nincs éhségérzet, és mégis karcsúsító ételeket tartalmaz. Nassoláshoz pedig gyümölcsdarabkákat, cukormentes bonbont, rágógumit kell rágni.

Többet kell mozogni! Sportoljon sokat, egy jó kis biciklitúra, hosszú séta vagy úszás, kiadós szaunázás nemcsak a közérzetet javítja, de a kalóriák számát is csökkenti, s eltereli a figyelmet a dohányzásról.

Fontos! Az anyagcsere 3-6 hónap múlva újra beáll, s ekkortól már nem kell tartani a súlygyarapodástól."

Mondjuk ha 6 hónap akkor lemondom a medencés bulit! :)))))

2010. febr. 28. 22:48

Igen én így már 2. napja nem gyújtottam rá, és hétfő a kijelölt napom, tehát holnap még lehetne, igaz már cigim sincs, de lehet holnap még rágyújtok, majd beszámolok :) Hát nemsemmi, Te is rendesen rajta voltál a cigin. Ami engem illet, én akkor éreztem leginkább a függőséget, amikor megpróbáltam leszokni. Volt, hogy megpróbáltam azt, hogy napicsak pár szálat szívok, azzal nem lett volna semmi bajom, de az nekem nem ment soha. Volt, hogy egymás után több szálat is el tudtam szívni. És az volt a legrosszabb, hogy akkor is képes voltam szívni, amikor nem eset jól, volt, hogy öklendeztem tőle. Arra hamar rájöttem, hogy önerőből nem megy, ezért segítség után néztem.Használtam a kudzu tablettát, nem vezetett sikerre. Ugyanígy nem vezetett sikerre egy másik bogyó, az is gyógynövényes volt, gyógyszertárban lehet kapni, sárga, átlátszó, kinint, mentol valeriánát és eukaliptusz olajat tartalmaz :) Ezek a bogyók nekem nem voltak hatásos segítségek, ugyanúgy gyötört mellettük a nikotinhiány, és volt, hogy pszichikailag meg tudtam voltam állni, hogy ne gyújtsak rá, de olyan erős volt a nikotinhiány, hogy rágyújtottam, emlékszem, kb. 10.napon vagy kicsit később ezeknél a próbálkozásoknál. Ezután gondoltam a nikotinpótlás elvén működő segítségekre. Kezdtem a rágóval, ezzel szerintem azért nem tudtam lejönni a nikotinról, mert rendszeresen bevittem vele a szervezetembe. És emellett ugyanúgy jött a nikotinvágy, mint amikor dohányzás után a vágy a következő szálra, én ennek megfelelően egyre több rágót rágtam...Pedig a rágók számának csökkennie kellett volna, nálam meg egyre több kellett, ijesztő volt, és rádöbbentett,mennyire nikotinfüggő vagyok. Szóval a rágó sem vált be. Újra cigiztem, ha már nem tudtam a nikotintól szabadulni. Később megpróbáltam a tapaszt, az majdnem bevált. Az azért jobb szerintem,mert az folyamatosan adja nikotint, tehát nem csökken a nikotin szint egy bizonyos fok alá a szervezetedben, így ki tudod küszöbölni a hirtelen rád törő vágyat. Kb. másfál vagy két hónapig tapaszoztam, és már majdnem sikersztorinak éreztem,egész jól alakult, folyamatosan csökkentettem az erősséget, és végül elhagytam,tehát a három hónapot nem csináltam végig. Lehet itt rontottam el. Mert egy baromi stresszes napon kb. 2 hónap füstmentesség után rágyújtottam, mondván csak egy szálat, és csak a nehéz napra. Hát utána ugyanúgy cigiztem, mintha egy napra sem hagytam volna abba... Ez decemberben volt, azóta cigiztem, nem is tudtam, mit tegyek, annyira nem segített semmi (ezt tudtam korábbi kísérleteimből), és tudtam, hogy magamtól nem megy. A CH-ról olvastam, de azt drasztikusnak éreztem korábban, meg macerásnak, hogy vény nélkül nem kapható, meg hát drágának is. És véletlenül úgy alakult, hogy egy kedves orvos ismerősömtől kaptam egy termékmintát, és ha már szerencsés módon hozzájutottam, gondoltam az a minimum, hogy megpróbáltam. Meg én is foglalkoztam már vele gondolatban, csak a megvalósításig nem jutottam el. És így kezdtem el szedni. Mellékhatások nálam sajna ezidáig erősek az 1 mg-nál, a hányinger és a gyengeségérzet nálam órákig fennál. Ma reggel 1mg-osat vettem be, és jött a rosszullét, este ma csak fél mg-osat, ezzel jól vagyok, de lehet elalvás előtt beveszem a másik felet, jó lenne valahogy kibírni, hoyg szedjem a kétszer 1 mg-ot. Gondolom, az a leghatásosabb, meg az alapján is azt gondolom, amit Te is írtál.

De teljes bizonyossággal mondhatom, hogy minden eddigi átalam próbáltnál hatásosabb a CH. Nekem pár nap uán már szó szerint nem esett jól a cigi, ezért is nem gyújtottam rá, hiába volt még "távol" a kijelölt napom. Volt, hogy beugrott, hogy rá kéne gyújtanom, de akkor meg az jutott eszembe, hogy mennyire rosszul estek az utoló szálak,és inkább nem gyújtottam rá. Nálam annyira hatott már az első napon, hogy 3-4 szálat szívtam a napi 15-20 helyett. Meg olyan volt, hogy nem éreztem semmit miközben szívtam, eltűnt az örömérzet, csak a büdös szaga maradt, meg a füst, és az meg önmagában rosszul esett. És erről jut eszembe, hogy anno a gyógynövényes cigi is szerepelt a próbálkozásaim között, és kb. annáléreztem ugyanezt, mert az ugye nikotinmentes. Annyira nem ad az se örömérzetet, hogy csak szívod, és közben elképesztő büdödnek találod, és feleslegesnek az egészet. Mintha mindegy lenne, hogy szívod-e vagy sem, és akkor inkább már nem kell, mert annyira büdös, hogy hányingered lesz tőle. Arra jó, hogy megundorodj, viszont az elvonási tübetelen nem segít, így nem volt hatásos. Amúgy innen is látszik szerintem , hogy a cigiben az élvezetet a nikotin adja, és ez a függőség vezet oda, hogy folyamatosan dohányzik az ember. Én erre akkor döbbentem rá, amikor megpróbáltam leszokni.

Hát most hirtelen ezek jutottak eszembe :) Ahogy elnézem, majdnem kisregényt írtam :) Szó ami szó, most nagyon bízok a CH-ban, persze tudom, magamat is oda kell tenni hozzá.

Csak még a hízással is ugye hadilábon állok :)

2010. febr. 28. 21:52
Bodza: akkor Te már 2 napja nem dohányzol! :) Ha mégis rágyújtanál holnaptól akkor is simán fog menni! Majd mesélj róla mi a különbség más módszerek és eközött, illetve leírhatnád a többi kisérletedet, engem nagyon érdekelne!
2010. febr. 28. 21:50

Bodza: nekem szerencsére meglepően könnyen ment. 20 éve cigiztem napi 2 dobozzal, és soha nem próbáltam róla leszokni, mert biztos voltam benne, hogy nem sikerülne. Nálam függőbb embert nem ismertem: Idegbajos voltam már a 2 órás repülőúton is, messzebbre nem utaztam, mert nem bírtam ki cigi nélkül. (pl: ezer éve meghívásom van dél-amerikába, ahová azért nem megyek, mert amikor egyszer mentem majd meghaltam cigi nélkül útközben). Moziba nem jártam, vagy ha igen, kijöttem film közben rágyújtani.

Komplett térkép van a fejemben arról, hogy azokban a városokban ahol több napot szoktam dolgozni melyik hotelben lehet cigizni, de ha jó a hotel és nemdohányzó akkor tudom, hogy hányas szobát kell kérni aminek terasza van.

Ezeket csak azért írtam le, hogy érzékeltessem mennyire betegesen voltam függő. :)

Aztán olvastam vmit a champixról és elkezdtem keresgélni a neten, így akadtam arra a bizonyos fórumra. (nem akarok reklámozni, de ha rákeresel a champix blog kifejezésre első helyen dob ki egy farmás linket, na arra gondolok). Elkezdtem olvasni az elejétől, majdnem 6300 komment, tényleg napokig nem kapcsoltam ki a gépem mire végigolvastam. :) Nagyon meggyőző volt, és itt válaszolok a kérdésedre, a fórumozók nagy része sikerrel is járt. Akik nem, azok jellemzően azért nem, mert nem szedték helyesen a gyógyszert. Sajnos tényleg ez sokszor nem anyagi okokból, nem önhibából volt, hanem nagyon sokaknál jelentkeztek nagyon erős mellékhatások, és ezért csökkentettek. Szóval felirattam a gyógyszert, de még akkor is azt mondtam amikor láttam mások statisztikáit, hogy elképzelhetetlennek tartom, hogy akár pár óráig is kibírjam, hogy ne gyújtsak rá. Én is a 14. napot tűztem ki, de nekem nem esett rosszul a cigi mint amiről te írsz, csak annyit éreztem, hogy talán nem hiányozna úgy mint régen. De mivel nem esett rosszul még az utolsó nap is elszívtam a 2 dobozomat. :)

Az első 2 nap volt nehéz, de teljesen elviselhetően nehéz, bár nekem összehasonlítási alapom más leszokási módszerekkel nincs, így csak azt tudom írni, hogy soha nem volt olyan nikotinhiányom mint régen egy 3 órás repülőút után. :) Közben pedig rengeteget segítettek itt a csajok a nemdohányzós topikban. :)

Aztán a férjem elirigyelte a leszokást és 4 nappal utánam minden nélkül letette a cigit, ő pont ma 5 hetes. Nem mondom, hogy nincs néha olyanom, hogy milyen jó lenne rágyújtani, de simán leküzdhető a dolog, pár percen belül elmúlik. Persze most még szedem a gyógyit, az lesz kihívás amikor ezt kell majd letenni, de ezen most még nem parázok.

A liferewards nekem bejön mindig, úgyhogy valamit rosszul írhatsz be :( Csípem azt az oldalt, jó látni ahogy zöldülnek be a napok a naptárban! :)

2010. febr. 28. 14:33
Piros kérdeztett lentebb liferewards oldalt. Én olvasgatom, sztem érdemes, csak pár napja nem nyílik meg az oldal :(
2010. febr. 28. 14:29

Én csajszi igen :) Úgy látszik,csak csajszik akarnak leszokni:) Elvben március 1. a kijelölt napon, de tegnap se gyújtottam rá, meg mégma sem, lehet akkor már nem is fogok. Ez a 12-ik CH-s napom, a 9. napig olyan napi 3-4 szálat szívtam (korábban 15-20 szál volt a napi adagom),a 9. nap és a 12.nap között meg összesen kettőt.

Igen Piros, lehet ebben vmi. Sokan véreztek el amúgy CH mellett? Próbálom akkor szedni az 1mg-ot, bár ma a reggeli adag után is vacakul voltam.És tényleg le akarok szokni, úgy vagyok vele, ha CH-val se sikerül, akkor semmivel sem. Mert én már szine mindent kipróbáltam.

A hízás meg tényleg vacak dolog, én is nagyon rosszul érzem magam plusz kilókkal. Azt olvastam, hogy a cigi abbahagyása után nem csak azért hízik az ember, mert elkezd nassolni, hanem azért is, mert a cigizés abbahagyásával már nem viszünk be annyi mérget a szervezetünkbe, így nem méregtelenít olyan tempóban a szervezet folyamatosan, ami plusz 200 kalóriát jelenthet naponta, akkor is, ha nem eszel semmivel se többet. Na hát ez, meg még az, hogy többet is eszünk, plusz az édesség, megteszi a hatását sajna :( De az meg külön elkeserítő, ha az amber a diétára sem reagál. Na sebaj lányok, megoldjuk valahogy! Nem fogunk dohányozni, és csinik is leszünk, minden sikerül valahogy, erre kell gondolni. Piros, Te már akkor végképp nem küzdesz a cigizhetnékkel, ha a diétát is meg tudod csinálni? Angyalka, a zöldség rágcsikálását nasi helyett érdemes kipróbálni!

2010. febr. 28. 11:16
Igen épp ezt akartam kérdezni,hogy mostmár életem végéig csak hizok és dagadok.?Vagy egyszercsak ez megáll?De mikkor?Ugy vagyok az édességgel mint a cigivel most az van állandóan a fejembe :( Nem tudom mi a hiba de kb 3 napja hányingerem van néha egy kis fejfájással.Lehetséges hogy több mint 1honap után van mellékhatása a chnak?Vagy ez még mindig elvonási tünet?Vagy semmi köze ezekhez...Barátnőmtöl kaptam búzafű kapszulát azt mondta szedjem és nem fogok hízni,ő igy fogyott le közel 30 kilot.Búzafűlé+kapszula.Nincs mit vesztenem kipróbálom.Meséljetek ti is!Bubó te hol vagy??(Mindenki csajszi itt??)
2010. febr. 28. 09:28

Bodza: igen, most telítődik a szervezeted a hatóanyaggal. Mielőtt elkezdtem szedni a gyógyikát végigolvastam egy nagyon hosszú fórumot, ahová három éve írják be ch-osok a tapasztalataikat, 3 napig csak olvastam. :) Egyértelműen az derült ki, hogy leginkább azok véreznek el, akik a mellékhatásokat nem bírják és túl korán kezdik el csökkenteni az adagot :( Ha letetted a cigit és eltelik kb. 2 hét, utána érdemes próbálkozni, max kicsivel nagyobb akaraterőt kell majd mellétenned, de ha úgy érzed nem bírod még mindig beveheted majd az egészet.

Fogyás terén sajnos csak rossz hírem van: én mindig akkor kívántam a legjobban a cigit amikor jóllaktam, ezért aztán amikortól nem gyújtottam rá enni is alig mertem, hogy kerüljem a kisértéses helyzetet. (nameg gondoltam jól is jön a fogyás, ledobnék nyárig vagy 15 kilót.)

Mivel a súlyom nem mozdult belekezdtem abba a diétába, amivel régen olvadtak le rólam a kilók, most 2 hét alatt híztam fél kilót. Ezután elkezdtem update 1-et enni, és mellé tornázni, semmi.

Egy hónap koplalás, diéta eredménye tehát összesen plusz fél kiló. Mostmár gőzöm sincs mit csináljak, jövő héten még kipróbálok egy hardcore diétát, ha az sem jön be, akkor semmi reményem nem marad :(

Jó lenne tudni mikortól reagál úgy a szervezetünk mint mielőtt leszoktunk :(

488. ae57e21b16 (válaszként erre: 486. - Angyalka00)
2010. febr. 27. 20:15
Angyalka, ez nagyon ismerős,többször megéltem ezt már én is sajna. (már sokadszorra próbálok leszokni) Volt olyan, hogy leszokással már a 2. hónapja nem cigiztem, de annyit ettem, hogy szinte naponta jött rám új fölös kg,hogy inkább rágyújtottam, mert annyira rosszul éreztem magam a kilókkal. Szó szerint nonstop éhes voltam, és nem is annyira az édességre vágytam, sokkal inkább rendes kajára. Most a héten elkezdtem mozogni, és tudom, hogy diétézni kéne, mert van pár fölös kilóm így is (kb. 6 ), de már sokszor elbuktam a diéta+leszokás harcot. Ezért egyelőre a diétát hagyom, próbálok este lightosan enni (nem mindig sikerül), és nasi helyett meg feldaraboltam karalábét és répát, azt rágcsálom.
487. ae57e21b16 (válaszként erre: 485. - 36acf309ea)
2010. febr. 27. 20:10

Szia Piros!

Én is gondoltam erre, ugyanis amíg 1 mg adagot szedtem kétszer, nem akartam rágyújtani, tegnap csökkentettem a hányinger miatt fél mg-re,és este elszívtam két szálat.Még nem baj, hiszen március 1. a kitűzött a napom, de az akkor is jelzésértékű.

486. Angyalka00 (válaszként erre: 484. - Ae57e21b16)
2010. febr. 26. 16:06

Január 20.a óta szedem, én már az első naptol kezdve nem cigiztem.Nem vártam a 10. vagy X napig.Az első 3 napban volt rajtam tapasz.(még az előző leszokásaimbol maradt)Nekem az első hét vagy első 10 nap elég kemény volt.Ugy remegtem mint az alkesz ha ne kap piát.Nagyon rossz volt egésznap a cigi járt az eszembe nem tudtam másra gondolni.Ideges voltam,és voltak olyan hullámok mikor azt éreztem szó szerint hogy megbolondulokDe kb a 2.héten ez elmult.Furcsa mert ezelőtt ettem a cigit és nem tudtam magam elképzelni füst nélkül.Az első héten kávézni se mertem mert hát ugye az cigivel jó.De nagyon fájt a fejem .Már most a kávét is nyugodtan megiszom.Nem mondom hogy olyan mintha soha nem cigiztem volna mert soxor elindulok hogy megyek rágyujtani de eszembe jut hogy már nem is cigizek.Nagyon sokat segít ez a gyógyszer de kell az akarat a kitartás.Anélkül nem megy.Nekem egyetlen bajom van amit már itt le irtam ,a zabálás.Vagyis nem az van hogy egésznap eszek hanem állandóan az édességet enném ezelött meg félévbe 1x ettem talán.Egyszerűen nem birok semilyen fogyokurát 1 napnál tovább.6kilo plusznál tartok kicsivel több mint 1honap alatt:(

Nincs valami ötletetek hogy mit csináljak?Nagyon nem kéne hiznom mert igy is rajtam van egy 10es.

485. 36acf309ea (válaszként erre: 483. - Ae57e21b16)
2010. febr. 26. 15:21
Bodza: ha elfogadsz egy jótanácsot az első 1 hónapban ha kibírod ne nagyon csökkentsd az adagodat. Utána már inkább, de most a legelején még próbáld rendesen szedni, hogy teljesen tudjon hatni!
484. ae57e21b16 (válaszként erre: 481. - Angyalka00)
2010. febr. 26. 14:14
Angayalka, és Te mióta szeded? Hogy haladsz?
483. ae57e21b16 (válaszként erre: 482. - Iramis)
2010. febr. 26. 14:13

Az szuper, gratulálok!

És mennyire csökkentetted le az adagot? Én 11. napja szedem, és nekem se múlik a hányingerem. Pontosabban minden bogyó után órákig fennáll, hullámokban, hol erősebb, hol gyengébb. Nem tudom, várjak-e még, hátha hozzászokik a szervezetem, vagy csökkentsem le kétszer fél mg-ra az adagot.

482. iramis (válaszként erre: 480. - Ae57e21b16)
2010. febr. 25. 20:59

Nem múlt el a hányingerem, ezért le kellett csökkentenem az adagot.

Végigcsináltam, de csak 10 hétig szedtem a CH-t.

Ma sem dohányzom.

Tavaly karácsony előtt lett vége a gyógyszernek. Nagyon féltem tőle, hogy mi történik ha már nem szedem, de nem történt semmi. Azóta sem akartam egyszer sem rágyújtani.

481. Angyalka00 (válaszként erre: 480. - Ae57e21b16)
2010. febr. 25. 15:01
Szia!Szerintem próbáld meg hogy este csak felet szedsz,én is így csinálom!Nálam már semmi mellékhatás nincs,nem is volt csak néha hányinger de amiota este felet szedek elmult az is és igy még tovább is elég a gyógyszer.
2010. febr. 24. 20:25
Köszönöm a választ. A tájékoztatójában szerepel ez a tünet a nem gyakori mellékhatások között, ezért gondoltam, hogy lehet összefüggés. Te a teljes kúrát, a 12 hetet végigcsináltad? És hogyan sikerült? Én a 9. napon vagyok, tegnap óta szedem a kétszer 1 mg adagot, és hát tegnap az esti bevétele után eléggé rosszul voltam, nagyon erős hányingerem lett. Lentebb azt olvastam, ez pár nap alatt elmúlik, ebben bízom. Ma is volt hányingerem az esti után, de már nem olyan erős. Ilyesmit tapasztaltál? Köszi előre is a választ!
479. iramis (válaszként erre: 478. - Ae57e21b16)
2010. febr. 24. 20:01

Szia!

Én ugyan már befejeztem a kúrát, de amíg szedtem semmi ilyet nem tapasztaltam.

Az is lehet, hogy nincs semmilyen összefüggés, de biztosabb, ha visszamész az orvosodhoz, és megbeszélitek.

2010. febr. 24. 19:45
Ha valaki megtenné, hogy válaszol, aki szintén használja, azt nagyon megköszönném. :)
2010. febr. 24. 14:10

még mindig tartom magam!

Ma is most van a "mélypont" ebéd után....

Sebaj! Este megyek kocogni, az majd kikészíti a tüdőmet annyira, hogy még véletlenül se jusson eszembe rápippantani! :) (tegnap kezdtem a kocogást, és már alig várom, hogy ismét a régi formámat hozzam! Mármint minden téren...)

2010. febr. 23. 11:51

Sziasztok!Én már temérdek módszert használtam a leszokás érdekében, sajnos sikertelenül. Volt, hogy 1-2 hónapra sikerült, de aztán újra rágyújtottam :(

Most a Champix segítségére támaszkodom, ma van a 8. nap, hogy szedem, az első füstmentes napot a 14. napra tűztem ki. Eddig annyi, hogy a Champix előtt napi 15-20 szálat szívtam el, amióta szedem, egy doboz egy hétre elegendő volt, ami lényegesen kevesebb. Ennek örülök. Remélem elhagyni is viszonylag egyszerű lesz. A szálak mennyisége úgymond magától csökkent az elmúlt héten, sőt az egyik napon nem is gyújtottam rá. Mintha tényleg nem kéne tőle.

A kérdésem az lenne, hogy Nektek mennyire válik be a Champix, mik a tapasztalataitok?

Én amióta szedem, olyan tüneteket észlelek, mintha náthás lennék. Folyton az orromat kell fújnom, tüsszögök, és az első pár napban rendesen fájt a torkom. Valaki tapasztalt ilyet?

Válaszaitokat előre is köszönöm, és sok sikert kívánok Mindannyiunknak! Üdv!

2010. febr. 22. 21:48
Tényleg: Ti használjátok a liferewards oldalt a leszokáshoz?
2010. febr. 22. 21:25

nalátod. Ilyen szívesen pillanatok lesznek még, de egyre könnyebben túllépsz majd rajtuk. Büszke is lehetsz magadra, a nehezén tökre túlvagy! :)

Angyalka: nagyon sokáig én sem mertem inni, aztán egy szülinapi bulin végül teszteltem magam baleys-el, és eszembe sem jutott tőle cigizni. Spiccesre inni nem merem magam, szerintem akkor lenne nagy baj. :)

Én szedem a gyógyikát ahogy elő van írva, és 12 hétig mindenképp szedni fogom. Eredetileg azt terveztem, hogy biztos ami tuti alapon szedem majd 24 hétig, de most úgy gondolom a 12 után még 1, max 2 dobozzal szedek be, és ott már fokozatosan csökkenteni fogom.

NEm tudom pszihés-e, de azért reggel amíg nem veszem be és este ha későn veszem be már sokkal jobban érzem a nikotinhiányt. Persze simán lehet, hogy ezt csak beképzelem :)

2010. febr. 22. 16:15

na, most viszont nagyon szívesen rágyújtanék :(

( de már a darab doboz cigit se hordom magammal :) )

Az viszont tény, h napról- napra könnyebb! :)

2010. febr. 21. 11:52
Nem,nem ünnepeltem.Hú koktéllal azért nem mernék,mikor cigiztem és ittam is (alkohol)akkor dupla annyi cigi elment mint alap esetben.Ugyhogy azt még nem merem.De örülök nagyon hogy megvan az 1 hónap.:) Jönnek az álmok?:)Az jóó!Én soha nem álmodtam,legalább is nem emlékeztem rá.Mióta szedem a ch-t azóta minden éjjel.Már várom hogy elaludjak hogy milyen baromság lesz az álom.Sajnos csányival nem álmodok már :( Pedig nagyon várom.Én is nagyon soxor cigiztem álmomban,az első héten szinte minden nap és olyan jó volt mikor felébredtem és rájöttem hogy nem is cigizek.Én egy kissé attól félek hogy mi lesz ha letelik a 3 hónap és már nem kell a bogyó.(Én este csak felet szedek,te?)Igy tovább elég de gonoltam rá hogy napi 1et fogok csak szedni.
2010. febr. 21. 08:57

Angyalka Te ünnepeltél tegnap? :) Én beterveztem egy koktélozást, de aztán elfelejtettem és későn jutott eszembe, úgyhogy mára halasztottam! 1 hónap, nagyon jók vagyunk! :))

Egyébként az álmok nekem is kezdenek mellékhatás gyanúsak lenni. Ma azt álmodtam, hogy a házban a boltos feleségének szeretője van, és ezt megírták a bulvárlapok így derült ki. Azt is álmodtam, hogy cigiztem, majdnem egy egész napig, mire eszembe jutott, hogy már nem dohányzom elszívtam egy doboz cigit :)))

470. Angyalka00 (válaszként erre: 469. - C1e9612cd3)
2010. febr. 20. 18:13
Húha ez már valami!!:)Örülök!És mostmár ha eddig kibirtad és nem gyujtottál rá,már nem is fogsz,mostmár majd jobb lesz.Én ma vagyok 1 hónapos :)) Ügyes legyél ma! :)
469. c1e9612cd3 (válaszként erre: 466. - Angyalka00)
2010. febr. 20. 16:15

halihó!

hát, túléltem, de ma este ismét megyek :(

Na, de azért jó érzés volt, hogy egyik ismerősöm szintén elkezdett leszokni, csak ő mindenféle segítő nélkül, és addig, míg ő 4-5 szálat elszívott, mert nem bírta magát tartani, én kitartottam! :)))

468. Karipapa (válaszként erre: 465. - Angyalka00)
2010. febr. 20. 15:47
Igen napi egy doboznál több,14 éves korom óta, ami már 39 éve volt. Hazudnék, ha azt mondanám, hogy néha nem jut eszembe a cigi. De nem olyan erős a vágy, hogy azonnal rá kelljen gyújtani.

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook