Champix, a segítő!! (beszélgetés)
Sziasztok!
Benéztem néhány percre. Mindenkinek nagyon drukkolok. Én már végigcsináltam, ma 4 hónapja annak, hogy nem gyújtottam rá. Nagyon büszke vagyok magamra, és hihetetlen, de nem hiányzik már a cigi.
Kitartást kívánok mindenkinek!
Sziasztok!
Tegnap volt a 90. füstmentes nap! Már két hete a bogyókat sem szedem.
kell a pénz sajna, és azonnal fizet!
Amúgy meg, otthon is bagózna mellettem a párom (ugyan kevesebbet), uhogy a kísértés mindenképpen megvan.
van, amikor tetszik a szaga, de van, amikor szó szerint büdös! Párom is, nem csak a cigije (sajna) :)
Erre mondta ő, hogy "de jó, h szeded azt a sz@rt! Arra biztos jó, hogy én büdös legyek neked!" :))))
Persze kiakadt szegény rajta :)))
Remélem túlélem könnyedén! Ha ezt a napot túlélem, akkor már biztos, h az egészet túlélem! :)
Bubó nem tudsz beteget jelenteni?
Azt gondolom mindenkinek segítene, ha leszokáskor legalább 1 hétig azt csinálna amit akar és jól esik neki. Ledőlni otthon, sorozatokat nézni, nekem ajánlották anno a kiadós fürdőzést, ilyesmik. Én itthon dolgozom, úgyhogy belefért, de ilyenkor bejárni egy vendéglátóba tényleg xar lehet.
Figyelitek milyen pörgés lett itt? :)))
Szerintem 100ból 99-en rágyújtottunk volna egy ilyen szituban, én biztosan! Úgyhogy büszke is lehetsz magadra, nem érte volna meg egy csalfa pasi h magaddal szúrjál ki. Pláne, hogy Csányi csak az éjszakáidra vár! :))))
Bubó: Innen szép nyerni! Nem élvezed a cigifüstöt? Én imádom ha rágyújtanak a közelemben, csak úgy potyázom a füstöt! :) Kitartás, a mai napot éld túl! Számold az órákat visszafelé, és legyél nagyon büszke magadra!
Mondjuk, azok után, amit párod csinált, büszke is lehetsz, h nem nyúltál a bűzrúd után!
Ha rám rámjön a remegés, és társai, biztos bekapok vagy 3 Frontint! :) Na az az, ami nélkül az elmúlt napokban egy lépést se teszek! A cigi mellett ott lapul a táskámban, és inkább azt veszem be, minthogy rágyújtsak! :)
Fuuuu Bubo akkor már túl vagy a nehezén!!!
Én az első napomon csináltam táblázatot, abban ikszelgettem óránként a kockákat, annyira elképzelhetetlennek tartottam, hogy akár 1 óráig ne gyújtsak rá saját akaratomból. Nekem akkor a 2 nap elérhetetlen távnak tűnt, és úgy gondoltam aki 2 napot kibír, akkor utána már bármit kibír.
Ma is azt mondom, hogy soha nem fogok visszaszokni, ha az első 2 napban kibírtam, hogy ne gyújtsak rá, már nem érhet olyan erős nikotinvágy soha többet, mint akkoriban!
Te pedig lassan túl vagy a második napodon. Még egyet bírj ki, azt mondják az első 2-3 nap a kritikus, utána sokkal könnyebb lesz minden! A legnehezebb időszakon lassan túl leszel!
pirocsa: gratulálok neki! Ahogy Angyalka is írta, ez egy csodabogyó :)
Angyalka: amikor ch mellett feladtad akkor mi volt a gond?
Basszus nagyon röhögök a gép előtt, köszönöm hogy megosztottad az álmodat, máskor is légyszi :)))))))))))))))))))
Nekem az a tapasztalatom, hogy sokaknak segít, ha van megmaradt cigijük, valahogy biztonságérzetet ad, nem kezd el pánikolni a szervezetük, mint amikor anno az utolsó cigit szívtuk és nem volt otthon több. Másoknak pedig az segít, ha nincs otthon cigi, én is ezek közé tartozom, úgy vagyok mint Te, felesleges kisértésnek érezném.
Én most valahogy nem tudom elkapni a diéta fonalát :( Sorra rájövök, hogy amit nyugodtan eszegetek az igazából update3, én meg azt gondolom, hogy jól fogyókúrázom :( A régi módszeremre, amivel én is egy 20-ast dobtam le mégegyszer képtelen vagyok, szóval nem tudom mi lesz. Most egyenlőre úgy tűnik úgy éhezem, hogy az a minimális amit eszem mind update3. Logikus nem? :D
Igen, most kell mellétenni az akaraterőt, a gyógyika pedig teszi a dolgát. Hány napos vagy most?
Napról-napra könnyebb lesz, ez egészen biztos! :)
jajj... most még nagyon soknak tűnik az az 1-2 hét :(
És ugyan kibírom, sőt! Ki akarom bírni, de azért nem egyszer eszembe jut, h ki kellene menni rápippantani, csak 1 szálat (persze alkudozok magammal, h csak 1et, csak most...), amióta letettem a cigit. Ez rossz érzés. Az viszont nagyon jó, amikor arra kelek fel reggel, hogy megveregethetem a vállam, mert tegnap se tettem, bármekkora is volt a kísértés :)
Mindemellé azt azért tudni kell, hogy 1 majdhogynem érintetlen doboz cigi ott van a táskámban. Pont ezért vagyok a legbüszkébb! Hogy minden lehetőség adott ahhoz, hogy rágyújtsak, de nem teszem!
Ha rámjön, akkor felidézem azt az érzést, amikor nem esik jól a slukk, és elmondom magamnak, hogy mennyiszer próbáltam már a leszokást, mindig sikertelenül, és ha már most eddig kibírtam, akkor miért gyújtanék rá ismét? Csak megnehezítené a dolgot, és tovább tartana a függés megszűnése, a nikotin kiürülése a szervezetemből, ha nem bírnám ki.
Szóval, nem gyenge akarattal, de megy a dolog! :)
További ajánlott fórumok:
- Szerintetek vannak őrzőangyalaink (vagy segítő szellemeink)?
- A mai világban miért nem olyan segítőkészek az emberek? És miért olyan agresszívek?
- Miért van ennyi rosszindulatú ember és kevés a segítőkész?
- Teherbeesést segítő "praktikák, fortélyok"
- Talán mégsem halt ki az emberség? Vannak még segítő szándékú emberek.....
- NEM segítő nagymamák