Főoldal » Fórumok » Szépség & Egészség fórumok » Champix, a segítő!! fórum

Champix, a segítő!! (beszélgetés)

467. iramis
2010. febr. 19. 20:27

Sziasztok!

Benéztem néhány percre. Mindenkinek nagyon drukkolok. Én már végigcsináltam, ma 4 hónapja annak, hogy nem gyújtottam rá. Nagyon büszke vagyok magamra, és hihetetlen, de nem hiányzik már a cigi.

Kitartást kívánok mindenkinek!

2010. febr. 19. 10:59
Bubó!Mesélj!Sikerült túlélni az éjszakát?:)
465. Angyalka00 (válaszként erre: 464. - Karipapa)
2010. febr. 19. 10:58
Fú de ügyes vagy,irigyellek!!:)És előtte sokat cigiztél?Nehéz a bogyó után??
2010. febr. 19. 10:48

Sziasztok!

Tegnap volt a 90. füstmentes nap! Már két hete a bogyókat sem szedem.

463. 36acf309ea (válaszként erre: 462. - C1e9612cd3)
2010. febr. 18. 18:20
Szuper, menni fog, holnap mindenképp számolj be az estéről! :)
462. c1e9612cd3 (válaszként erre: 461. - 36acf309ea)
2010. febr. 18. 18:13
így van! Mára már vége van annak a pár órának is, ami a legnehezebb órákat jelenti! Csak kibírom az éjszakát is! :) Én legalábbis optimistán indulok neki!
2010. febr. 18. 17:27
Szépen próbára tesz a sors Titeket. De sebaj, annál nagyobb a győzelem öröme! :)
460. c1e9612cd3 (válaszként erre: 459. - Angyalka00)
2010. febr. 18. 17:22
:))))
459. Angyalka00 (válaszként erre: 455. - 36acf309ea)
2010. febr. 18. 17:18
Szerintem az a nő annyira felidegesített hogy nem voltam eszemnél,vagy nem tudom,azóta is ezen gondolkozok hogy bírtam ki.Na de nem baj itt van nekem Csányi,(mit nem adnék azért a pasiért)
458. c1e9612cd3 (válaszként erre: 456. - 36acf309ea)
2010. febr. 18. 17:13

kell a pénz sajna, és azonnal fizet!

Amúgy meg, otthon is bagózna mellettem a párom (ugyan kevesebbet), uhogy a kísértés mindenképpen megvan.

457. c1e9612cd3 (válaszként erre: 455. - 36acf309ea)
2010. febr. 18. 17:11

van, amikor tetszik a szaga, de van, amikor szó szerint büdös! Párom is, nem csak a cigije (sajna) :)

Erre mondta ő, hogy "de jó, h szeded azt a sz@rt! Arra biztos jó, hogy én büdös legyek neked!" :))))

Persze kiakadt szegény rajta :)))

Remélem túlélem könnyedén! Ha ezt a napot túlélem, akkor már biztos, h az egészet túlélem! :)

2010. febr. 18. 17:10

Bubó nem tudsz beteget jelenteni?

Azt gondolom mindenkinek segítene, ha leszokáskor legalább 1 hétig azt csinálna amit akar és jól esik neki. Ledőlni otthon, sorozatokat nézni, nekem ajánlották anno a kiadós fürdőzést, ilyesmik. Én itthon dolgozom, úgyhogy belefért, de ilyenkor bejárni egy vendéglátóba tényleg xar lehet.

Figyelitek milyen pörgés lett itt? :)))

2010. febr. 18. 17:06

Szerintem 100ból 99-en rágyújtottunk volna egy ilyen szituban, én biztosan! Úgyhogy büszke is lehetsz magadra, nem érte volna meg egy csalfa pasi h magaddal szúrjál ki. Pláne, hogy Csányi csak az éjszakáidra vár! :))))

Bubó: Innen szép nyerni! Nem élvezed a cigifüstöt? Én imádom ha rágyújtanak a közelemben, csak úgy potyázom a füstöt! :) Kitartás, a mai napot éld túl! Számold az órákat visszafelé, és legyél nagyon büszke magadra!

454. Angyalka00 (válaszként erre: 450. - C1e9612cd3)
2010. febr. 18. 17:06
Tudom nem könnyű,e próbálj meg nem a cigire gondolni,foglald el magad.Én soxor hangosan énekeltam mint a zizik de segített próbáld ki.Bírd ki ezt az 1-2 napot és utána te is meg fogsz lepődni magadon hogy mennyire nem érdekel a cigi.Én ettem a cigit nem tudtam elképzelni hogy én ne cigizzek.Ha nekem sikerül hidd el tuti hogy neked is fog!!!
2010. febr. 18. 17:05
ja, amúgy nekem a legrosszabb időszak az mindig a dél, és du. 4 óra közti idő! Se előtte, se utána nem kívánom úgy a cigit, mint akkor! Ha azt kibírom, akkor nyert ügyem van!
452. c1e9612cd3 (válaszként erre: 451. - Angyalka00)
2010. febr. 18. 17:03

Mondjuk, azok után, amit párod csinált, büszke is lehetsz, h nem nyúltál a bűzrúd után!

Ha rám rámjön a remegés, és társai, biztos bekapok vagy 3 Frontint! :) Na az az, ami nélkül az elmúlt napokban egy lépést se teszek! A cigi mellett ott lapul a táskámban, és inkább azt veszem be, minthogy rágyújtsak! :)

451. Angyalka00 (válaszként erre: 448. - 36acf309ea)
2010. febr. 18. 17:00
ugyanez a véleményem.Én a 3. napon ugy remegtem mint az alkeszek,kezem még a szám is.Én meg akkor fogadtam meg hogy nem gyujtok rá mikor volt az az eset a párommal és a kedves hölggyel.(már leirtam a teljes történetet)Ha akkor kibirtam hogy nem gyujtok rá akkor semmi bajom nem lehet.Pedig azt hiszem az elsö héten volt.Büszke vagyok magamra!
450. c1e9612cd3 (válaszként erre: 448. - 36acf309ea)
2010. febr. 18. 17:00
jajj, nekem a második napnak még soká lesz vége! :( este megyek másodállásba dolgozni, és ráadásul vendéglátásba :) szval sok lesz a kísértés! Mondjuk múlt hétvégén is kibírtam (sőt! 1általán nem kívántam!), hogy ne igazán gyújtasak rá. Meg párom se rakja le a cigit, uhogy folyamatosan füstölnek az orrom alá lényegében :) De bírom! :)
449. Angyalka00 (válaszként erre: 447. - 36acf309ea)
2010. febr. 18. 16:56
Az volt a baj hogy,igaz nem kivántam a cigit a nikotint csak cigiztem volna csakhogy szivjam és ott legyen a kezembe(ez elég érdekesen hangzik:)Nagyon szerettem cigizni.Olyan volt mintha egy barátomtól szakitanának el.
448. 36acf309ea (válaszként erre: 446. - C1e9612cd3)
2010. febr. 18. 16:47

Fuuuu Bubo akkor már túl vagy a nehezén!!!

Én az első napomon csináltam táblázatot, abban ikszelgettem óránként a kockákat, annyira elképzelhetetlennek tartottam, hogy akár 1 óráig ne gyújtsak rá saját akaratomból. Nekem akkor a 2 nap elérhetetlen távnak tűnt, és úgy gondoltam aki 2 napot kibír, akkor utána már bármit kibír.

Ma is azt mondom, hogy soha nem fogok visszaszokni, ha az első 2 napban kibírtam, hogy ne gyújtsak rá, már nem érhet olyan erős nikotinvágy soha többet, mint akkoriban!

Te pedig lassan túl vagy a második napodon. Még egyet bírj ki, azt mondják az első 2-3 nap a kritikus, utána sokkal könnyebb lesz minden! A legnehezebb időszakon lassan túl leszel!

2010. febr. 18. 16:44

pirocsa: gratulálok neki! Ahogy Angyalka is írta, ez egy csodabogyó :)

Angyalka: amikor ch mellett feladtad akkor mi volt a gond?

2010. febr. 18. 16:43
úgy volt tervezve, hogy vasárnaptól nem cigizek, de akkor még nem bírtam ki. Ugyan az előtte napinak is csupán töredékét szívtam el, de rágyújtottam. Aztán miután megtapasztaltam ezt a nehéz gyomor problémát, és átvariáltam az egész kajálásom, figyelek rá, hogy véletlenül se legyen az, hogy akár csak folyadékkal együtt is, de tele legyen a pocim, nem gyújtottam rá! Ennek 2 napja már! :)
445. 36acf309ea (válaszként erre: 440. - Angyalka00)
2010. febr. 18. 16:42

Basszus nagyon röhögök a gép előtt, köszönöm hogy megosztottad az álmodat, máskor is légyszi :)))))))))))))))))))

Nekem az a tapasztalatom, hogy sokaknak segít, ha van megmaradt cigijük, valahogy biztonságérzetet ad, nem kezd el pánikolni a szervezetük, mint amikor anno az utolsó cigit szívtuk és nem volt otthon több. Másoknak pedig az segít, ha nincs otthon cigi, én is ezek közé tartozom, úgy vagyok mint Te, felesleges kisértésnek érezném.

Én most valahogy nem tudom elkapni a diéta fonalát :( Sorra rájövök, hogy amit nyugodtan eszegetek az igazából update3, én meg azt gondolom, hogy jól fogyókúrázom :( A régi módszeremre, amivel én is egy 20-ast dobtam le mégegyszer képtelen vagyok, szóval nem tudom mi lesz. Most egyenlőre úgy tűnik úgy éhezem, hogy az a minimális amit eszem mind update3. Logikus nem? :D

444. Angyalka00 (válaszként erre: 443. - Pirocsa)
2010. febr. 18. 16:38
Szia!Hú nagyon ügyes a férjed,én pont ettől félek hogy mi lesz ha letelik a 3 hónap és nem lesz gyógyszer. :(
443. pirocsa
2010. febr. 18. 16:35
sziasztok! a férjem egy hónapig szedte a ch.-ot,majd abbahagyta, azóta sem gyújtott rá:-)) eddig jól bírja:-)
2010. febr. 18. 16:35
Bubó hány napja nem cigizel?
441. 36acf309ea (válaszként erre: 439. - C1e9612cd3)
2010. febr. 18. 16:34

Igen, most kell mellétenni az akaraterőt, a gyógyika pedig teszi a dolgát. Hány napos vagy most?

Napról-napra könnyebb lesz, ez egészen biztos! :)

2010. febr. 18. 16:32
Hát irigyellek titeket hogy nem zabáltok.Ma már véget is ért a 7és17 pályafutásom.Annyira éhes voltam hogy azt hittem tényleg ölök.ŰNem elég az hogy mióta a ch-et szedem olyan álmaim vannak hogy pl.Egyik éjszaka üldözött egy hangya de szerencsére jött Miklos a barátok közt böl és megmentett meg hasonló baromságok,na de volt olyan is hogy Csányi sándorral (szinész) "gabalyodtunk össze" na akkor viszont azt se bántam volna ha 1 hétig folyamatosan alszok :))ja és azt akartam ebböl kihoznni hogy tegnap éjszaka még pluszba a kaja is rotyogott a bográcsba.Nem birom én az éhezést.Maradok Norbinál,ő már egyszer segitett,akkor 20 kilot fogytam nem teljes 3 honap alatt.Bubó én azt tanácsolom neked hogy azt az 1 doboz cigit gyorsan dobd ki a táskádból!!!Nekem pl. ma volt 1 olyan hullámom hogy ha lett volna 1 csikk a táskámba elbuktam volna.De nem!Nem tart tovább ez a hullám 10 percnél de jó volt hogy nem volt nálam semmi :)Láttam most a tvben hogy beszüntették a fogyis gyógyszert ami ugyanilyesmi mint a ch,nem?"Agyra hat" Amugy 2 éve kb.én is szedtem azt a gyógyszert és fogytam töle sokat igaz pajzsmirigyes lettem töle alapból,ülve 130 volt a pulzusom.
439. c1e9612cd3 (válaszként erre: 438. - 36acf309ea)
2010. febr. 18. 16:18

jajj... most még nagyon soknak tűnik az az 1-2 hét :(

És ugyan kibírom, sőt! Ki akarom bírni, de azért nem egyszer eszembe jut, h ki kellene menni rápippantani, csak 1 szálat (persze alkudozok magammal, h csak 1et, csak most...), amióta letettem a cigit. Ez rossz érzés. Az viszont nagyon jó, amikor arra kelek fel reggel, hogy megveregethetem a vállam, mert tegnap se tettem, bármekkora is volt a kísértés :)

Mindemellé azt azért tudni kell, hogy 1 majdhogynem érintetlen doboz cigi ott van a táskámban. Pont ezért vagyok a legbüszkébb! Hogy minden lehetőség adott ahhoz, hogy rágyújtsak, de nem teszem!

Ha rámjön, akkor felidézem azt az érzést, amikor nem esik jól a slukk, és elmondom magamnak, hogy mennyiszer próbáltam már a leszokást, mindig sikertelenül, és ha már most eddig kibírtam, akkor miért gyújtanék rá ismét? Csak megnehezítené a dolgot, és tovább tartana a függés megszűnése, a nikotin kiürülése a szervezetemből, ha nem bírnám ki.

Szóval, nem gyenge akarattal, de megy a dolog! :)

2010. febr. 18. 15:37
Akkor nem tudom ez jó hír-e, de ez a bekajálás utáni rágyújtási vágy elég hamar el fog múlni :))) Én ettől rettegtem előre, mert ugyanezt gondoltam, hogy nem fogok tudni emészteni cigi nélkül, régen olyan jó volt, bármennyit ettem egy cigi és elmúlt a telítettség érzése. Aztán ez kb 1-2 hétig volt csak nehéz, ma már eszembe sem jutna kaja után rágyújtani. Alakul ez szépen magától :)

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook