Cellules vákuumos készülék, van valakinek, vélemény? (tudásbázis)
Köszönöm, megnéztem, és utána fogok járni, hogy melyik lenne a jó. :) (ami használ is )
[link]
itt elég sokféle van, biztos találsz információt is róluk
Sziasztok! Több helyen olvastam már, hogy említitek a paprika olajat, mint a narancsbő otthoni kezelésére hatékony szert. Valaki meg tudja nekem mondani, hogy ez mi is valójában? Én láttam egy élelmiszerboltban egy ilyen elnevezésű olajat, ami étkezési célra, pl. salátákhoz való. Erről lenne szó? Ezt kell magunkra kenni?
Köszönöm, ha valaki tud infót.
Köszönöm !Ki fogok próbálni?És hol tudok venni borókabogyót?
Amúgy nekem sajnós már striák is vannak arra is jó?
A lányomnál jelentkezett a cellulitisz a combjain, mikor a baba után kezdte visszanyerni szülés előtti súlyát. Elővettem a régi, jól bevált receptet: 15 szem boróka bogyót szalvétában megtörtem, csak annyira, hogy szétnyiljon.1 dl forró vízben megáztattam és kihülve naponta 3x bekente a lányom azokat a részeket, ahol kellett. Szépen elmúlt. Most 40 éves, azóta sem jött ki. Szép és sima, ahol régen cellulitiszes volt.Nagymamám csinálta nekem. 2 gyereket szültem és még most 60 évesen is használ ez a recept.
Van rajtam most már "csupán"32kg felesleg,de a bőröm eléggé megereszkedett és azok segítégét szeretném kérni akik ezt a terméket kipróbálták,hogy nekik,hogyan vállt be érdemes-e megvenni?
en is kerdeznem ,hogy mennyire hatasos,a celluless.Nekekm kopolyozo szettem van, van kb9fel uvegharang kulonbozo formaju es egy erosebb pumpaval mivel ra lehet tenni es hasznalni.. elevileg jo lehet mivel erosen beszivja a bort, de elegge faj is. Kisebb nagyobb harnagok vannak igy tobb helyre is hasznahato.
Gonfoltam, hogy megveszem a cellulesst de ha ugyanaz a hatasa,akkor nem igazan eri meg kidobni ra pénzt meg plusszba. Ezert en is kernek meg velemenyeket a celluless-rol ..varom a tapaszatalatokat .
ez nem rossz ötlet kipróbálom!!!:))
Meg egyébként ez a celluless kütyü nagy felületet sziv be, ezért az arcodon nem tudnál vele mit kezdeni,folyton felszisszenne, és oda a vákum. Csak idegeskednél rajta, hogy nem sikerül.
:D
Egy nagyon jó dolog arcra: radirozd le a bőrödet, közben jól masszirozd át körkörös mozdulatokkal. Addig masszirozd, amig az arcod be nem szivja a krémet. Vagy: tisztitsd le a bőrödet, majd kend be magad mézzel. Szintén masszirozgasd, hagyd rajta egy fél órát, és most le (vagy nyalasd le a pároddal...) :)
hát ott nincs,még csak az hiányozna,de hátha feszesebbé varázsolná???azért nem fogok vele kisérletezni,még a forditotja is lehet,kinyúlik és olyan lesz,mintha már 100 éves lennék.
Szerintem az arcodat ne maltretirozd vagy miacsudázd ezzel a kütyüvel... :) Nem hiszem, hogy az arcodon is lenne narancsbőr.
és te ez arcra nem lenne jó?vagy most nagy hülyeséget kérdeztem?azt mondjátok feszesebb és szebb lesz a bőr.
Valamit csak csinál, mert pár alkalom után simább a bőröm. Csak az a gond, hogy mivel kicsi, kb. 3cm a lyuk átmérője, ezért kicsi felületet sziv be, szerintem nekem ezért fáj annyira. Pár alkalom után elegem van belőle, és abbahagyom. :) Aztán megint sajnálkozok, hogy fuj, hogy nézek ki, és megint használom, aztán megint kiborulok, és ez igy megy hónapokig... :) De Ártani nem árt, ha van, már csak azért sem, mert bár a MÉLY hájjal sztem nem sokat tud kezdeni, de a bőröd felülete szebb lesz, még a szine is egészségesebb lesz, mivel minden alkalommal, mikor használod a készüléket, a bőr alatt azon a helyen vérbőség alakul ki. Tehát a felszine biztos szebb lesz. Próbáld ki.
és neked használt?
nem baj ha fáj kibirok én mindent,csak tünjön el a narancsbőr.
külön köszönöm,hogy hosszúra sikeredett és nagyon örülök,hogy ilyen választ kaptam,most egy nagyot sóhajtottam,mert tegnap mondtam a páromnak,hogy fogok járni vákumos kezelésre és ő neki támadt az az ötlete,hogy vegyem meg ezt a gépet,igy sokkal olcsóbb lesz és ő majd szépen fog vele masszirozgatni,énis valami olajra gondoltam,a paprika olajjal utána szeretném még tekercselni magam.Most kezdtem diétázni és sportolni is szokok,és kb egy hónapja iszom a zöld teát 2-3 litert naponta.Ja és még azt olvastam valahol,hogy mielőtt belekezdenénk valamilyen narancsbőr kezelésbe 2 héttel előtte kezdjünk szedni valamilyen ásványi anyagokat tartalmazó gyógyszert,komplexumot.És anyukádnak milyen mértékben volt narancsbőre és hányszor csinálta hetente?és milyen hosszú ideig?köszi a válaszokat!
Nekem csak kis üvegharangocskáim vannak egy pici pumpával... De a Celluless ia ugyanaz, csak ez a készülék nagyobb felületet sziv be. Mindenesetre arra készülj fel, hogy azokon a részeken, ahol puhább a hájad, ott nem fogsz nagyon érezni semmit, viszont ott, ahol kicsit keményebb, ott iszonyatosan fájhat. Persze ez mind emberfüggő. Az viszont engem érdekelne, hogy milyen sűrűn lehet alkalmazni?
Szia! :) Megláttam a fórumot, gondoltam gyorsan válaszolok, mert mielőtt megvettük, én is nagyon sokat kutakodtam a neten mások véleménye után, és szinte egy érdemleges sem volt. Tehát (mint kiderült) :) nekem van, karácsony előtt vettük. Az első rossz volt, vákuumozott kb. 40 percig, majd utána semmi, hiába töltöttük. De visszacserélték, és ami most van, az már nagyon jól működik. Igaz én még csak párszor használtam, és azért tetszik, mert tényleg erősen és jól szív, tehát ha hiszel ebben a technikában, hogy eltávolítja a narancsbőrt és a méreganyagokat a bőröd alól a vákuummal, akkor nagyon meg leszel vele elégedve. De édesanyám is használja, ő sokkal gyakrabban, mint én, és szinte teljesen eltűnt a nagyon makacs narancsbőre. (Viszont diétázott és sportolt is mellette, de amíg csak diétázott és sportolt, addig volt narancsbőre.) És ahhoz, hogy jól csússzon, paprikaolajat kenünk alá, és úgy nagyon tuti. Kipróbáltuk krémmel is, de azzal nem csúszott olyan jól. Úgy próbáltam válaszolni, ahogy én is elvártam volna másoktól, úgyhogy bocsi, hogy hosszúra sikeredett. :)
Cellules vákumos készülék, van valakinek, vélemény?
További ajánlott fórumok: