Cellules vákuumos készülék, van valakinek, vélemény? (tudásbázis)
Sziasztok!
Végig olvastam a hozzászólásokat és szerintem ezek alapján megkockáztatom a dolgot... Kipróbálom a Celluleszt. Vaterán egész elfogadható áron hozzá lehet már jutni...
Szerintetek, ha a Thermo Body Krémmel használnám, az hatásos lenne?? Ezt a krémet leginkább fóliázással szokták használni.
Na, most már működik, rájöttem, hogy rajta kell hagyni a kezelendő felületen egy picit, és úgy megy :)
Viszont nektek a max.-ra állító kapcsoló nehezen megy fel? Mert nekem sajnos alig megy fel, és ott kell tartanom az ujjam, ha azon akarom hagyni. De lehet csak én bénáskodom!
Várom a válaszokat.
Kinek mennyi idő múlva használt? Ill. jobb e ha olajat is használunk hozzá?
Sziasztok!
Én is vettem ilyen kütyüt, töltöttem 8 órát, a lámpa világítva maradt (nem tudom el kell-e, hogy aludjon, vagy zöldre váltson vagy vmi :-D)
8 óra után kipróbáltam, de semmit nem szív, csak hangja van, az is zümmögő vagy pulzáló, nem is tudom...de szívni nem szív :-( :,-( Töltöttem le magyar használatit is, ott volt vmi olyan, hogy az első használat előtt vegye le a kapcsológomb takarófóliáját....os én azt nem találtam meg, csupá nejlonba voltak a részek, azokat eltávolítottam. LÉGYSZ segítsetek!!!
Mit csinálok rosszul? Vagy gyári hibás?
Sziasztok!
Én nyertem az egyik aukciós portálon 11 EFt-ért 25 ezres bérletet, és vákuum masszázsra váltottam be, gumiköpölyös paprikakrémes 50 perces majd beto...k masszázs volt, de igen hatásosnak bizonyult.
Ezen felbátorodva vettem gumiköpölyöket, de képtelen vagyok eltalálni, hogy mennyire erősen helyezzem fel, így kék-zöld-lila körkörös és hosszúkás véraláfutásaim vannak. Most néztem egy Cellulesse és LANAFORM Anti-cellulitisz masszírozó Stop Cell (pixmania.hu/hu/hu/322208/art/lanaform/anti-cellulitisz-massziro.html) gépet, szerintetek melyik lenne jobb?
visszaírtam!:)
egyébként neked milyen típusú van?
Tehát ez a normális működése? És te akkor tudod használni így? Ha nem nyomom az erősség szabályozó gombot a max-ra, akkor nem szívja eléggé, de ha nyomom, akkor besza....k a fájdalomtól, és nem lehet elmozdítani onnan.
Nincs köztes állapot, amikor húzni is tudnám magamon, tehát HASZNÁLNI???
Kérdésem lenne minden Celluless tulajdonoshoz. Kérlek válaszoljatok. Én már a 2. készüléket birtokolom (az első hibás volt), de nem tudom, hogy ez a második jó-e, vagyis, hogy ez a helyes működése, vagy sem. A hangja "pulzáló", tehát ne folyamatos, és csak akkor szívja be a combomon a húst, ha a maximumra kapcsolom. Az erősség kapcsoló viszont csak ritkán akad meg a max.-nál, és amikor elkezdem így használni, akkor rövid idő után visszacsúszik egy gyengébb állásba, így ismét semmit nem szív.
Ilyennek kell lennie? Nem gondolnám, de kíváncsian várom a válaszotokat. Köszi
Elhiszem, hogy bosszantó!
Írj nekik, hogy a Fogyasztóvédelemhez fordulsz, hátha...aztán ha nincs reakció, akkor tényleg fordulj oda!
Szokásos megrendelés, szállítás postai úton azonnal, átvételkori fizetés, eredmény: hibás készülék. Telefonos reklamáció, válasz: küldik a cserét. Ennek 40(!!) napja, azóta minden telefonos és emiles jeletkezésemet vagy hárítják, vagy ígérgetnek, vagy ...
A lényeg, hogy még mindig nincs működő készülékem, a pénzem meg 40 napja áll benne. Etikátlan hozzáállás. Mástól ruha anyag minőségi hibát, és szintén körülményes ügyintézést hallottam (persze csak utólag sajna) Röviden ennyi, de igen bosszantó.
Sziasztok!
Minden leendő Celluless vásárlónak adnék egy tanácsot: NE RENDELJÉTEK MEG (és persze más árut sem) a Posch Noémi nevével fémjelzett Hasznos Holmik Boltjából!! Igen rossz tapasztalatom van róla, és több helyről hallottam ugyanezt. Szerintem az ilyenek miatt nem tudnak emberek bízni a netes vásárlásban!
Sziasztok!
Én nem paprika olajat használok, hanem szőlőmag olajba teszek eukaliptusz, gyömbér, cédrusfa és grépfruit olajat. Nekem ez is hatásos.
De lehet kíváncsiságból kipróbálom ezt a paprika olajat is! Megnéztem az árát, nem is olyan sok, ahhoz képest, hogy 1 literes kiszerelés!
További ajánlott fórumok:
- LG KP 500 Van valakinek ilyen készüléke? Tapasztalatok?
- Salin sóterápiás készülékről valakinek van-e tapasztalata? Érdemes megvenni?
- Van valakinek tapasztalata vákuumos cellulit-masszírozó készülékkel? Igazából hogy kell használni? :)
- Levegő hűtő készülék van valakinek tapasztalata?
- Kinek használt a celluless vákumos készülék amit a vaterán is lehet kapni?Érdemes-e megvenni?
- Cellules vákuumos készülék a vateráról , van valakinek, vélemény?