Callgirl vagyok (beszélgetés)
Nem is érzékeled a saját felelősségedet.
Ez is elég nagy baj.Felelőssek vagyunk egymásért is.
Pff mindegy,..hagyjuka francba tényleg.
Köszönöm......Ezt mondta a párom is, mikor őszintén elmondtam neki a kételyeimet.:)
ez így oké, nem aggódok érted. ha vannak terveid, sokat segíthetnek
Hát ha drogosak lesznek, akkor az nem miattam lesz! Nature is lehet valaki drogos. Szexrabszolgák meg ma már nincsenek. Akikre te gondolsz, azok csak elhitetik, hogy bezárták őket és kényszerítették ilyen meg olyan dolgokra. A nemi betegségekről pedig csak annyit, hogy privát kapcsolatból sokkal több beteg kerül ki, mint az olyan lánytól aki nem rakja szét a lábát annélkül, hogy a vendég fel ne húzná a gumit.
akkor csak egy kérdés ;)
ha nem a könnyű pénzszerzés miatt választottad a szakmát, akkor miért? tán ez a munka passzol legjobban a lelkületedhez?
kettő lett belőle.
Jó éjt mindenkinek.Gondolom folyt köv.Amugy hidd el nem lesz nehéz az átállás ha van melletted egy társ aki ebben segit.Nagyon drukkolok Nked
Kár hogy csak ennyi jutott eszedbe hogy :irígység,szex,pénz.
A mondandóm nem erről szólt.
Szerintem senki nem lesz a követője,de én nem tagadom érdekel a téma,és a tapasztalatai is,holott soha nem tudnám ezt csinálni,még egy palotáért cserébe se.
:) Én már erre nem tudok mit mondani!!:)))
Soha nem is akarnám, hogy eltartsanak!:) Nem bírnám elviselni és nem pénz alapján választottam párt magamnak. Elsősorban a gyerekeim kamaszkorban lépnek lassan és most kell majd igazán odafigyelni rájuk. Másodsorban biztos nehéz lesz az átállás, de viszont könnyebb lesz elviselni, hogy tudom révbe ért az életem. Az is megvan már hogy a "távoli" jövőben mivel fogok foglalkozni.
J amugy a bibliát olvastam
Juj ez annyira szörnyü, hogy mindig azt irjátok könnyü pénzszerzés NEM AZ!!!!Én több mint 3 éve abba hagytam, és soha eszembe sem jut, hogy folytassam.Lányok irigyek vagytok az az igaszság, hogy nem kerestek ennyit,és nem tudnátok elkellni, és valószinüleg talán s szex is hinyzik az életetekből
Gondolj azokra is,akik eme topik miatt döntenek úgy hogy követőid lesznek majd esetleg és nem biztos hogy ők olyan szerencsések lesznek hogy megússzák a dologt mint te.Lehet hogy drogosak aidsesek vagy szexrabszolgák lesznek.-Esetleg emiatt a topik miatt és mert naívak voltak és itt csak azt látták hogy neked összejött egy ház....Érted mit akarok mondani?
A 670 re válaszolnék.Hogy a vallást a templomot ide hozod ez brutál.Gondolg el volt egy római katolikus pap törzsvendégem.Gyöngéd kedves szerető.
Úristen mi folyik itt???? :O
Én sem járok templomba.
ETTŐL még ismerem a bibliát mivel elolvastam.És nem okoznak számomra örömet a tisztességtelenül megszerzett pénz.Tönkretetted a lelked cserébe de mindenek ára van hisz te is tudod.Nem ítéllek el ne hidd,de azt szeretném megakadályozni hogy a faszcsavargatás egy normális, a társadalom számára elfogadott szakma legyen.Mint ahogy azt sem szeretném ha a 20 évesen sterilizált nők büszkén mutogatnák magukat egy platóról mert legközelebb nekik szerveznek majd felvonulást és hurrá Európában vagyunk de jó nekünk.Érted mit szeretnék?
Mindig volt k-k és lesznek is a történelemben de ne csináljunk a dolognak PR-t mert ne,mert ez nem jó a társadalomnak és nem jó a gyerekeinknek.
Ki mondta, hogy normális és ahogy látom nem is elfogadott akkor mi is a problémád?
nem tartasz attól, ha elfogy a pénzed, vonzó lesz újra visszatérni a régi kerékvágásba? úgy érzed, hogy le tudsz véglegesen mondani a könnyű pénzszerzésről?
mert gondolom, ha végeztél a babázással és ideje lenne neked is munka után nézni, nem fognak eltartani.
köszönöm előző válaszod is
Templomba? Akkor had ne mondjam, hogy volt egy vendégem aki pap volt. Egy héttel ezelött az olasz tévé rejtett kamerával felvett egy papot aki simogatni kezdett egy családos apukát. Meg fogdosta a farkát. Hagyjuk a témát inkább!
Először tisztázznunk kéne hogy mit is jelent számodra a szó pontosan?
És mi a véleményed a felfuvalkodottságról?
Egy évig tuti semmit! Át kell hogy álljon mindenem a normális életre. A párom pedig szeretne egy közös babát. Több, mint valószinű teljesítem ezt a kérését.
Is-is.És a kapzsiság miatt a kukába dobják a biblia tanait az erkölcsöt és a saját lelküket is.
Látod az a baj,hogy te is és mások is próbálják ezt az egészet egy teljesen normális és elfogadott dolognak/munkának beállítani.Nem kéne mert nem az a legkevésbé sem.
Ezt hogy érted,hogy kihal a kereszténység? Más vallás terjed jobban,vagy az emberek inkább ateisták lettek?
Ezzel búcsuzom,álmos vagyok. Jó éjszakát!
Hagyjuk csak az erkölcsi normákat és Istent. Igazhitü ember minek néz be egyáltalán ilyen témáju fórumba? Folytathatnám akkor, hogy a pedofilok vagy a sikkasztók stb.? Annyira elbagatelizálod!
További ajánlott fórumok: