Callgirl vagyok (beszélgetés)
Szia!
Azt szeretném ehhez hozzászólni,hogy úgy tudom,régebben pont azért ment titokban prostituálthoz egy férfi (nyilván nem mind),mert azt mondta,hogy tiszteli a feleségét,és tőle nem kér olyat...Most nemrég pl.a Bódy Margó azt nyilatkozta,hogy egy tradicionális roma nő azért nézi el,hogy a férje kicsit félrejár,mert ő pl. a száját csak evésre és beszédre használja.
Miről beszélsz?
Az való életről beszélünk, nem fikciókról, nem??
jaaaaaaaa:-)
Beszélj akkor a magad nevében!
Mondd akkor azt, hogy te is annyit érsz,mint bármelyik prosti!! Hangsúlyozom: BÁRMELYIK!!!!
Így van:))))
Másrészt van egy olyan sanda gyanúm,a nők azért ítélik el a callgirlöket,vagy prostikat,Barbikat és szőke nőket és a szomszédasszonyt ,mert azt látják egyből,hogy a férjeiket nem tudják megvédeni tőlük.:))
Tévedsz-ismét.
Más kavarja a negatívat és csudálkozik amikor ő tapasztalja meg.
Előfordul az ilyen:)
ja, és ne irigykedj az én örömömre, mert a negatív hullámaid nem tesznek jót számodra.
Hanem örülj velem együtt:)
lottózni fogok::))
Kedves Zizi-ne strapáld magad:) aki nem akar, vagy nem érdekli az irásom, az nem fog olvasni-inkább lépjen is tovább-ennyire egyszerű...
"Nem tudom felfogni, hogy képesek ágyba bújni ezek a nők valakivel, aki csak egy tárgyat lát bennük, és csöppet sem tiszteli őket."
Na erre amit írnék inkább nem írom le,mert nem szeretnék személyeskedni...de Te csak olyan férfival bújtál ágyba ami erkölcsileg nem elítélendő???
Nem bántásként írom,csak értsd meg az elfogadás,és megértés,és nem ítélkezés...fogalmait.Mert a Te életedben is van jócskán helye..
Az én bajom?:))
Nem,én csak általánosságban beszélek.Mindenkinek lehet pocsék sorsa ,pocsék élete,attól függően ,hogyan alakítja.
Ez választás kérdése,ami mindenki kezében ott van bármelyik pillanatban.
Senki nem követhet el olyan hibát az életében ,amiből ne lehetne kimászni,változtatni rajta,és az életünk értékei azok a pillanatok,amikor megtanulunk dolgokat és tovább lépünk ,más útra.
Lehet egy nő kurva ,hányatott sorsú ,és értéktelennek látszó,elítélendő valaki az élete végén bizony szép "filmet" látó büszke nő,mert soha nem az számít ki,vagy mi volt,hány hibát követett el élete során,hanem mivé vált ott abban a pillanatban ,az élete végén.
Nagy kár...
És ez legyen a te bajod.
Elfogadom pl a melegeket is. Mert ők nem tehetnek róla!
Egy prosti más!
Azért ítélem el őket, mert...már leírtam ezerszer.
válasz az 581-re is:
személyeskedéssel nem támaszthatod alá kijelentéseidet, ez nagyon alattomos dolog, sokat tudnék idézni az első két lapról. ezzel csak elrontod (számomra) a fórum olvasási élvezetét :( szóval ha nem csak vagdalóznál a szavakkal és igazán reagálnál, szívesebben olvasnám a te véleményedet is. ez most őszinte volt...
ha erre is képes vagy negatívat írni, azt hiszem, jobb figyelmen kívül hagyni
szóval személyeskedés... vajon én is buta leszek ezután? - költői kérdés :)
Igen ostoba vagyok (szerinted), de legalább boldog.
Talán következő életemben lehetek én is prosti, és akkor nem leszek ostoba..
Merthogy te ezt mondod...vedd már észre, mekkora sületlenségeket hordasz itt össze.