Callgirl vagyok (beszélgetés)
Egyébként ez a fórum nem erről szól. 50szer írtad már le,h nics szívem! Mert nem nézem jó szemmel, ha valaki kurvázik, és nem értem meg a kurvákat sem?
Röhej, mennyire "egyszerű" vagy.
Ha egyszer üres vagy, akkor nem tudom azt mondani, hogy van szíved-mert nincs:)
Egész egyszerűen ezt várd mástól-de ne tőlem.
Akár hány irásodat olvastam-süt róla az üresség.Bocs, de nekem ez a véleményem.
Szerintem nem csak azért megy a férfi callgirlhöz mert otthon nem jó a szex,hanem...igen,mert magányos.Mert úgy érzi nincs otthon megbecsülve,hát elmegy egy nőhöz,akinek fizet,és a férfi elhiteti magával,amit hinni akar,hogy ő egy Isten,és a callgirl el is hiteti ezt el vele.
Ezt a véleményt félrelépő férfiakkal történő beszélgetés során szűrtem le :D
Te már a topic elején is csak annyit tudtál mondani mindenkinek, aki nem értett veled egyet, hogy : nincs, szived,nincs lelked, üres vagy..bla bla"
Kicsit uncsi,nem gondolod?
Ki az üres tehát??
tömör?
hol??:-)
Semmiféle sértegetés nincs.
Hanem tömör megállapítás.
Mert ezt írom?
Na most jól megnevettettél:-)
Micsoda lélekbúvár:-)
Ezzel akarsz sértegetni?
Nem jó helyen kopogtatsz a szándékoddal:-)
De műveld csak nyugodtan, ha ebben leled szórakozásodat:-)
100%-ig...
akkor szeretőt keres, akihez érzelmileg is kötődik...
Nehogy már azért menjen egy prostihoz, mert magányos..Tele a zacsi, és üríteni kell, úgy, h közben a titkos perverzióit is kiélheti, amit otthon pl nem mer az asszonykájától kérni.ennyi.
"A férj olyan ,amilyen a nő számára tökéletes,"
Te láttál ilyent? Mert szerintem tökéletes ember nincs, sem nőben sem férfiben.És mégha közel is áll hozzá, akkor sem lehet senki tökéletes (senkinek) a hét minden napján 24 órából 24-et.
Ha megfigyeled és sok esetet tekintve-kivétel nélkül mindegyiknél a magány jelenik meg elsőként-még mielőtt bármit (és bárki lenne)lépne.
Ezt is pontositva: lelkimagány.Innen indul ki minden-ami később már némelyeknél vadászatba, némelyeknél skalpokba, némelyeknél imádókban "jelenik" meg.
Nem tudom,szerintem ezt nem lehet általánosan megfogalmazni.
Én azt veszem alapul,hogy van egy jó házasság,nem csak jó,hanem valóban szeretik egymást testestül lelkestül.
A férj olyan ,amilyen a nő számára tökéletes,nem fog félre lépni csak az új szex kedvéért,hisz mindet megkap a férjétől,amire csak szüksége van érzelmileg ,testileg ,mindenhogyan.
A férj szereti a feleségét kívánja ,imádja,elcsábítja folyton,de ha összetalálkozik egy csábító nővel ,valószínű nem tud ellenállni a szexnek.
:DDD
Szerinted mi az ami előtt mind a két félnél megjelenik-mielőtt lép?
Ez természetes,mindenkinek rosszul esik ,ha megcsalják ,de miért olyan megbocsáthatatlan,ha a párunk elveszti az eszét egy szép szőke szempártól?
És hogyha a hűtlenség mindig is benne volt az emberekben ,vajon biztosan monogámok vagyunk?
Minket szabályok ,erkölcsi törvények ,ígéretek tartanak ,mégis minden ember csalt,vagy csalták már életében,és ez tény.
Hiába minden visszatartó erő,az emberek félre lépnek ....léptek ...már az őskorban is.
Ebben most egyetértünk kivételesen:)
Azért nekem rosszul esne mindezek mellett, ha a férjem is követné a divatot:((
Igen olyan divat,ami soha nem ment ki a divatból:))
Tévedés azt hinni,hogy régen nem volt annyi hűtlenség,bizony hogy pont annyi volt mi ma.