Botox tapasztalatok (beszélgetés)
Két régió , lentebb már írtam melyik kettő.
Dr. Parrák Zita
Szia!
A mérges ránc jó lett,nem tudom ráncolni a szemöldököm,előtte mindig ezt csináltam sajnos.
A jobb oldali szarkalábak erősebbek voltak,az nem tűnt el eléggé,de megyek vissza mert garanciálisan megcsinálja,tesz bele még ingyen. Nehéz elsőre eltalálni kinek mennyi kell a kívánt hatás eléréséhez.
60 ezret fizettem. Másik két helyen ahol még érdeklődtem, 80- ért csinálták volna.
Pénteken megyek. De jó! :)
De máshova.
Országos botox centrum
1016 Krisztina krt. 79
Dr.Ivanics György professioklinika
3- nál több 15000 / régió
Nem, csak a kis függőleges ráncok a két szemöldök között.
Hol van az, hogy öt régió 10 ezer régiónként? Jó lenne, ha megírnád. Köszi.
Hát nem tudom,mi az olcsó? Van egy hely,ahol ha jól emlékszem 4 vagy 5 régiót kérsz,akkor 10 ezer/régió. Egyenlőre ez a legolcsóbb.
A másik helyen ami meg jó szerintem,ott 1 régió 40,kettő 60 és három az 80 ezer.
A haragos ráncok az a homlok egésze?
Csajok,senkinek nincsenek ráncai?
A doki és sokak szerint a világ legjobb dolga a botox. Hogy,hogy senkit nem érdekel?
Gyertek csajok :)
sziasztok!
óvatosan, nagyon nézzétek meg kihez mentek el és hogy hova adatjátok be! én legutoljára múlt év márciusában kaptam a szemem alá. Rá két hétre akkor ödéma lett a szemeim alatt mint 2 bőrönd, hogy több mint fél évig cipeltem, és úgy néztem ki mintha minden nap kb. 3 órát aludtam volna, természetesen, így kaptam még plusz 1-1 óriási ráncot a szemem alá, ahol az ödéma megtört a bőrömön. Az ödéma bár már sokat visszahúzódott, de még mindig ott csücsül lecsúszva a felső orca csontomon és az alsó szemhéj határán... ráadásul olyan beesett szemem lett, mert annyira mélyre kaptam, hogy teljesen meggyengítette a szem körül izmaimat is, hogy állandóan könnyezik és gyulladásban van a szemem. Most a 2 szemorvos is szemizom műtétet javasolt, egyben alsó szemhéj műtéttel egyben. Szóval óvatosan:-(
Szia!
5 havonta és csak apró tűszúrások,nem fáj,és nagyon gyorsan túl vagy rajta.Nagyon vékony tűvel történik.
Linn, csak szeretnem megerteni, hogy mi visz ra egy 28 eves lanyt arra, hogy ilyen kezelesnek alavesse magat?
Tenyleg csak erteni szeretnem...
Onbizalomhiany? Barbie-kinezet hajszolasa? Husz ev mulva, hogyan fog kinezni az arcod, szerinted, ha most elkezded?
Szia!
Mekkora fajdalommal jarnak a szurasok?
Hany havonta csinaltatod?
További ajánlott fórumok:
- Méheltávolítás - akinek elvégezték már ezt a műtétet, megosztaná velem a tapasztalatait?
- Te feltöltetnéd e az arcodat botoxal?
- Migrénes fejfájásra botox?
- Hónalj botoxal milyen tapasztalataitok vannak? Mennyi ideig használ valóban?
- A masszázs valóban segíthet, ha nem kell a botox?
- Dr. Faludi Péter által végzett botoxkezelés