Betegség fóbia, Szorongás, Pánik? S.O.S (beszélgetés)
Egyértelmű hogy igen.
most töltöm lefele pdf.be
Jó régi könyv.
Tudod, hol a nyomaték? Azon, hogy "JÓ".
Semmi gond.
Szeretnél megszabadulni a "fórum témától"?
egyenlőre én se érzek változást.
az első napom egész jó volt... csak elkéstem mert itthon felejtettem a bérletem, pöppet szétszort vagyok :/ de szerencsére nem balhézott a főnök.
a munka szerintem is segíteni fog :) hiába megerőltető kicsit.
Azért nem kezdjük itt a teljesen alapoktól, mert egy 180 oldalas könyvet nem fogok elmesélni.
Néhány napon belül be tudod szerezni a könyvet?
"José Silva: Agykontroll"
Képzeld el! 1990-ben 98 forint volt. :DDD
Ok. Kezdjük az alapoktól.
Ismered az agykontrollt?
Van egy alap könyve. Ismered azt?
Ha érdekel az agykontroll, akkor akár itt, akár priviben átbeszélhetjük.
Azért lenne szerencsésebb itt, mert talán mást is megfogna.
Az agykontrollon gondolkodtatok már?
Sok embernek segített.
Na Gratulálok a munkához is! :-)
Hát én rosszul voltam hiába bevettem a Frontint este...nem tudom miért de nem hatott. :-\
Sok sikert a gyógyuláshoz. :-)
Engem ez a front szaggat szét :S egésznap aludni tudnék most keltem fel a kis "sziesztából" de kicsit szorongva...most meg annyira begörcsölt a vádlim..
Rexetinnél több idő kell hogy kifejtse hatását, eleinte rosszabbul is lehetsz vele...de ez csak 3-4 hét. Utána jobb lesz. ;-) De ezt biztos mondta az orvos is.
Semmi jó...ugye átirányított egy másikhoz, de ő meg még nem válaszolt. :-\ meghát ő drágábban is dolgozna.
Bárcsak a fejem fájna inkább. :-) Én nyugtalan vagyok még ma...
Pedig olyan jó volt most mikor feltudtam lélegezni, hogy nyugi van :-)
Szia. :-)
Tegnap este annyira jól voltam, hogy nem vettem be este a gyógyszert. :-) Elhamarkodtam, hajnalba be kellett...de most, hogy front van érzem magamon. :-( Szerencsére csak nyugtalan vagyok.
Köszönjük Szépen!!! :-)
Én most már kezdek jobban lenni... :-)
De a rexetint nem szedem... :-) igaz nem is értem hogy azt minek írják fel a nyugtató mellè...mert általába amúgy vidám természetű vagyok. :-D
Tegnap pedig rengeteg stressz ért, először ugyan ideges lettem, de nagy levegővétel és elnevettem az egészet. :-)
Csak akkor rossz mikor van a szorongás és a pánik. De most az sincs Végre. :-):-):-)
én is szívesen elmennék, nekem viszont még mindig nincs munkám. nem kellek.
de páromnak lesz, hnap kezd :DD
Ismerős a szitu. :-\
Nekem is mindig ezt mondja még a mai napig is, meg azt, hogy szűljek...
Ennek megadtuk az esélyt csak hogy az Istenke nem akarta. Vagy látta, előre mi lesz a mostnai helyzetünk. Vagy kaptam még egy esélyt az élettől...Bárhogy is van Nagyon Sajnálom a volt pocaklakómat, de már elbúcsúztam tőle.
Ha szórakozni eltudtok menni azzal is próbálkozzatok :-).
Én most megfogadtam, hogy ha összekaparok rá egy keveset elmegyek az ismerősökkel bulizni.:-) Inkább nem szedek be semmi gyógyszert, de aznap kicsit iszok csak míg feloldódok. :-) Másnap meg alszok egy nagyot.
Elkezdi, h "magának mi baja lenne? mitől pánikolna? van szép ruhája, van mit enni, csinos. Mi hiányzik még?"-már nem azért! de végig se hallgatott, nem is ismer! attól, h még nem vagyok csöves, meg van mit ennem lehet bajom. Meg megint jött azzal, h csak X éves vagyok: de közben meg arról papolt, h ő hadászati pszichológiát tanított. Mondtam neki, h van 1 pánikbeteg ismerősöm (párom anyja) és, h ő meggyógyult. Erre elkezdi, h nézzem meg 1 év múlva tuti zombi lesz a gyógyszerektől (már több mint egy év nem szedi és semmi baja). Nem akartam veszekedni az orvossal, az a szerencséje, h adott beutalót.
Mondtam, h a korommal fog előhozakodni, tudtam...
Ja meg elkezdi: "Fogadjunk, h az ismerőse zombi lesz!" és nyújtotta a kezét. Egyáltalán nem állt szándékomban ilyenre fogadást kötni, az meg pláne nem, h egy idegen kezét megfogjam! De ott tartotta és bámult a szemembe. Aztán nagy nehezen rávettem magam, de a fogadásba nem mentem bele. Egy ideig még fogta a kezem és úgy magyarázott, engem a múltam miatt ez annyira megrémített, h elkezdtem sírni.
nagyon kellemtlen volt :'(
További ajánlott fórumok:
- Stressz, szorongás, pánikbetegség, depresszió?Gyógyszer nélkül van megoldás?
- Olyan sorstársakat keresek, akinek kisgyereke van és szorongásos betegségben szenved.
- Meditáció szorongás és pánikbetegség mellett kezdőként. Tudnátok tanácsokat adni?
- Milyen betegségek okozhatnak szorongást?
- Mennyiben segít az étrend a szorongás, pszichés betegségek enyhítésében?
- Gyógyult már meg valaki szorongásos betegségből homeopátiával? Tapasztalatok?