Béres Alexandra: Súlykontroll program (beszélgetés)
Gratulálok:)))
Örülök, hogy izlett!!:D
Sziasztok,
Hétvégén találtam egy kekszet,ami szerintem nagyon finom és teljes kiörlésű lisztből van.
Összetétel:tk.liszt 60%(Bár a külföldi feliratoncsak 58%);növényi olaj;édesítőszer:laktit,aceszulfám-K;búzakorpa 4%;korpás rozsliszt 2%;növényi fehérjr,só,....
100g--438kcal(ez kb annyi,mint a korpovité)
Ez egy spanyol keksz(dietnature).A 170g 246Ft.Szeritem még az ára is elfogadható.
Sziasztok!
Vannak már tapasztalatok a súlykontrollal én még az elején tartok...
Veled mi újság? Hogy vagy?
Milyen gyakran tornázol? Én már hétfő óta nem tudok tornázni a betegség miatt. :o( Érzem is magamon! Próbáltam nekiállni, de hőemelkedéssel nem engedi a testem, mert azonnal kiver a víz és rosszul leszek. Nem is szabad erőltetni most szerintem! Majd ha meggyógyulok!
A hamizás hogy megy? Közérzet? Magánéleted rendeződött? Nem írod a naplód és én sem tudom ám, mi van Veled, pedig érdekel!
Szia, sziasztok!
Köszi, hogy így aggódsz értem, nagyon jól esik, hogy én is hiányzom valakinek! :o)
Vizsgaidőszak van, úgyhogy most tanulok 1000-rel és sajnos beteg is vagyok. :o( Természetesen most döntött le a lábamról egy vírus, amikor tanulmányi szabin vagyok és szorít az idő a tanulással kapcsolatban. Nagyon rosszul voltam az utóbbi 3 napban. Ma már valamivel jobb, csak egy kicsit elcsúsztam a tanulással és próbálom behozni. Majd igyekszem többet jönni!
Millió puszika
Tudjátok hol van Pokocska??? Napok óta nem jelentkezett:'(
Remélem minden rendben velele!!
A spárgát megcsináltam, de még nem kóstáltam. Nemsoká ebéd, majd akkor minden kiderül! :)
Hogy vagytok ma?
Hát ezek nem túlságosan jó hírek a sprágával kapcsolatban, azért köszi, hogy megosztottátok.
sz.agi! Ezt a tekeréses, leöntős dolgot lehet kipróbálom, valóban gusztán "hangzik"! :) Sonkán kívül minden van hozzá otthon, na majd hazafelé beszerezzük azt is. Este, vagy holnap beszámolok milyen lett.
Sziasztok,
Én sem szoktam spárgát használni.
A barátom nagynénje viszont nagyon finom spárgalevest tud készíteni.Úgy kell csinálni,mint a karfiollevest.Persze rakhatsz bele sárgarépát és más zöldségeket.
Más: A főtt spárgát sonkába tekered,egy tálba rakod.A tejfölt ,tojással és sajtal összekevered,majd ráöntöd.A tetejére is szórharsz még sajtot.Sütőben vagy nikróban megsütöd.
Még nem próbáltam,de szerintem jól hangzik.
Én nagyon jól vagyok:) Kilót nem nézem, csak alakra megyek, a ruháim egyre bővebbek..és nekem sikerült elengedni kajától való félelmeimet...mindent eszek , de tényleg mindent! És elkezdtem fogyni:D
Nincs zabaroham se rajtam..egyszerűen nem a kaja van a középpontban ... semmi görcs!!
Ügyeskedj!!
Én se szeretem:o)
Igazából semmi ize számomra:(
Szia!
Sziasztok!
Én is vettem spárgát, hogy kipróbáljam, de nekünk nagyon nem ízlett..
Jcatus ajánlotta Kelly Juli könyvét, megvettem, abba van, egy recept spárgával:
Üvegtálba sajttal sütve, azt hiszem.
Én csirkemell alá tettem, és úgy sütöttem, de sajnos a kukába kötött ki a spárga.
Nekünk nem jött be :(
Az a baj, hogy elkönyveled magadban ,hogy ez a normális..mármint, hogy vizsgaidőszak=hizás:(
Ezt nem szabad!!! Engedd el ezt a félelmedet!!!
Gratulálok, hogy megint beindult:) Nagyon ügyike vagy;) Megy ez csak ne görcsölj!!!
Puszi
Sziasztok!
Spárgából tudtok ajánlani vmi fincsi kaját?
Vettem spárgát (zöldet és fehéret is), bár soha nem ettem még, de szeretnénk kipróbálni.
Légyszi, ha tudtok jó receptet írjátok meg. Köszi. :)
Köszi Drága vagy!
igyekszem, de tényleg itt a vizsgaidőszak. Szal máskor ilyenkor 5-6 kilót is fel szoktam rántani, most már attól is boldog vok, hogy tartom a súlyomat. Bár mára fogytam!!! :DDD 78,5kg vagyok.
Szia Mókica!
Kipróbáltam a palacsintát, nagyon fini lett, de persze emlékezetből csináltam, így tettem bele egy pici vizet, meg tejszint(kb 0,5-0,5 dl9 és nem vártam vele,/mivel ezekre nem emlékeztem, majd legközelebb/ de így is isteni lett. Diabetikus mogyi krémmel ettem:)))
Szia!
Sziasztok!
GI kenyérre véletlenül találtam egy reál boltba(utolsó darabként).
Csak annyira emlékszem, hogy talán Győri cég csinálja, de még máshol sosem láttam.
Viszont az Auchanba lehet kapni, korpás kiflit, és kenyeret is!Az is nagyon finom, picit "újra" sütve!
Sziasztok!
Tudom rég jártam erre, de kicsit lazítottam (volt néhány ünnep), így nem mozdultak a kilók lefelé.
Örülök, hogy Ti kitartotok!
Bevallom én is beneveztem a fogyiversenyre, hogy legyen kicsit nagyobb motivációm. Így most megint komolyabban fogom venni az étkezésre való odafigyelést.
Mi a baj baba, hogy megint a kaja ekkora problémát jelent?Múlkor olya szépen beindult a fogyásod, lendületben voltál...vizsgák jönnek, vagy mi??
Próbál meg viszafogni magad, ne menekülj a hamikba!!!
További ajánlott fórumok:
- Béres Alexandra rajongók ide!
- Béres Alexandra dvd-i közül szerinted melyik a legjobb/ leghatásosabb?
- Béres Alexandra Súlykontroll táblázat 1.
- Mik a tapasztalatok Béres Alexandra Nyerj időt című programjával/dvd-jével kapcsolatban?
- Béres Alexandra- Súlykontroll programja
- Receptek Béres Alexandra súlykontroll programjához