Béres Alexandra: Súlykontroll program (beszélgetés)
Sziasztok,
Tegnap láttam a TV-ben,hogy indul egy új műsor,amiben Alexandra és Norbi fog azon versenyezni,hogy melyikük csapata fogy többet x idő alatt.
Már tudom,hogy miért nem szimpatikus a Norbi.Olyan szöveget nyomott,hogy :Csak azt sajnálja,hogy nem tudtak neki olyan ellenfelet szerezni,aki már több embert lefogyasztott...(Lehet,hogy nem szó szerint idéztem,de a lényege ez volt.)
Tehát aki nem veri nagydobra,hogy mit tett,az nem is tett semmit???
Lehet,hogy kéne írni neki egy pár levelet az eredményekről...
Én Alexandrának drukkolok.
Sziasztok!
Megint eltűnt mindenki. :-((
Nekem nem sikerült megtalálnom a recepteket, csak a hat hét hat kiló programot, gondolom arra kellene regisztrálni, vagy csak bamba vagyok és ezért nem találtam.
Én most kicsit többször eszem, mint 5x, de ezt betudom a hormonális ingadozásnak (sajnos elfelejtettem magammal vinni a gyógyszerem a hétvégén).
A sárgadinnye ajánlott adagát ti betartjátok? Egy szelet hihetetlenül kevés belőle. :-((
Remélem minden megmaradt sorstárs jól halad.
j.
Végül is.:-) femina.
ügyik vagytok, megtaláljátok így is.;o))))
Szia,
Engem érdekelnének.Légyszi küld el.
Köszi
Szia,
Neem, dehogy, csak olvastam, hogy linket vagy más oldalt nem lehet reklámozni. De ha mégis, akkor beírom.:-) Egy weboldalról lenne szó, ahol sok súlykontroll recept van.
Szia,
nekem nem világos, hogy egy recepttel milyen reklámozás elleni tiltásnak vétesz, ha csak nem valami olyan recepted van, hogy xy port keverd össze 2dl vízzel és idd meg. :-)
Sziasztok,
Olvastalak titeket, holnaptől kezdem én is a programot. Tudok tuti recepteket, mivel nem lehet reklámozni, így akit érdekel privátban keressen meg.
Sziasztok,
Még én is itt vagyok,bár a súlyom most stagnál már vagy 2 hete,de nem adom fel.
Talán végre újra beindul.
Nekem nagyon sokat segített az itteni bíztatás...
hiányolom is a lányokat!
Én ennek marhára örülök, mert szerintem a harmadik szakasz lesz mindenkinek a legnehezebb. Mert a diéta és a mozgás senki előtt sem ismeretlen, viszont a kísérletezgetés, miből mennyi mehet, ami már nem fogyaszt, de még nem hízlal, szerintem nem lesz egyszerű.
Szóval további kalandokra fel!
j.
Most újra itt!
Kicsit bosszúsan, mert Szandrás ebédet rendelek, és elcseréték, és már nagyon éhes voltam!
most maradt ebédra a cserkó..na mindegy
Sziasztok!!
NEEEM
Én is itt vagyok!
De annyira elment a kedvem, mert sose volt senki, igy pihentettem a dolgot!!
Sziasztok Súlykontrollosok!
Én amióta az eszemet tudom diétázok, a súlyom hol le, hol fel, de gondolom ez ismerős mindenkinek. Nagyon sok diétát kipróbáltam már, így természetes volt, hogy amikor megjelent Alexandra könyve, megvettem és belevágtam. Azokhoz a borzalmakhoz képest amiket életem során végigszenvedtem már ez nem tünt borzalmasnak. És április közepén belevágtam. Azóta csinálom és köszönöm jól vagyok. Akik már elkezdték azoknak kitartás, mert megéri.
Viszont itt olvastam, hogy van akinek nem vált be...ne keseredjen el, mert nem vagyunk egyformák, ami beválik nekem, az nem biztos, hogy jó másnak is. Ez tapasztalat. Évekbe telt, mire most megtaláltam azt a diétát ami úgy érzem nekem tökéletesen megfelel.
A fogyókúrázó kolléganő egy hatalmas péksüteménnyel érkezik a munkahelyére. A munkatársa megkérdi:
- Úgy tudtam, fogyókúrázol!
- Persze, de ez most más. Reggel elmentem a pék mellett kocsival, és a kirakatban megláttam ezt a sütit. Olyan hívogató volt, hogy megfogadtam: ha van parkoló hely az üzlet előtt, akkor megveszem, ha nincs akkor nem. És képzeld, volt üres parkolóhely! Alig kerültem nyolcat!
Maradt még valaki, aki életmódot váltott és működik?
Egyre többen mondjátok, hogy abbahagytátok vagy norbiztok, *ztok, versenyeztek stb.
Adjatok életjelet
j.
Sziasztok!
Ket honap utan ma hagytam abba a Sulykontrollt. Mindent eloiras szeruen vegigcsinaltam. Plusz meg mellette hetetnte negyszer 40 percet szobabicikliztem es hasizmoztam. Az eredmeny ket honap alatt +3 kilo hizas. Ugy latszik az van megirva, hogy en nem lehetek 100 kilo alatti. Bele kell torodnom. :(
Sziasztok!
Köszi mindenkinek a segítséget, sikerült 600Ft alatt beszerezni, igaz csak eper-vanilia változatban volt, de a lehetőségekhez képest finom (én csak az eper részen éreztem az édesítőt).
Egy tapasztalat, hogy nektek ne a pénztárcátok fogyjon: Kipróbáltam a bio C.L.A.-t. Az ég világon semmi plusz hatása nem volt, sőt visszanézve a táblázatomat még egy kicsit lassította is a fogyást. Amióta nem szedem egy kicsit megint beindult (pedig közben egyszer vacsira ettem két töltött káposztát).
j.
Csak annyi, hogy rosszul voltam tőle. Fájt a fejem, émelyegtem. Muszáj volt fájdalomcsillapítót bevenni, pedig nagyon ritkán szoktam. Valószínűleg én érzékeny vagyok valamire, ami benne van. Egyéni probléma. :-((
Többször is próbálkoztam, így vagy sokáig volt romlott áru a polcokon, ami azért nem túl valószínű, vagy csak az én készülékemben van a probléma.
j.
Hali!
Megmondanád mi volt a negatív tapasztalatod a N.pudinggal. Tudom, ízélések és pofonok-->de sztem nagyon fincsi, szinte naponta eszek.
Ugyancsak a fagyija, amiből van eredgyü-jogh-->isteni, és fincsi a csoki-van. is.
Azért kérdezem, hogy mi volt a negatív tapasztalat, hogy maga a termék nem ízlett, vagy esetleg lejárt terméket vettél?
Nekem egy időbe(kb 2 hónpja) a norbi rúddal volt bajom, vhogy olyan dolhos utóíze volt, pedig előtte sose. Kb egy hónapja veszem újra és ugyanolyan fincsi mint előtte.Nem tudom mi lehetett a gond?!!?
Ettem már Algidást is eper-van.-->az se volt rossz:))
További ajánlott fórumok:
- Béres Alexandra rajongók ide!
- Béres Alexandra dvd-i közül szerinted melyik a legjobb/ leghatásosabb?
- Béres Alexandra Súlykontroll táblázat 1.
- Mik a tapasztalatok Béres Alexandra Nyerj időt című programjával/dvd-jével kapcsolatban?
- Béres Alexandra- Súlykontroll programja
- Receptek Béres Alexandra súlykontroll programjához